Προς το περιεχόμενο

nba 2k10

three_brothers1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε μου αυτα που περιγραφεις ειναι πτεσματα.Εγω ενα επιπεδο πριν το πιο δυσκολο εχω δει ΟΛΑ αυτα + παρα πολλα αλλα χειροτερα.Ενα παραδειγμα θα σου μονο για να μην βαρεθουμε.Ημουν μπροστα και αφου ειχαν αρχισει τα γνωστα (εχανα τα καρφωματα,τα layup και το cpu εβαζε τα παντα + οτι οι δικοι μου cpu controled αμυντικοι πηγαιναν επητηδες οπου ναναι και αφηναν τα μαρκαρισματα) γινεται και το κορυφεο ολων.ειχα την μπαλα μου κανουν doubleteam. βλεπω ελευθερο παικτη και του δινω την πασα.και αφου η πασα μου ΠΕΡΑΣΕ απο εναν αμυντικο του cpu που ηταν πριν τον ελευθερο παικτη μου που θα γινοταν αποδεκτης της μπαλας και ενω η μπαλα πηγαινε στον παικτη μου !!! κανει γκελ πριν φτασει στα χερια του,σαν σε αορατο τειχος και γυριζει πισω μονη της και καταλειγει στα χερια του αμυντικου απο τον οποιο ειχε περασει πιο πριν.το ειδα ησαμε και 10 φορες replay.Μετα απο αυτο και κατι αλλα τετοια με αμυντικους που τους ειχα περασει και με teleportation (κυριολεκτικο) εμφανιζοντουσαν αλλου μπροστα μου κλπ καταλαβα οτι προκειται για τρελη φαση το game οταν ειναι πισω το cpu και προσπαθει να κανει comeback.παιζω την σειρα απο το 2004 και τετοιο χαλι μαυρο δεν ειχα ξαναδει.Ελπιζω φετος το 2κ11 να μην εχει τετοια

Να σαι καλά φιλε μου.Να σαι καλα γιατι και γω αναρωτιομουν αν ειμαι τρελος...

Μονο μια απορια.

Γιατι μα γιατι τα κανει ολα αυτα;

Ξαναλεω ειναι σα να υπαρχει λογος να πρεπει να κερδισει το cpu.

Με το απλο μου το μυαλο και με τη μικρη μου πειρα στα video games θα μπορουσα ευκολα να πω οτι ενα βιντεοπαιχνιδι πρεπει να ειναι διασκεδαση.Το συγκεκριμενο ομως θα μπορουσε να χαρακτηριστει καψωνι.Γιατι τα κανουν ολα αυτα;

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να σαι καλά φιλε μου.Να σαι καλα γιατι και γω αναρωτιομουν αν ειμαι τρελος...

Μονο μια απορια.

Γιατι μα γιατι τα κανει ολα αυτα;

Ξαναλεω ειναι σα να υπαρχει λογος να πρεπει να κερδισει το cpu.

Με το απλο μου το μυαλο και με τη μικρη μου πειρα στα video games θα μπορουσα ευκολα να πω οτι ενα βιντεοπαιχνιδι πρεπει να ειναι διασκεδαση.Το συγκεκριμενο ομως θα μπορουσε να χαρακτηριστει καψωνι.Γιατι τα κανουν ολα αυτα;

vagelis81, επειδη πολλοι παιζουν την σειρα απο παλια, ειναι λογικο οσο και να ψιλοαλλαζει το gameplay η 2κsports ,υπαρχουν καποια τρωτα σημεια του cpu που εκμεταλευονται οι ανθρωποι και πολλοι κερδιζαν στα δυσκολα επιπεδα "ευκολα" ή πχ εβγαζαν με καποιους τροπους καποια στανταρ ευκολα καλαθια.Η 2κ για να μπορεσει να κανει το cpu game πιο ανταγωνιστικο ωστε να μας κερδιζει και να μην το βαριομαστε μετα απο κανα 2 μηνες, προσπαθησε με καποιους τροπους να κανει το cpu να παιζει πιο δυνατα.Το θεμα ειναι οτι δεν το εχει πετυχει καθολου μα καθολου αυτο με φυσικο τροπο και γινονται αυτα τα απιστευτα πραγματα οπως και στο 2κ8 πχ οταν εγβενες fastbreak με γρηγορο κοντο σε προλαβενε απο πισω μεχρι και ο Yao ming.Ειναι οπτιοακουστικα και κηνητικα ενα τελειο παιχνιδι αλλα δεν εχουν καταφερει να κανουν το AI να παιζει καπως "ανθρωπινα" και να ειναι παραλληλα ανταγωνιστικο με αποτελεσμα οπως ΑΚΡΙΒΩΣ λες αντι να ειναι διασκεδαση οπως ξεκιναει ,να κατανταει τοσο σπαστικο που τοσα χρονια παιζω videogames και ειδικα basketgames δεν μου εχει σπασει τα νευρα αλλο τιποτα τοσο που μου ερχοτανε ΚΑΘΕ φορα που το επαιζα να το πεταξω απο το παραθυρο και καθε φορα ελεγα τελευτεα φορα το παιζω.Μεχρι που το εδωσα και ηρεμησα.Ειλικρινα ειναι οπως λες σαν καψωνι και κατι παραπανω.

Εκτος τωρα και παιζει κανεις στο Allstar level max αλλα εκει οταν το μαθεις λιγο δεν υπαρχει ανταγωνισμος οποτε το βαριεσε.Ελπιζω στο 2κ11 που δειχνει τελειο να καταφερουν το gameplay πιο ωραιο και challenging χωρις να σου σπαει τα νευρα σε τετοιο βαθμο

Δημοσ.

Ρε παιδιά..εγώ το πήρα πριν 3 μήνες και το 'βαλα για πρώτη φορά ψες!

Προσπάθησα ν'αλλάξω το κοντρολ αλλά δεν μπορώ. Πράγματι δεν αλλάζει(?) και πρέπει να διαλέξω κάποιο από τα υφιστάμενα?

Έπαιξα ένα friendly match αλλά έφαγα 20αρα(79-59) στο κεφάλι! Είναι εύκολο να ξεκλειδώσουμε throphies?

Ας δώσει κανείς καμιά απάντηση γιατί σκούρα τα πράγματα(αν και είμαι φανατικός)!

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
Ρε παιδιά..εγώ το πήρα πριν 3 μήνες και το 'βαλα για πρώτη φορά ψες!

Προσπάθησα ν'αλλάξω το κοντρολ αλλά δεν μπορώ. Πράγματι δεν αλλάζει(?) και πρέπει να διαλέξω κάποιο από τα υφιστάμενα?

Έπαιξα ένα friendly match αλλά έφαγα 20αρα(79-59) στο κεφάλι! Είναι εύκολο να ξεκλειδώσουμε throphies?

Ας δώσει κανείς καμιά απάντηση γιατί σκούρα τα πράγματα(αν και είμαι φανατικός)!

Σας ευχαριστώ.

Αν θυμαμαι καλα δεν αλλαζουν τα controls

Δημοσ.
Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν τίτλο σε μπασκετάκι ποιος είναι καλύτερος? το NBA 2K10 ή το NBA Live 10 ?

Εδώ και χρόνια δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός. Το ΝΒΑ 2Κ είναι σαφώς ανώτερο στα πάντα εκτός από έναν τομέα: Στο online με παραπάνω από 3 παίχτες (μέχρι 2 όλα τέλεια). Κατά τα άλλα μονόδρομος η επιλογή + ότι το 2Κ έχει και το κορυφαίο My player mode. Και το λέω σαν gamer που από το 94 ως τα μέσα της δεκαετίας έπαιζα live.

Να έχεις υπ'όψη σου ότι το ΝΒΑ 2Κ11 βγαίνει σε περίπου 2 μήνες. Δε ξέρω κατά πόσο έχει νόημα η αγορά του 2Κ10 ή του Live 10.

Δημοσ.

Ρε παιδια μολις διαπιστωσα κατι.Κατι που ισως εσεις το ξερατε αλλα εγω τωρα το ειδα και ισως να πρεπει να αναθεωρησω ολα αυτα που εχω γραψει πριν για το 2Κ.

Μετα απο συμβουλη καποιου φιλου πηγα σο κεντρικο μενου options---->mynba----->game sliders

Εκει λοιπον ρυθμιζεις παραμετρους για αμυνα και κυριως για επιθεση.Ηταν ολα στο 50%.Τα ανεβασα και στο επομενο παιχνιδι κερδισα πανευκολα.Ειχα εκνευριστικη ευστοχια μιλαμε απο το τριποντο και απο παντου.

Δε το ηξερα!Συγγνωμη 2Κ μου που σ εβρισα πριν...

Δημοσ.

Ρε παιδια μολις διαπιστωσα κατι.Κατι που ισως εσεις το ξερατε αλλα εγω τωρα το ειδα και ισως να πρεπει να αναθεωρησω ολα αυτα που εχω γραψει πριν για το 2Κ.

Μετα απο συμβουλη καποιου φιλου πηγα σο κεντρικο μενου options---->mynba----->game sliders

Εκει λοιπον ρυθμιζεις παραμετρους για αμυνα και κυριως για επιθεση.Ηταν ολα στο 50%.Τα ανεβασα και στο επομενο παιχνιδι κερδισα πανευκολα.Ειχα εκνευριστικη ευστοχια μιλαμε απο το τριποντο και απο παντου.

Δημοσ.

Δε πειράζει Βαγγέλη, σε συγχωρούν :lol:

Κυκλοφορούν πάρα πολλοί sliders και στο live για πιο ρεαλιστικό παιχνίδι. Κάπου από τα μενού του παιχνιδιού μπορείς να κατεβάσεις.

Δημοσ.

Δε πειράζει Βαγγέλη, σε συγχωρούν :lol:

Κυκλοφορούν πάρα πολλοί sliders και στο live για πιο ρεαλιστικό παιχνίδι. Κάπου από τα μενού του παιχνιδιού μπορείς να κατεβάσεις.

Δημοσ.
Εδώ και χρόνια δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός. Το ΝΒΑ 2Κ είναι σαφώς ανώτερο στα πάντα εκτός από έναν τομέα: Στο online με παραπάνω από 3 παίχτες (μέχρι 2 όλα τέλεια). Κατά τα άλλα μονόδρομος η επιλογή + ότι το 2Κ έχει και το κορυφαίο My player mode. Και το λέω σαν gamer που από το 94 ως τα μέσα της δεκαετίας έπαιζα live.

.

Φίλε τι εννοείς οτι παραπάνω από 3 παίχτες υπάρχει πρόβλημα;Οταν παίζουν 3 παίχτες συνδεδεμένοι με τα gamepads τους στο ίδιο PS3?

Δημοσ.

.

Φίλε τι εννοείς οτι παραπάνω από 3 παίχτες υπάρχει πρόβλημα;Οταν παίζουν 3 παίχτες συνδεδεμένοι με τα gamepads τους στο ίδιο PS3?

Δημοσ.

sliders κυκλοφορουν, και ο καθενας μπορει να τα πειραξει και να το κανεις οπως γουσταρει.Αλλα αμα ειναι να καθεται ο καθενας να ρυθμιζει ποσο θα ευστοχει ή οχι το cpu ή εμεις ή αν θα παιζει αμυνα ή αν θα κλεβει την μπαλα πολυ ή λιγο ή αλλες χιλλιες 2 παραμετρους που υπαρχουν να πειραζουμε και να τρωω την ωρα μου με το να προσπαθω να κανω το παιχνιδι ανθρωπινο αντι να παιζω εγω προσωπικα χαλιεμαι γιατι δεν εχω και τοσο ελευθερο χρονο.οσο εχω θελω να βαζω το παιχνιδι και να παιζω οχι να παιδεβομαι.Και τελος με το να βαζουμε πχ ανωτερο επιπεδο το cpu και μετα να πηγαινουμε στα sliders και πειραζουμε την ευστοχια τις μουφα πασες που κανει μεσα στο καλαθι το cpu και ενα καρο αλλα τι νοημα εχει? αφου τελικα κανουμε παλι το παιχνιδι πιο ευκολο? Ο σκοπος ειναι να μπορεσουν να το φτιαξουν το AI να μην κανει τσατσιες και να παιζει ανταγωνιστικα μεν αλλα χωρις cheats οπως οταν παιζει human vs human.Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο πια τραγικα δυσκολο αυτο.Το εχουν καταφερει και η ΕΑ και η κοναμι που φτιαχνουν sports games εδω και πολλα χρονια

Δημοσ.

sliders κυκλοφορουν, και ο καθενας μπορει να τα πειραξει και να το κανεις οπως γουσταρει.Αλλα αμα ειναι να καθεται ο καθενας να ρυθμιζει ποσο θα ευστοχει ή οχι το cpu ή εμεις ή αν θα παιζει αμυνα ή αν θα κλεβει την μπαλα πολυ ή λιγο ή αλλες χιλλιες 2 παραμετρους που υπαρχουν να πειραζουμε και να τρωω την ωρα μου με το να προσπαθω να κανω το παιχνιδι ανθρωπινο αντι να παιζω εγω προσωπικα χαλιεμαι γιατι δεν εχω και τοσο ελευθερο χρονο.οσο εχω θελω να βαζω το παιχνιδι και να παιζω οχι να παιδεβομαι.Και τελος με το να βαζουμε πχ ανωτερο επιπεδο το cpu και μετα να πηγαινουμε στα sliders και πειραζουμε την ευστοχια τις μουφα πασες που κανει μεσα στο καλαθι το cpu και ενα καρο αλλα τι νοημα εχει? αφου τελικα κανουμε παλι το παιχνιδι πιο ευκολο? Ο σκοπος ειναι να μπορεσουν να το φτιαξουν το AI να μην κανει τσατσιες και να παιζει ανταγωνιστικα μεν αλλα χωρις cheats οπως οταν παιζει human vs human.Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο πια τραγικα δυσκολο αυτο.Το εχουν καταφερει και η ΕΑ και η κοναμι που φτιαχνουν sports games εδω και πολλα χρονια

Δημοσ.

Ακριβώς τα ίδια λέγαμε και πέρσι... και πρόπερσι... και η 2k sports δεν λέει να βάλει μυαλό. Ωραία η λύση με τα custom sliders αλλά, όπως έλεγα και πέρσι, ο καθένας από εμάς καταντάει να παίζει διαφορετικό παιχνίδι, ανάλογα με τι τον βολεύει. Αυτή τη λύση εγώ δεν τη δέχομαι!

Ευτυχώς δηλαδή που φέτος υπάρχει η προσθήκη του My Player (με τα χίλια-μύρια κουσούρια του) και κάπως έχω ξεκολλήσει από την κλασική γκρίνια "το κομπιούτερ κλέβει σε ΚΑΘΕ φάση και το παιχνίδι καταντάει ΠΑΝΤΑ εκνευριστικό", αφού ασχολούμαι αποκλειστικά με την καριέρα του My Player.

Ας μην ξεχνάμε και τους άφθονους μήνες που περιμέναμε για το patch, ώστε να γίνει το παιχνίδι περισσότερο playable και να διορθωθούν ορισμένα από τα απειράριθμα bugs που έχει.

Δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ σίγουρος ότι το 2k11 δεν θα έχει κι αυτό ένα κάρο προβλήματα. Αυτό το online έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να το φτιάξουν ποτέ...

Όσο για το NBA Live, μπορεί με την πρώτη ματιά η διαφορά τους να φαίνεται μεγάλη, όμως αν ασχοληθείτε λίγο μαζί του θα δείτε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή προσπάθεια. Τη φετινή χρονιά όσες φορές κάθισα να παίξω teammates με φίλους μου (συνήθεια που κοντεύει να κλείσει 2 δεκαετίες, από εποχές two-on-two και TV Sports Basketball στην Amiga...) επέλεξα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIBA στο NBA Live. Διασκεδάσαμε απίστευτα με το gameplay του, παρ' ότι είμαστε όλοι παλιοί οπαδοί του NBA 2k.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...