polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ο ρε φίλε τί παιχνιδάρα κάνανε τα άτομα πάλι!!!!!!!!!! Θα μας τρελάνουν τελείως? Τί γραφικά, τί κίνηση, τί περιγραφή!!! Θεέ μου!!!
fearwhatnow Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Νεο βιντεο σε association με dynamic commentary θα σας πεσουν τα σαγονια: [ame] [/ame]
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως έπαιξα μερικούς αγώνες στο demo του 360 (το κανονικό παιχνίδι, όχι το draft combine) και μου φάνηκε καλύτερο από το περσινό. Πιο βελτιωμένο. Ισχύει αυτό που λέει ο theomj23, ότι η 2k sports γενικά κάνει μικροβελτιώσεις στο παιχνίδι αλλά η λογική του gameplay έχει παραμείνει η ίδια εδώ και χρόνια. Το demo δεν έχει επιλογή επιπέδου δυσκολίας (πόσο μάλλον sliders), οπότε δεν μπορώ να κρίνω αλλά γενικά το ΑΙ φαίνεται να παίζει πολύ πιο ορθόδοξα, να κάνει κάποιες ωραίες φάσεις χωρίς απαραίτητα να κλέβει (πχ. μου έβγαλε alley-oop κάφωμα σε αιφνιδιασμό, με πάσα από το κέντρο). Τα animations λίγο βελτιωμένα και οι ψηλοί φαίνονται να έχουν περισσότερες κινήσεις. Τα διχτάκια όμως έκαναν κάτι... περίεργα, ειδικά σε μακρινά σουτ, ελπίζω να φτιαχτούν στην τελική έκδοση. Τι άλλο? Χμμμ... στο demo δεν υπάρχουν συστήματα, αλλά γενικά οι υπόλοιποι παίχτες μας είναι πιο κινητικοί από πέρσι, δίνουν αυτόματα σκριν ο ένας στον άλλο, κόβουν πιο γρήγορα στο pick 'n' roll, κάνουν καλύτερα μπλοκ-άουτ ενώ κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η περίπτωση του double team στον αντίπαλο ψηλό, που αμέσως (και αυτόματα) πάει τρίτος παίχτης μας στον -περιφερειακό- αντίπαλο της μεριάς του ψηλού, για να κλείσει την πάσα προς τα έξω (και το σίγουρο τρίποντο... τουλάχιστον πέρσι έτσι γινόταν, δεν τολμούσες να κάνεις double team χαμηλά). Πάντως φέτος σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός, το NBA Live 10 είναι πολύ καλό αν και συνολικά νομίζω πάλι το 2k10 θα υπερέχει. Και το λέει αυτό κάποιος που έχει να παίξει NBA Live εδώ και οχτώ χρόνια.
teofross Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια αυτο ελειπε να μην ητανε καλυτερο απο το περσυνο.το θεμα ειναι τι θα γινετε στο πιο πανω απο το μεσαιο επιπεδο δυσκολιας.παντως εμενα σαν 2κ9.5 μου φενετε,δεν λεω οτι δεν ειναι καλο ετσι...Επισης,ολα σχεδον πανε μεσα ετσι
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μπράβο, το ίδιο λέω κι εγώ. ΝΒΑ 2k9.5. Στην αρχή μου φαινόταν εντελώς ίδιο με το 2k9. Αλλά όσο έπαιζα έβλεπα κάποιες μικροδιαφορές, που έκαναν το παιχνίδι ακόμα καλύτερο. Το θέμα είναι δούμε τι γίνεται με τα επίπεδα δυσκολίας και αυτό δυστυχώς δεν μπορούμε να το κρίνουμε από το demo.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ θα το ονόμαζα Euroleague 2K10. Κατ' τα άλλα, εξαιρετικό sim, αλλά NBA δεν είναι.
deus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 το παιχνίδι είναι πολύ καλό πολύ "μπασκετικές" αντιδράσεις στην αντίληψη της βοήθειας στην άμυνα από cpu έχει πολύ καλύτερο spacing από 2κ9 γραφικά είναι πολύ καλύτερα ειδικά τα animations έχω δει 10 διαφορετικά σε κάθε παίχτη καλύτερο post game και τελείως διαφορετικό για kobe - howard - gasol - bynum. στην τρίπλα πρέπει να προσέξεις το momentum μου θυμίζει λίγο 2k5 χωρις να είναι κακό αυτό. και κατά πολύ εξυπνότερο AI και στην επίθεση πάσες από drive στον ελεύθερο παίχτη στο τρίποντο κλπ. σίγουρα είναι εύκολο το επίπεδο αλλά τα πρώτα δείγματα μου φαίνονται πολύ ενθαρυντικά. επίσης πολύ καλύτερο rating system τέρμα τα 99 όλοι ακόμη και οι legends έχουν από 68(thunder dan ώς 96 the dream) περισσότερες επιλογές στο create player και create a team.
DJTaurus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Απιστευτο gameplay & ΑI...θελει περισσοτερες συνεργασιες για να μπει καλαθι και γενικοτερα ειναι πολυ πιο ρεαλιστικο...τα γραφικα δεν με εντυπωσιασαν οπως το nba live αλλα who cares.
fearwhatnow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ο θειος το στελνει ηδη για οσους εχουν Χ360.Οι pcαδες θα περιμενουμε μεχρι 12 οκτωβρη να το αγορασουμε διοτι και φθηνο ειναι οπως περυσι και online εχουμε φετος.
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστά, NBA 2K10 RF MULTi5-XBOX360. Ξέρουμε όμως αν είναι retail release ή θα έχουμε τα περσινά? +1 για την αγορά, φέτος που θα έχει και online αξίζει να το πάρουμε σε PC.
butters9013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ΠΟΛΥ framedrop. Eκτός κι αν το κάνει μόνο σε μένα για το φουλ μιλάω. Εκτός κι αν όντως έχουμε τα περσινά...
fearwhatnow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ΠΟΛΥ framedrop. Eκτός κι αν το κάνει μόνο σε μένα για το φουλ μιλάω. Εκτός κι αν όντως έχουμε τα περσινά... Αν εχεις την δυνατοτητα αγορασε για το pc.Πλεον εχει τα ιδια features και δεν θα εχεις framedrop και φυσικα θα εχεις και καλυτερα γραφικα+mods.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστά, NBA 2K10 RF MULTi5-XBOX360. Ξέρουμε όμως αν είναι retail release ή θα έχουμε τα περσινά? +1 για την αγορά, φέτος που θα έχει και online αξίζει να το πάρουμε σε PC. Προσοχη αυτη η εκδοση εχει προβλημα .Οι εξεδρες και το καλαθι δεν φενονται ,ειναι μαυρα ολα.
frou-frou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ΠΟΛΥ framedrop. Eκτός κι αν το κάνει μόνο σε μένα για το φουλ μιλάω. Εκτός κι αν όντως έχουμε τα περσινά... Το τρέχεις από τον σκληρό ή απο το dvd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.