Προς το περιεχόμενο

nba 2k10

three_brothers1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους. επειδη ακουω συνεχεια για slowdown εχω να σας πω οτι ειχα το ιδιο προβλημα με μια εκδοση αλλα ο θειος το αλλαξε με αλλη εκδοση και δεν παρατηρω το παραμικρο. Τρεχει με πολυ καλη ταχυτητα σε ολες τις φασεις και οσα ατομα και αν ειναι στριμογμενα στην ρακετα. Βεβαια το παιχνιδι δεν εχει πολλες διαφορες απο το 9 κατι που με πειραξε.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω κατι...Οι φανελες επανω τους φαινονται σαν ξενες...σαν χαρτινες...γιατι δεν μπορουν να το φτιαξουν αυτο;;;

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι το είδα κι εγώ ότι το βγάλανε από το abgx. Ελπίζω να μην φάμε ban εμείς που το παίξαμε. Και άντε βγάλτε την τελική έκδοση να τελειώνουμε και να το απολαύσουμε!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:36 ----------

Ρε παιδιά πως γίνονται οι ντρίμπλες? Τυχαία μόνο του τις κάνει τις καλές προσποιήσεις και κινήσεις? Είναι διαφορετικό από το 2Κ9?

Πρέπει να πατάω κάποιο κουμπί?

Δημοσ.
Ναι το είδα κι εγώ ότι το βγάλανε από το abgx. Ελπίζω να μην φάμε ban εμείς που το παίξαμε. Και άντε βγάλτε την τελική έκδοση να τελειώνουμε και να το απολαύσουμε!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:36 ----------

Ρε παιδιά πως γίνονται οι ντρίμπλες? Τυχαία μόνο του τις κάνει τις καλές προσποιήσεις και κινήσεις? Είναι διαφορετικό από το 2Κ9?

Πρέπει να πατάω κάποιο κουμπί?

Στο Default οι προσποιησεις γινονται με βαση τον αριστερο αναλογικο μοχλο και σε συνδυασμο με τα LT/RT.Εγω προσωπικα παιζω με alternative 1 που τα crossover και spin πανε σε κουμπια γιατι με την κινηση του μοχλου τις περισσοτερες φορες αντι να κανει καποια τριπλα ο παιχτης δειχνει σαν να παθαινει επιληπτικη κριση...

Δεν προλαβα να παιξω πολυ αλλα το βρισκω βελτιωμενο απο το 2Κ.Περιμενω να δοκιμασω και live αλλα οσο βελτιωμενο και να ειναι φετος νομιζω απεχει αρκετα απο τον ρεαλισμο που βγαζει το 2Κ

Δημοσ.

Λογικά θα δοκιμάσω το Live σήμερα το απόγευμα και θα επιστρέψω με εντυπώσεις. Κι εγώ όμως πιστεύω ότι το 2k10 εξακολουθεί να είναι πιο sim απ' το Live. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί πολύς κόσμος δεν έχει καμία όρεξη να μάθει πόσα και ποια κουμπιά πρέπει να πατάει για να κάνει ένα καλό ποστάρισμα.

Το είχα πάθει με μερικούς φίλους μου αυτό, που είχαν χρόνια να παίξουν το οποιοδήποτε μπασκετάκι και όταν άρχισα να τους δείχνω στο 2k8 κάποιες σχετικά απλές κινήσεις και τι κάνει το κάθε κουμπί, αμέσως πελάγωσαν και τελικά κατέληξαν να παίζουν με 2 κουμπιά μόνο, πάσα και σουτ.

Όχι ότι το Live δεν έχει κινήσεις, αλλά όπως και να το κάνουμε σου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο casual, πιο arcade, πιο εύκολο. Και, προς αποφυγή παρεξηγήσεως, μιλάω μόνο για το φετινό Live, που από το demo φαίνεται αρκετά βελτιωμένο και όχι η σκέτη δυστυχία που ήταν οι προηγούμενες εκδόσεις...

Κατά τ' άλλα My Player ftw. Έχω φάει πολύ πάγκο αλλά από 'δω, από 'κει ο point μου έφτασε μέσο όρο 7 πόντους και 5 ασίστ. Στα μείον η δυσκολία που έχουν κάποια drills αν έχεις διαλέξει κοντό παίχτη. Πχ. σου λέει να παίξεις άμυνα κοντά στο καλάθι ή να βάλεις καλάθι με ποστάρισμα αλλά αν είσαι 1.80 και ο αντίπαλος είναι 2.φεύγα δεν έχεις πολλές ελπίδες. Φαίνεται ότι τα drills είναι ίδια για ό,τι στιλ παίχτη και να δημιουργήσεις και απλώς πρέπει να επιλέγεις αυτά που σου ταιριάζουν, πχ. εγώ σαν point να κάνω πιο πολύ shooting και dribbling drills.

Κατά τ' άλλα το mode είναι υποδειγματικό. Έτσι θα έπρεπε να ήταν το Be a Pro στο Fifa (αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στο Fifa10). Το rating δεν ανεβαίνει απλώς αν βάλεις καλάθι ή δώσεις ασίστ. Είναι πολύ πιο περίπλοκο (για την ακρίβεια στα περισσότερα καλάθια που βάζεις δεν επηρεάζεται καν η απόδοσή σου).

Μιλάμε έχω δει απίστευτα πράγματα, ανέβασα rating επειδή σε αιφνιδιασμό που δεν ακούμπησα καν την μπάλα, ακολουθούσα μια σωστή διαδρομή και μου έγραψε "filling the lane success". Ανέβασα rating επειδή έκανα χαμηλά screen εκτός φάσης, για να βγει ένα τριάρι στο τρίποντο (και η μπάλα ήταν στην άλλη μεριά ξέρω 'γω). Σε μια άλλη φάση είχα την μπάλα στο high post και είδα ότι το δυάρι θα έβγαινε απ' το screen, οπότε του έδωσα την μπάλα τη σωστή στιγμή και μου το χρέωσε σαν θετική ενέργεια. Αντίθετα τα αψυχολόγητα σουτ σου μειώνουν το rating ενώ αυτό που πραγματικά σε ξεσκίζει είναι αν αρχίσεις να ζητάς πάσες όταν ο άλλος δεν μπορεί να στη δώσει με τίποτα. Μιλάμε αν τολμήσεις να κάνεις τέτοιο πράμα, πρέπει μετά να κάνεις τουλάχιστον 3-4 θετικές ενέργειες για να ρεφάρεις.

Είμαι περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί το mode όσο βελτιώνομαι, σε ποιες ομάδες θα μπορώ να πάω κλπ. Προς το παρόν όμως έχω πάθει παράκρουση... και φαίνεται! Παρήγγειλα ήδη το Logitech Chillstream controller και θα το προπαραγγείλω και για PC, 24 ευρώ μόνο.

Δημοσ.
Οι ντρίμπλες πως γίνονται θα μας πεις? Αυτόματα τις κάνει? Γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα...

η ντριπλες γινονται, με το αριστερο μοχλο..και πατα κανενα LT για αλλαγη χεριουl. Και LB για γρηγορη κινηση μεσα...παιζε με το μοχλο, να καταλαβεις και θα δεις, κατι σαν ΦΙΦΑ ειναι ...μην τρεχεις ομως...και δες την διαφορα.

Δημοσ.

υπαρχει tutorial μεσα στο παιχνιδι που σου τα δειχνει ολα.Το θεμα ειναι με default controls η τριπλες πολλες φορες δεν πιανουν με αποτελεσμα ο παιχτης να κανεις σαν καθυστερημενος...προτιμω το alternative 1 που εχεις στο Β τα crossover και στο Υ spin/behind back απλα χανεις απο τα face buttons το hop step (που δεν το πολυ χρησιμοποιω ουτως η αλλως) και το team pick που μπορεις να το κανεις και απο το menu του LB.

Αρχισα και γω my player και οντως τα σπαει το mode.Αρκετα απαιτητικο βεβαια αλλα αρκετα εθιστικο.Τα stats δειχνουν να ανεβαινουν με ταχυτητα χελωνας.Ξερει κανεις ποσες χρονιες διαρκει το mode?

Δημοσ.

Επαιξα και εγω το παιχνιδι,οι εντυπωσεις μου ειναι θετικοτατες.

Ισως ο καλυτερος αθλητικος τιτλος που εχει βγει ποτε.

Δεν παρατηρησα κανενα slowdown η framedrop.

Φιφα 10 και 2κ10 φετος το χειμωνα.

ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα βάλω να δω και το Live10 που μόλις έκαψα. Κυρίως την εθνικάρα μας, θα τους λιώσω τους Ισπανούς!

Το slowdown θα το δεις στάνταρ, δεν την γλυτώνεις. Κι εγώ στους πρώτους 1-2 αγώνες έλεγα ότι δεν βλέπω τίποτα και ο polakis λέει τα δικά του, αλλά τελικά το παρατήρησα κι εγώ, είναι πολύ εμφανές. Αλλά ΟΧΙ ενοχλητικό.

Δημοσ.
Εγώ πάντως θα βάλω να δω και το Live10 που μόλις έκαψα. Κυρίως την εθνικάρα μας, θα τους λιώσω τους Ισπανούς!

Το slowdown θα το δεις στάνταρ, δεν την γλυτώνεις. Κι εγώ στους πρώτους 1-2 αγώνες έλεγα ότι δεν βλέπω τίποτα και ο polakis λέει τα δικά του, αλλά τελικά το παρατήρησα κι εγώ, είναι πολύ εμφανές. Αλλά ΟΧΙ ενοχλητικό.

στο operationsports λένε κάτι για ένα zoom αν γίνει off τότε το ελαχιστοποιεί πολύ αυτό το πρόβλημα.

να ρωτήσω κάτι είναι official release η θα πάμε για μπάνιο δε λέει μου άρεσε πολύ πέρυσι το update rosters και να κατεβάζω παίχτες online.

http://community.2ksports.com/community/media/viewer.cfm?mediaid=57525:-D

Δημοσ.

Χμμμ, όπως είπαν και τα παιδιά εδώ το παιχνίδι κατέβηκε από τη λίστα του abgx.net. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...

Δημοσ.

Regards στον Teofross που τα ανακάλυψε. Καλό παιχνίδι αλλά ώρες ώρες κάνει ακόμα τα δικά του. Γιατί το dynamic commentary δεν είναι το παν...

Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν και αυτές οι φάσεις ήταν ΠΟΛΥ συνηθισμένες στο 2k9 (ακόμα και με πειραγμένα sliders), φέτος στα λίγα παιχνίδια που έχω παίξει είναι πιο σπάνιες. Τώρα αν κάνω λάθος θα δείξει. Προς το παρόν ασχολούμαι μόνο με το My Player.

(η αλήθεια επίσης είναι ότι το Live10 μπορεί να έχει τα δικά του προβλήματα, αλλά μια φορά μέσα στη ρακέτα γίνεται χαμός, δεν περνάει τίποτα. Καμία σχέση με τη ρακέτα των 2k που πολλές φορές είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε")

Δημοσ.

Λοιπον,μεχρι στιγμης ολα καλα με παιχνιδι.Παιζω μονο my player και τιποτα αλλο προς το παρον.

Το προβλημα ειναι μετα τα πρωτα παιχνιδια που εκανα δεν καταφερα να μπω στο ΝΒΑ και πηγα στα τρελα μυρμηγκια(Mad Ants).Απο τοτε που ξεκινησαν τα παιχνιδια εκει τα frames με πανε γαμι0ντ@ς.Σε ΚΑΘΕ κατεβασμα της μπαλας το φαινομενο επαναλαμβανεται και ριχνει αρκετα τα fps που για μενα προσωπικα το κανει unplayable.Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο συγκεκριμενα με τα τρελα μυρμηγκια?Υπαρχει περιπτωση να ειναι το συγκεκριμενο γηπεδο?Γιατι σε ολα τα αλλα παιχνιδι με ομαδες ΝΒΑ δεν αντιμετωπιζω το προβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...