Προς το περιεχόμενο

nba 2k10

three_brothers1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οδηγίες απο nzeppos από προηγούμενη σελίδα:

Πληροφορίες για την εγκατάσταση του patch, προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Συνδέουμε το σκληρό του 360 με το PC, χρησιμοποιώντας το transfer cable που δίνεται μαζί με κάθε νέο 120άρη δίσκο

Κατεβάζουμε και τρέχουμε το xplorer360 beta5 (για 20άρηδες δίσκους) ή το xplorer360 beta6 (για 120άρηδες). Εναλλακτικά παίζει και το xplorer360 beta xtreme2

Αν έχετε Vista ή Win7 ίσως χρειαστεί να το τρέξετε σαν administrator (δεξί κλικ και "run as administrator")

Πάτε στο File->Hard disk ώστε να συνδεθείτε με το δίσκο και στη συνέχεια στο partition3\cache

Δεξί κλικ στον φάκελο cache (στο αριστερό μέρος της οθόνης) και "insert file". Επιλέγουμε το -αποσυμπιεσμένο- update που κατεβάσαμε από το link που ανέφερε ο deus

Τέλος! Βάζετε το δίσκο πίσω στο 360, το ανάβετε και παίζετε (δεν θα δείτε κάποιο μήνυμα περί αναβάθμισης ή εγκατάστασης)

εναλακτικά και με το xport 360 ανοιγείς 2 παράθυρα απο αυτό και το πετάς μέσα στον δίσκο στο partition3/cache.

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια σορυ κιολας αλλα κατι κανω λαθος τελικα.. παιζω my player ειμαι SG και αφου κοπηκα απο τους pistons με πηραν οι bulls και σε 5-6 οικογενειακα διπλα ειχα αρκετα καλες εμφανισεις αλλα με εκοψαν.. παω λοιπον D-league με τους Bayhawks και μετα απο μια χρονια με 12 ποντους και 4.5 ασιστ μεσο ορο τελειωνει η χρονια με την ομαδα πρωτη στην περιφερεια της και μετα τον τελευταιο αγωνα του schedule μου εμφανιζει κιαλλο ματς. στην βαθμολογια η ομαδα εχει νικες-ηττες 0-0.. Σα να ξεκινησε νεα σεζον 3 μερες μετα την ληξη της πρωτης μου! αλλα δεν εχει αλλο ματς μετα απο αυτο στο schedule.. τι γινεται? φυσικα ουτε λογος για ομαδα απο ΝΒΑ ουτε καν για summer camp (βεβαια ειμαι ακομα απριλη οποτε μαλλον οι μεγαλοι παιζουν playoffs) Overall 52 ειμαι αλλα τουλαχιστον ενα δοκιμαστικο το αξιζω πιστευω... ελπιζω να μη μεινω πολυ καιρο ακομα στη D γιατι θα βαρεθω και ειναι κριμα...

off topic: πολυ καλη δουλεια.. συνεχιστε ετσι

---------- Προσθήκη στις 18:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:46 ----------

ακυρο τελικα.. playoffs παιζω! να ρωτησω κατι αλλο ομως. milestones πιανουν μονο στο ΝΒΑ? εκανα 10 ασιστ σε ματς της D αλλα δε πηρα τα points που δινει αυτο το Milestone οποτε ειναι μονο για ΝΒΑ ε?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά patch για pc βγήκε;

Μόλις το εγκατέστησα αλλά δε κρατάει τις ρυθμίσεις controller , μόλις βγώ έξω απτο μενού χάνονται(pc version).

Συμβαίνει κ σε άλλους αυτό;

Δημοσ.
Τελικά patch για pc βγήκε;

Μόλις το εγκατέστησα αλλά δε κρατάει τις ρυθμίσεις controller , μόλις βγώ έξω απτο μενού χάνονται(pc version).

Συμβαίνει κ σε άλλους αυτό;

βαλε αυτοσειβ και θα σου τα κρατησει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Πώς κάνω αντιαθλητικό foul(2 βόλες+την μπάλα) στο NBA 2K10 στο PS3? Κάνω με το select αλλά δίνει μόνο 2 βολές.

Δημοσ.
Καλησπέρα! Πώς κάνω αντιαθλητικό foul(2 βόλες+την μπάλα) στο NBA 2K10 στο PS3? Κάνω με το select αλλά δίνει μόνο 2 βολές.

Στο ΝΒΑ δεν εχει αντιαθλητικα φαουλ.Εχει μονο το clear path foul οταν ο αντιπαλος ειναι στον αιφνιδιασμο και ανακοπτεται με φαουλ.Αυτο το φαουλ μπορεις να το κανεις και στο 2k10 και θα δοθει και η μπαλα απεξω.

Δημοσ.

Λοιπον το πηρα πριν κανα τριημερο στο 360.Κατωτερο βεβαια σε σχεση με το PC αλλα το πηρα μονο και μονο για το Online.Το περιμενα καλυτερο για να πω την αληθεια.Κατι το lag(αφου κυριως παιζω με Αμερικανους),κατι οι αθλιες αμυνες και οι αχρειαστες βοηθειες(ενω εχω απενεργοποιησει το help defense assistance) που αφηνουν τον αντιπαλο μονο του και κατι οι καταστασεις του στυλ διαλεγω ολη την ωρα Κλιβελαντ και Λεικερς για να βαζω 60 ποντους με Kobe και Lebron,βοηθανε στον να μην το απολαμβανω και τοσο μεχρι στιγμης.

Δημοσ.
Λοιπον το πηρα πριν κανα τριημερο στο 360.Κατωτερο βεβαια σε σχεση με το PC αλλα το πηρα μονο και μονο για το Online.Το περιμενα καλυτερο για να πω την αληθεια.Κατι το lag(αφου κυριως παιζω με Αμερικανους),κατι οι αθλιες αμυνες και οι αχρειαστες βοηθειες(ενω εχω απενεργοποιησει το help defense assistance) που αφηνουν τον αντιπαλο μονο του και κατι οι καταστασεις του στυλ διαλεγω ολη την ωρα Κλιβελαντ και Λεικερς για να βαζω 60 ποντους με Kobe και Lebron,βοηθανε στον να μην το απολαμβανω και τοσο μεχρι στιγμης.

Μπες σε καποιο ευρωπαικο league με sim players.Δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα να προτιμας να παιζεις με ατομα ανω των 30 και οχι με πιτσιρικαρια γιατι θα σου σπασουν τα νευρα.Στο ps3 αυτο κανω με friends μονο sim παικτες που δεν παιρνουν συνεχεια τις κορυφαιες ομαδες και συνεχως παιζουν με εναν παικτη και σκοραρουν κατω απο το καλαθι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω τη βοήθειά σας σε 2-3 πραγματάκια για το εν λόγω παιχνίδι. Το έχω στο PS3. Λοιπόν:

1ον) Πώς γίνεται χωρίς να χρησιμοποιώ την πάσα με το εικονίδιο(λόγω του ότι αργείς έτσι) να δώσει σωστή πάσα στον παίχτη που θέλω? Παράδειγμα όταν τρέχω στον αιφνιδιασμό αντί να δώσει κάποιες φορές πάσα στον μπροστά παίχτη δίνει στον πλαινό π.χ. και χαλάει τον αιφνιδιασμό. Γενικά πολλές φορές δεν δίνει σωστές πάσες εκεί που θές με το αριστερό Joystick παρ'οτι σημαδεύεις τον παίχτη που θές και σου χαλάει το παιχνίδι.

2ον) Μπορώ να κατεβάσω την ομαδάρα των Chicago Bulls του 95-96 με τον Michael Jordan και πώς?

3ον) Πώς επιλέγεις το είδος καρφώματος που θα κάνεις στον αγώνα και γιατί κάποιες φορές ενώ τρέχει μόνος του π.χ. ο Lebron James στον αιδφνιδιασμό αντί να καρφώσει κάνει layup ή απλό shout? Έχω επιλέξει απο το menu να κάνουν ποιό έυκολα καρφώματα αλλά δε...

4ον) Για να έχω ήχο 5.1 πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις στο NBA 2K10? (Φυσικά είναι συνδεδεμένο με 5.1 ήχο αλλά δεν μου φαίνεται σωστός ο ήχος γιατί έχω βάλει και το NBA Live 2010 και καμία σχέση.)

Αυτά προς το παρόν, Ευχαριστώ!

Δημοσ.

1)Η επιλεκτικη πασα ειναι η πιο σιγουρη.Τωρα χωρις αυτην και να δωσει πασα εκει που θες μηπως να χρησιμοποιουσες την κατευθυνση?Επισης αν γινεται να το επιβεβαιωσει κι'αλλος,δεν υπαρχει κουμπι που κανει πασα στον παιχτη που βρισκεται πιο μπροστα?

2)Εγω την κατεβασα μεσα απο το 2k share αλλα εννοειται οτι θες προσβαση στο psn.Πιστευω οτι θα ειναι διαθεσιμα και στις 2 κονσολες απο τους servers της 2K.

3)Για να καρφωσει ο παιχτης χρειαζεται να πατησεις το τουρμπο και το σουτ.Tωρα για ειδος μη ζητας και πολλα.Πατα εσυ αυτα που πρεπει και θα διαλεξει αυτος το καρφωμα.lol.Ισως τιποτα κινηση του analog stick να επηρεαζει το ειδος του καρφωματος.

Δημοσ.

για τα καρφώματα να προσθέσω ότι η κίνηση του analog σε συνδιασμό με την θέση που έχεις στο γήπεδο και την ικανότητα του παίχτη ratings θα κάνει διαφορετικά καρφώματα fancy power simple etc πάνω κάτω δεξια αριστερα σε σχέση με την μπασκέτα.

Δημοσ.

Turbo + right stick Up = regular dunk

Turbo + right stick Left = flashy dunk

Turbo + right stick Right = power dunk

Turbo + right stick down = reverse dunk

Ειναι παρα πολυ ευκολο παντως να καρφωσει κανεις στις σειρες nba2k.Δεν χρειαζεται κατι απλα ο παικτης που προσπαθει να εχει dunk rating καλουτσικο.Απο κει και περα τα καρφωματα γινιονται αβερτα.Δεν πανα ναι αμυντικοι κλπ μπροστα σου ,αμα ειναι λιγο καλος ο παικτης στο dunking, με turbo & αγιος ο θεος.του καρφωματος το καγκελο γινεται στο παιχνιδι.τοσο που κατανταει μουφα.Εγω τουλαχιστον επαιζα μια ζωη με "dunks in trafick=10" το πολυ και εβαζα και το dunking ability του user & του cpu στο 35 διοτι καθε δυσδηση μολις ξεφευγε απο τον αμυντικο καταντουσε καρφωμα λες και επαιζε nba jam:-)

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Speedy23 ανέφερα πως όταν κάνω πάσα σημαδεύω τον παίχτη αλλά πολλές φορές δίνει αλλού. Τι μπορώ να κάνω για γρήγορη σωστή πάσα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...