Προς το περιεχόμενο

nba 2k10

three_brothers1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζάμπα το κατέβασα δηλαδή. Δεν θα μπω καν στον κόπο να το κάψω σε δισκάκι, θα περιμένω κανα καλύτερο scene release.

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τζάμπα το κατέβασα δηλαδή. Δεν θα μπω καν στον κόπο να το κάψω σε δισκάκι, θα περιμένω κανα καλύτερο scene release.

ποιο ακριβως ακτεβασες.Δοκιμασε το γιατι μπορει και να απιζει.Υπαρχει ενα με το ιδιο ονομα που δεν παιζει και ενα αλλο που παιζει.Μιας και το κατεβασες δοκιμασε το.

Δημοσ.

Εγώ μάλλον θα περιμένω την Pc έκδοση και δεν χαραμίζω τα Verbatim. Αφού και η περσινή έκδοση στο Pc είχε πολύ καλύτερα γραφικά και καθόλου frame drop.

Αν και έχω ενστάσεις αν δεν δώ το online του Pc.(lag problems)

Ας το φτιαξουν σωστά να παίξουμε μπασκετ και στο Pc μας οnline επιτέλους.

Δημοσ.
Εγώ μάλλον θα περιμένω την Pc έκδοση και δεν χαραμίζω τα Verbatim. Αφού και η περσινή έκδοση στο Pc είχε πολύ καλύτερα γραφικά και καθόλου frame drop.

Αν και έχω ενστάσεις αν δεν δώ το online του Pc.(lag problems)

Ας το φτιαξουν σωστά να παίξουμε μπασκετ και στο Pc μας οnline επιτέλους.

Για αυτο καθυστερησε η 2κ μια εβδομαδα την εκδοση για pc.Γινονται οι τελευταιες ρυθμισεις στους servers που θα ειναι για το online.

Δημοσ.
Για αυτο καθυστερησε η 2κ μια εβδομαδα την εκδοση για pc.Γινονται οι τελευταιες ρυθμισεις στους servers που θα ειναι για το online.

Aπό το στόμα σου και στου θεού τα αφτί και θα το πάρω πρώτος κυριολεκτικά για όσους με ξέρουν καταλαβαίνουν.... ;) μόλις έρθει στην Ελλάδα και σε πολυ χαμηλή τιμή! Δεν μπορώ να αποκαλύψω όμως τις πηγές μου!

Δημοσ.
Προσοχη αυτη η εκδοση εχει προβλημα .Οι εξεδρες και το καλαθι δεν φενονται ,ειναι μαυρα ολα.

Όχι, αυτό που κατέβασα είναι κανονικό.

Δημοσ.

Λαμπρά. Πάω τώρα σπίτι να το κάψω και θα επιστρέψω με εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής έχω ακούσει τα καλύτερα. Παράλληλα θα το παραγγείλω και για PC.

Δημοσ.

Παιδιά να πω ότι το έγραψα κι εγώ το NBA 2K10 RF MULTi5 XBOX360 και να πω ότι είναι καταπληκτικό! Γραφικά και μοντέλα παικτών απίστευτα, θεατές ακόμα καλύτεροι, περιγραφή δεν παίζεται, αργός ρυθμός, πολλά συστήματα, το ΑΙ δεν κλέβει, τέλεια replay και κοντινά πλάνα cutscens! Μιλάμε για το τέλειο μπάσκετ!!!

Ένα μόνο πράγμα χαλάει την μαγεία: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ FRAMERATE ΚΑΙ SLOWDOWN όταν έχει πολύ κόσμο μεζεμένο κοντά στην μπάλα! Είναι δυνατόν να έγινε τέτοια πατάτα από την 2Κ? Πιστεύετε ότι μπορεί να φτιάξει με πατσάκι? Γιατί χθες το βράδυ που το έβαλα με live μου έκανε ένα update το παιχνιδάκι...Ελπίζω να φτιαχτούν τα slowdown για να απολαύσουμε την καλύτερη μπασκετική εμπειρία!

Υ.Γ. Οι ντρίμπλες και οι προσποιήσεις πως γίνονται φέτος? Μόνο του τις κάνει?

Δημοσ.
Προσοχη αυτη η εκδοση εχει προβλημα .Οι εξεδρες και το καλαθι δεν φενονται ,ειναι μαυρα ολα.

Αυτη η έκδοση, δεν εχει καθολου προβλημα. Επαιξα χτες, 3 παιχνιδια...ολα τελεια. Ουτε ιχνος γιαυτο που λες, ΜΑλλον υπαρχει προβλημα το χβοχ360 σου η το δισκακι σου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:09 ----------

Παιδιά να πω ότι το έγραψα κι εγώ το NBA 2K10 RF MULTi5 XBOX360 και να πω ότι είναι καταπληκτικό! Γραφικά και μοντέλα παικτών απίστευτα, θεατές ακόμα καλύτεροι, περιγραφή δεν παίζεται, αργός ρυθμός, πολλά συστήματα, το ΑΙ δεν κλέβει, τέλεια replay και κοντινά πλάνα cutscens! Μιλάμε για το τέλειο μπάσκετ!!!

Ένα μόνο πράγμα χαλάει την μαγεία: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ FRAMERATE ΚΑΙ SLOWDOWN όταν έχει πολύ κόσμο μεζεμένο κοντά στην μπάλα! Είναι δυνατόν να έγινε τέτοια πατάτα από την 2Κ? Πιστεύετε ότι μπορεί να φτιάξει με πατσάκι? Γιατί χθες το βράδυ που το έβαλα με live μου έκανε ένα update το παιχνιδάκι...Ελπίζω να φτιαχτούν τα slowdown για να απολαύσουμε την καλύτερη μπασκετική εμπειρία!

Υ.Γ. Οι ντρίμπλες και οι προσποιήσεις πως γίνονται φέτος? Μόνο του τις κάνει?

εγω πιστευω ναι θαφτιαχτει με πατσακι, κατα τα αλλα..δεν ειναι τέλειο σιμ?

Δημοσ.

Είναι καταπληκτικό!

Κάρφωσα με τον Κομπι και όταν προσγειώθηκε έπεσε πάνω στον camera man και τον έριξε κάτω!!! Δεν γίνονται αυτά!!!

Δημοσ.

Κατάφερα επιτέλους να παίξω 2 παιχνίδια. Έκαψα το πρώτο δισκάκι τζάμπα, γιατί από την πολύ συγκίνηση ξέχασα να το πατσάρω με το 3rd wave patcher...

Καλό είναι το παιχνίδι, δε λέω. Τα slowdowns όντως υπάρχουν αλλά δεν είναι ιδιαίτερα έντονα ούτε και ενοχλητικά, γιατί εμφανίζονται αρκετά σπάνια. Κάποιοι καλοί παίχτες έχουν φοβερές κινήσεις, δοκίμασα κάποια drive με τον James και αν σουτάρεις με το δεξί στικ κάνει μαγικά πράγματα ο τύπος.

Μου άρεσε που πλέον μπορείς να καλέσεις πολύ περισσότερα συστήματα, αν και χρειάζεται να πατήσεις 2-4 κουμπιά για το καθένα. Μου άρεσε που σε κάποια φάση η μπάλα χτύπησε στα πόδια μου και έδωσε kicking ball penalty. Επίσης οι κινήσεις που κάνουν οι παίχτες μας στην επίθεση είναι πολύ πιο ρεαλιστικές από το σχετικά στατικό μπάσκετ που βλέπαμε τα περασμένα χρόνια, πέφτουν πολλά σπρωξίματα, σκριν και κοψίματα, ακόμα κι αν δεν έχουμε καλέσει κανένα σύστημα. Αυτό ήταν κλασικό πρόβλημα αρκετών NBA 2k, όπου έπρεπε να καλείς συνέχεια συστήματα για να αρχίσουν να τρέχουν οι παίχτες και να μην κάθονται να σε κοιτάνε.

Άλλη αλλαγή που παρατήρησα είναι στην... αγαπημένη μου κίνηση, που κάνω γιουρούσι και ξαφνικά μέσα στη ρακέτα πατάω turbo+jump stop, ώστε να κάνω την κλασική ριβέρς και να σταματήσω ακριβώς κάτω από το καλάθι έχοντας ξεφορτωθεί τον αμυντικό. Πλέον υπάρχει περισσότερη σωματική επαφή και δεν σε αφήνει να το κάνεις εύκολα, ενώ σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις πήγε αμέσως βοήθεια και έκανα επιθετικό φάουλ πάνω στη ριβέρς.

Δεν μου άρεσε που πάλι οι ψηλοί τα βάζουν και δεν τα βάζουν κοντά στο καλάθι. Δηλαδή αν σουτάρεις φάτσα-κάρτα από τα 1-2 μέτρα μπαίνει πιο εύκολα από πέρσι, αλλά αν παίξεις με πλάτη και σουτάρεις κανα χουκ με το δεξί στικ, δεν μπαίνει με τίποτα.

Μου άρεσε που παρότι στον πρώτο αγώνα έχασα 52-31 (Clippers-Grizzlies σε AllStar και 5λεπτα), μου σχηματίστηκε η εντύπωση ότι αν παίξω καλή άμυνα και δεν το κωλοβαράω έχω ελπίδες να μη φάω το καλάθι. Πέρσι ήταν σπάνιο αυτό, αν έπαιρνε φόρα το ΑΙ ήξερες από πριν πως ό,τι και να κάνεις έχεις πιθανότητες 90% να το φας.

Το spacing των παιχτών φαίνεται βελτιωμένο, αν παίξεις γρήγορα και αποφύγεις τις παγίδες, μπορείς να βγάλεις ελεύθερα μακρινά σουτ γιατί οι παίχτες κρατάνε τις αποστάσεις.

Στα μείον ότι ΠΑΛΙ φαίνεται να αργεί το ρολάρισμα στα pick 'n' roll. Το διχτάκι σε κάποια -πολύ- μακρινά σουτ εξακολουθεί να έχει περίεργη συμπεριφορά αν μπει το καλάθι. Σαν να περνάει από μέσα του η μπάλα.

Αυτά. Αναγκαστικά τις πρώτες μέρες (και μέχρι να βγουν τα πρώτα αξιόλογα sliders) θα παίζω βλέποντας και κάνοντας. Οπωσδήποτε είναι καλύτερο από το περσινό, αλλά ώρες ώρες έπιανα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι θα ήθελε να δει και το Live10 με τις εθνικές, από καθαρή περιέργεια.

Πάω να συνεχίσω τώρα, Cavs-Suns 29-18 νικάω στο ημίχρονο με... 15-3 rebounds.

Α, ΤΕΡΑΣΤΙΟ συν ότι αν παίζεις με auto-subs και κάνεις φάουλ στην πρώτη περίοδο, δεν σε στέλνει στον πάγκο. Νομίζω ούτε το ΑΙ το κάνει αυτό. Αλλά έχω αφήσει την αποβολή στα 6 φάουλ (και όχι στα 4-5 που βάζω συνήθως) οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει αν το αλλάξω.

Δημοσ.

Τα slowdown μου εμφανίζονται μόνο όταν στο γήπεδο ανάβουν φώτα προβολείς κλπ την ώρα του παιχνιδιού. Μόνο τότε...

Δημοσ.

Πάντως μερικά glitches δεν τα γλυτώνει.

• Σε αιφνιδιασμό του ΑΙ, βγαίνει μόνος του ο Richardson των Suns και καρφώνει, κάνοντας... 3 βήματα. Το είδα και στο replay και είναι τουλάχιστον κραυγαλέο.
  • Στην τελευταία επίθεση των Suns ο Nash πάει να περάσει το κέντρο με τον αμυντικό μου στα 3 μέτρα και αρχίζει ένα περίεργο animation τρίπλας, το οποιο τον ανάγκασε να κάνει μπρος-πίσω.
  • Τελικά τα slowdowns δεν είναι τόσο ανώδυνα όσο νόμιζα, ειδικά προς το τέλος του αγώνα που σηκώνονται όλοι οι φίλαθλοι το φαινόμενο γίνεται πιο έντονο. Αν και πάλι το παιχνίδι παίζεται χωρίς πρόβλημα, μη φανταστείτε τώρα slowdowns σε στιλ PES2008.

Αυτά. Να πω όμως ότι σε μία φάση μου βγήκαν τα μάτια έξω. Ξεκινάω ένα σύστημα το οποιο δεν πετυχαίνει και η μπάλα καταλήγει στον James. Αμέσως του κάνουν παγίδα και κόβω την μπάλα στο -δολοφόνο- Varejao. Ταυτόχρονα και εντελώς αυτόματα ξεκινάει κόψιμο ο ελεύθερος point από την κορυφή του τριπόντου προς τα μέσα. Τον βλέπω, μένω με το στόμα ανοιχτό (γιατί δεν έχω ξαναδεί τέτοια κίνηση στα 2k) και τελικά προλαβαίνω να του δώσω την μπάλα, οπότε και κάνει ένα ωραιότατο αριστερό layup. Μαγεία. Είναι μια πολύ απλή φάση αν την δείτε σε πραγματικό αγώνα, αλλά στο παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα 9 χρόνια που παίζω NBA 2k.

Επίσης οι αμυντικοί μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σηκώνουν τα ξερά τους αν περάσει καμια μπάλα από δίπλα τους και δεν κάθονται να τη χαζεύουν, όπως έκαναν πέρσι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:31 ----------

Τα slowdown μου εμφανίζονται μόνο όταν στο γήπεδο ανάβουν φώτα προβολείς κλπ την ώρα του παιχνιδιού. Μόνο τότε...

Ναι, τα ίδια κι εδώ. Το είδα στον τελευταίο αγώνα και κατάλαβα για τι πράγμα μιλάς. Είναι μάλλον θέμα προβολέων ή φωτισμού και όχι παιχτών στην οθόνη, γιατί το κάνει ακόμα και σε επαναφορές μετά από καλάθι που φαίνονται 2 παίχτες μόνο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ----------

Καλά, μιλάμε αυτό το Career mode δεν υπάρχει!!!!! Θα λιώσω με αυτό το πράγμα! Ήδη ξεκίνησα! Μόνο που έκανα 2 λάθη απανωτά και έφαγα πάλι πάγκο, πάνω που είχα πάρει τα πάνω μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ----------

NBA Live 10 PAL XBOX360-RANT αλλά έχω πάθει τέτοια πλάκα με το Career που δεν βάζω τίποτα άλλο στο 360 τώρα, ούτε καν Fifa10. Δεν υπάρχει λέμε. Θα κάτσω όλο το βράδυ.

Δημοσ.

Ξεκίνησα κι εγώ career αλλά είναι πολύ δύσκολο ρε παιδιά! Πάω χάλια και τρώω τρελό πάγκο. Πρέπει να κάνουμε συνέχεια ασκήσεις για να ανεβαίνουν τα στατιστικά μας?

Πολύ slowdown ρε παιδί μου ακόμα και στο career! Αρχίζει και δεν παλεύεται! Μήπως δεν είναι η τελική έκδοση τελικά, αυτη που έχουμε? Τέτοιο χάλι από την 2Κ δεν το περίμενα! Πρέπει να βγάλουν κανά πατσάκι για να παιχτεί φυσιολογικά το παιχνίδι. Ας ρίξουν λίγο τα γραφικά σε θεατές και προβολείς κλπ, δεν πειράζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...