teofross Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Κάποια βοήθεια? Ο μονος τροπος για να παει η πασα 100% σε συγκεκριμενο παικτη ειναι η "επιλεκτικη". Εδω θα διαχωνησω οτι αργει.Δεν αργει καθολου.τουλαχιστον στις κονσολες.Για pc δεν ξερω.Απλως θελει ενα κουμπι παραπανω.Αν ενοουμε αυτο οτι αργει τοτε πασο...Απο κει και περα ο δευτερος πιο σιγουρος τροπος για να πηγαινει η πασα εκει που θελουμε ειναι να μην παιζει καποιος με την πλαινη καμερα αλλα με την αλλη9δεν θυμαμαι πως την λενε ,μαλον 2κ) αυτην που βλεπεις το γηπεδο πισω απο τον παικτη...Αυτα
kdiamant Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Το έχω στο PS3. Μπορώ απο κάπου να αλλάξω ρύθμιση ώστε όταν παίζω με την παρέα μου να μην παίζει ρόλο τόσο η έδρα?
teofross Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Το έχω στο PS3. Μπορώ απο κάπου να αλλάξω ρύθμιση ώστε όταν παίζω με την παρέα μου να μην παίζει ρόλο τόσο η έδρα? απο τα options στο gameplay νομιχω ειναι ,βγαλε το clutch να δεις αν βελτιωνει κατι
glad1at0re Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Το έχω στο PS3. Μπορώ απο κάπου να αλλάξω ρύθμιση ώστε όταν παίζω με την παρέα μου να μην παίζει ρόλο τόσο η έδρα? Δε παίζει η έδρα ρόλο στο 2K. Το clutch είναι "έξτρα" βοήθεια στα τελευταία λεπτά.
nzeppos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Χωρίς να είμαι 100% (και βαριέμαι να το ψάξω τώρα) νομίζω ότι το clutch είναι ένας "συντελεστής βοήθειας" για την ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ, ώστε αν αυτό ανοίξει να μπορεί ο αντίπαλος να μειώσει. Με λίγα λόγια είναι κάτι που πρέπει να απενεργοποιείται, ειδικά αν παίζουμε εναντίον του ΑΙ (γιατί αλλιώς "κλέβει" όσο δεν πάει...). Δεν είμαι σίγουρος ότι σχετίζεται αποκλειστικά με τα τελευταία λεπτά. Από την άλλη αν απενεργοποιήσουμε το clutch, παρατηρείται το φαινόμενο το ΑΙ να χάνει τους αγώνες hands down, δηλαδή αν πιάσουμε μια διαφορά 10-15 πόντους στην τρίτη περίοδο ο αντίπαλος πλέον να καταθέτει τα όπλα. Τουλάχιστον αυτό γινόταν μέχρι το περσινό 2k και -δυστυχώς- ήταν μονόδρομος, γιατί με το clutch στο On ήταν δύσκολο να νικήσεις (και 100% βέβαιο ότι θα σου έσπαγε τα νεύρα με αυτά που θα έβλεπες, είτε νίκαγες είτε όχι). Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι σίγουρος αν αυτά ισχύουν και για το φετινό 2k, γιατί εγώ παίζω μόνο MyPlayer.
kdiamant Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Καταρχήν σας ευχαριστώ για την βοήθεια! Για αν ρωτήσω κάτι ακόμα. Καταρχήν όταν λέω έδρα εννοώ όταν παίζω αντίπαλος με έναν φίλο(όχι με τον υπολογιστή) μου παρατηρώ ότι αυτός που παίζει στην έδρα του γενικά βοηθιέται πολύ ειδικά στο να βάζει δύσκολα shout υπό άμυνα καθώ επίσης και να έχει ποσοστό ευστοχίας τεράστιο και άλλα τέτοια. Αντίθετα ο άλλος να κάνει 30 δίποντα(πολλά απο αυτά ελεύθερα) και να βάζει τα 15 παράδειγμα. Αν απενεργοποιήσω το clutch τότε θα δώ ένα ποιο σωστό παιχνίδι? Γενικά θέλω να συναγωνίζομαι με φίλους και να δούμε ποιός είναι ο καλύτερος. Επίσης πώς γίνεται η πάσα να βγαίνει σωστά και όχι πολλές φορές εκεί που θέλει το μηχάνημα? Δεν μπορείς κάθε φορά να χρησιμοποιείς τα εικονίδα με το R1 γιατί χάνει χρόνο και κάτι τελευταίο αυτό το replay πώς στο καλό λειτουργεί. Πατάω το x που είναι και καλά για το play και δεν κάνει τίποτα. Αυτά προς το παρόν, ευχαριστώ.
nzeppos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να κλείσεις το clutch και να παίξεις μερικούς αγώνες. Δεν νομίζω να διορθωθεί αυτό που περιγράφεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όλα αυτά με τη λογική ότι οι δύο αντίπαλοι είναι κοντά στο σκορ, γιατί είπαμε ότι το clutch γενικά ενεργοποιείται αν κάποιος από τους δύο πάρει διαφορά. Το άλλο που λες για τις γρήγορες πάσες, δεν νομίζω να έχει άλλη λύση πέραν του "πάτα πάσα και κατεύθυνση ταυτόχρονα". Αν ο παίχτης σου πιέζεται με double team, είναι πολύ πιθανό να κάνει λάθος πάσα. Εγώ πάντως παίζω με τα quick pass icons εδώ και χρόνια και πλέον θεωρώ ότι δεν χάνω καθόλου χρόνο, γιατί πατάω τα κουμπιά χωρίς να σκέφτομαι. Αντί να κάνω πχ. κατεύθυνση+πάσα πατάω R1+τρίγωνο και ξέρω ότι θα πάει στον τάδε παίχτη. Στο PC που τα εικονίδια αυτά είναι άλλ' αντ' άλλων, με ενοχλεί αφάνταστα που δεν έχω το quick pass και αναγκάζομαι να δίνω πάσες με τον κλασικό τρόπο. Συνήθεια είναι.
glad1at0re Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Η έδρα δε παίζει ρόλο όπως είπα. Για πάσες ακρίβειας πρέπει να κάνεις "direct pass". Δε ξέρω ποιο κουμπί είναι στο PC. Το κρατάς πατημένο, εμφανίζονται σύμβολα στους συμπαίχτες σου και πατάς το ανάλογο κουμπί στο pad. Από ένα σημείο και πέρα μόνο με direct pass "πρέπει" να παίζεις, για καλύτερη κυκλοφορία. Το clutch να το βγάλεις ναι... Βοηθάει αυτόν που χάνει.
SlimData Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Το clutch είναι στο nba ότι ήταν και το catch up στον nfs. Εκεί που έκανες τέλειους γύρους και ο άλλος σου μείωνε 20-25 δευτερόλεπτα... ε, εδώ, "απλά" βάζουν τρίποντα με το σαγόνι
teofross Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Επισης το clutch ειναι οταν ενας παικτης εχει πολυ μεγαλο rating, ειναι οτι σε μια "καυτη στιγμη" πχ στο τελευτεο σουτ που μπορει να καθορισει ενα παιχνιδι ,ο παικτης εχει μεγαλες πιθανοτιτες να το βαλει.
profitis Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παιδιά, απο ποιο σημείο στο παιχνίδι αλλάζεις τα πλήκτρα με πλήκτρα της επιλογής σου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
katsikoula Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 παιδια δεν ξερω αν εχει προαναφερθει αλλα εχω ενα τρομερο προβλημα με το my player mode! καθε φορα που παω να ξεκινησω δευτερη season το game κολλαει και αναγκαζομαι να κανω restast στο ps3. εψαξα αρκετα στο internet και απο οτι καταλαβα ειναι γενικο το προβλημα και σε αλλους πολλους. μηπως εχει καταφερει κανεις να λυσει το προβλημα αυτο??? εδω να σημειωσω πως εχω κατεβασει το τελευταιο patch για το game χωρις βελτιωση
vagelis81 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Καλησπερα! Να πω κι εγω τη γνωμη μου για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Ν πω πρωτα οτι δε διαβασα ολο το topic. Λοιπον μεχρι και πριν απο λιγες ημερες επαιζα το 2κ9 και ειχα αγανακτησει. Πιστευα οτι το 2κ10 θα ειναι διαφορετικο.Ομως εκανα λαθος. Και θα σας εξηγησω τι εννοω. Ενω μεχρι το 2κ8 επαιρνα σχετικα ευκολα τα παιχνιδια ακομα και στο τεταρτο επιπεδο δυσκολιας,στο 2κ9 και στο 2κ10 εχω ξεχασει τι θα πει νικη στο ΤΡΙΤΟ επιπεδο. Μιλαμε οτι το παιχνιδι λειτουργει με εναν τροπο για να σε κανει να χασεις το παιχνιδι.Λες και υπαρχει λογος για να γινει κατι τετοιο... Δηλαδη ενω τριποντα του αντιπαλου μπαινουν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ τα δικα μου ειναι 7 στα 10 αστοχα ανεξαρτητως shooter. Και για να μη μιλησω και για προσπαθειες μεσα στη ρακετα.Ενω οι αντιπαλοι παλι δε χανουν σουτ τα δικα μου χανονται σχετικα ευκολα ειδικα οταν το σκορ με ευνοει. Αυτα ηθελα να πω. Και σας λεω δεν ειναι καθολου η ιδεα μου. Τα χω διαβασει και σε αλλα forum και επισης σας θυμιζω πως ημουν πολυ καλος σε αυτο το παιχνιδι. Ευχαριστω
teofross Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Καλησπερα!Να πω κι εγω τη γνωμη μου για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Ν πω πρωτα οτι δε διαβασα ολο το topic. Λοιπον μεχρι και πριν απο λιγες ημερες επαιζα το 2κ9 και ειχα αγανακτησει. Πιστευα οτι το 2κ10 θα ειναι διαφορετικο.Ομως εκανα λαθος. Και θα σας εξηγησω τι εννοω. Ενω μεχρι το 2κ8 επαιρνα σχετικα ευκολα τα παιχνιδια ακομα και στο τεταρτο επιπεδο δυσκολιας,στο 2κ9 και στο 2κ10 εχω ξεχασει τι θα πει νικη στο ΤΡΙΤΟ επιπεδο. Μιλαμε οτι το παιχνιδι λειτουργει με εναν τροπο για να σε κανει να χασεις το παιχνιδι.Λες και υπαρχει λογος για να γινει κατι τετοιο... Δηλαδη ενω τριποντα του αντιπαλου μπαινουν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ τα δικα μου ειναι 7 στα 10 αστοχα ανεξαρτητως shooter. Και για να μη μιλησω και για προσπαθειες μεσα στη ρακετα.Ενω οι αντιπαλοι παλι δε χανουν σουτ τα δικα μου χανονται σχετικα ευκολα ειδικα οταν το σκορ με ευνοει. Αυτα ηθελα να πω. Και σας λεω δεν ειναι καθολου η ιδεα μου. Τα χω διαβασει και σε αλλα forum και επισης σας θυμιζω πως ημουν πολυ καλος σε αυτο το παιχνιδι. Ευχαριστω Φιλε μου αυτα που περιγραφεις ειναι πτεσματα.Εγω ενα επιπεδο πριν το πιο δυσκολο εχω δει ΟΛΑ αυτα + παρα πολλα αλλα χειροτερα.Ενα παραδειγμα θα σου μονο για να μην βαρεθουμε.Ημουν μπροστα και αφου ειχαν αρχισει τα γνωστα (εχανα τα καρφωματα,τα layup και το cpu εβαζε τα παντα + οτι οι δικοι μου cpu controled αμυντικοι πηγαιναν επητηδες οπου ναναι και αφηναν τα μαρκαρισματα) γινεται και το κορυφεο ολων.ειχα την μπαλα μου κανουν doubleteam. βλεπω ελευθερο παικτη και του δινω την πασα.και αφου η πασα μου ΠΕΡΑΣΕ απο εναν αμυντικο του cpu που ηταν πριν τον ελευθερο παικτη μου που θα γινοταν αποδεκτης της μπαλας και ενω η μπαλα πηγαινε στον παικτη μου !!! κανει γκελ πριν φτασει στα χερια του,σαν σε αορατο τειχος και γυριζει πισω μονη της και καταλειγει στα χερια του αμυντικου απο τον οποιο ειχε περασει πιο πριν.το ειδα ησαμε και 10 φορες replay.Μετα απο αυτο και κατι αλλα τετοια με αμυντικους που τους ειχα περασει και με teleportation (κυριολεκτικο) εμφανιζοντουσαν αλλου μπροστα μου κλπ καταλαβα οτι προκειται για τρελη φαση το game οταν ειναι πισω το cpu και προσπαθει να κανει comeback.παιζω την σειρα απο το 2004 και τετοιο χαλι μαυρο δεν ειχα ξαναδει.Ελπιζω φετος το 2κ11 να μην εχει τετοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.