Προς το περιεχόμενο

nba 2k10

three_brothers1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μαγκες, οταν παιζω ranked game, και στο τελος ειναι να κερδισω ο αντιπαλος χανεται και καλα. Connection with opponent lost. Αυτο τι ειναι? Που**ια για να μην χανει ο αντιπαλος? Ή παιρνω νικη?

Δηλαδη σκοτωνομαι να κανω μια νικη και ερχεται ο αλλος ο εξυπνος και βγαινει?

ΤΙ παιζει?

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε μαγκες, οταν παιζω ranked game, και στο τελος ειναι να κερδισω ο αντιπαλος χανεται και καλα. Connection with opponent lost. Αυτο τι ειναι? Που**ια για να μην χανει ο αντιπαλος? Ή παιρνω νικη?

Δηλαδη σκοτωνομαι να κανω μια νικη και ερχεται ο αλλος ο εξυπνος και βγαινει?

ΤΙ παιζει?

E προφανως κανει quit οταν βλεπει οτι δεν προκειται να κερδισει.To 2k δεν εχει αναλογο player hub οπως το fifa οπου βλεπεις την Online καριερα σου?Καπου σιγουρα θα βλεπεις τα stats σου και θα καταλαβεις αν πηρες τη νικη ή οχι.

Δημοσ.

Παιδια ποιο ρυθμιση πρεπει να κανω ακριβως για να βγαινει ενας παικτης αμεσως μολις κλεψω μπαλα μπροστα μονος του?

Μου το κανουν μερικοι στο Online Και τρελαινομαι. Με το που παρει rebound εχει ηδη παικτη κατω απτο καλαθι μου και το βαζει ολομοναχος. HELP!!!!

Επισης πως αντιμετωπιζεται?

Δημοσ.
Παιδια ποιο ρυθμιση πρεπει να κανω ακριβως για να βγαινει ενας παικτης αμεσως μολις κλεψω μπαλα μπροστα μονος του?

Μου το κανουν μερικοι στο Online Και τρελαινομαι. Με το που παρει rebound εχει ηδη παικτη κατω απτο καλαθι μου και το βαζει ολομοναχος. HELP!!!!

Επισης πως αντιμετωπιζεται?

Προφανως αυτο που λες οτι κανουν ειναι το εξης.πατανε το αντοιστοιχο πληκτρο που τους δινει δυνατοτητα να παρουν κοντρολ απο οποιον παικτη θελουν και αφου διαλεξουν παικτη να χειριζονται την ωρα που εσυ πχ κανεις σουτ,αυτοι εχουν ηδη ξεκηνησει τρεξιμο στο αντιπαλο καλαθι.Οποτε με το που παρει rebound το cpu για την ομαδα τους ξαναδινουν direct pass επιλεγοντας παλι τον παικτη που ειναι καφενειο στο καλαθι σου.Με αυτο το συστημα δεν χρειαζεται καν να βλεπουν που ειναι ο παικτης αυτος ακομα και αν ειναι εντελως εκτος καμερας.Απλως ξερουν ποιος ειναι και με την πασα επιλογης του δινουν την μπαλα.Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι για να το αποτρεψεις .Στην καλυτερη πολυ απλα με τον παικτη που σουταρεις φευγεις κατευθειαν στην αμυνα αφηνωντας το cpu σου να παλεψει για το επιθετικο rebound.τιποτα αλλο...

Δημοσ.

Μαλιστα, καταλαβα.

Επισης καποιες φορες που κερδιζω στο τελος χανεται και καλα η συνδεση με τον αντιπαλο. Δηλαδη βγαινει. Ετσι το παιρνω το παιχνιδι ή ειναι σαν να μην εγινε

Δημοσ.
Μαλιστα, καταλαβα.

Επισης καποιες φορες που κερδιζω στο τελος χανεται και καλα η συνδεση με τον αντιπαλο. Δηλαδη βγαινει. Ετσι το παιρνω το παιχνιδι ή ειναι σαν να μην εγινε

Μπορει ο αλλος που βλεπει οτι χανει να βγαζει το καλωδιο του ethernet για να χαθει η συνδεση.ειχαν πει οτι με patch θα γινοταν οταν καποιος το κανει αυτο αυτοματα να περνει νικη ο αλλος αλλα δεν το εχω τσεκαρει αν εχει φτιαχτει.Ο μονος τροπος ειναι να το δεις απο τα στατιστικα σου.αν περνεις δηλαδη την νικη ή οχι.Επειδη ο πλανητης ειναι γεματος καραγκιοζηδες που κανουν αυτα που λες πιο πανω δεν παιζω on line το 2κ

Δημοσ.

Θυμασαι μηπως που ειναι τα στατιστικα απο τα παιχνιδια online? Τα ειχα βρει, αλλα τωρα τα εχω χασει και δεν μπορω να τα βρω με την καμια

Δημοσ.

τα εχω παρει αγριως με το παιχνιδι(σε PS3) δεν μπορω να παίξω με τιποτα Online .Παω να παιξω ενα ranked quit match και δεν συνδεεται ποτε.Μου βγαζει μηνυμα να κοιταξω τα onlne Faq ή να απευθυνθώ στη 2k.θα το πεταξω στα σκυλια ή καλυτερα θα το κανω σουβερ το δισκακι.πρεπει να ανοιξω καμια port ;

Δημοσ.

Εχοντας ακουσει και παρομοια παραπονα για το online στο xbox 360 μαλλον το προβλημα πρεπει να βρισκεται στους αθλιους,για μια ακομα φορα,servers της 2k!

Δημοσ.

Αααα πολύ ωραια δηλ...σαν να λεμε δηλ να το ξεχασω το online .όποτε δηλ εχει κεφια.Και εγω το πηρα το παιχνιδι γιατί λενε οτι είναι το καλύτερο μπάσκετ.Ξέρετε αν το ΝΒΑ της Ea Sports εχει αντίστοιχα προβλήματα?

Δημοσ.

λοιπον εγω παιδια επελεξα φετος να μην το αγορασω(εχω το 2Κ9),θεωρω ανουσιο να το αγοραζουμε καθε χρονο και οι αλλαγες να ειναι πολυ μικρες.

Τουλαχιστον οταν παω να αγορασω το 2Κ11 (και ας μην εχει αλλαγες απο το 2Κ10) θα δω την διαφορα καθως εχω το 2Κ9.

Δημοσ.
Αααα πολύ ωραια δηλ...σαν να λεμε δηλ να το ξεχασω το online .όποτε δηλ εχει κεφια.Και εγω το πηρα το παιχνιδι γιατί λενε οτι είναι το καλύτερο μπάσκετ.Ξέρετε αν το ΝΒΑ της Ea Sports εχει αντίστοιχα προβλήματα?

Δεν είμαι τελείως σίγουρος για το online του NBA10 αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι έχει σοβαρά προβλήματα. Οπωσδήποτε αποκλείεται να παρουσιάζει το μαύρο χάλι του 2k10 online.

Κι εγώ πάντως το έχω παρατήσει πλέον το 2k10 και έχω πάψει να ελπίζω. Τα Χριστούγεννα μαζευτήκαμε μια παρέα και παίζαμε επί μέρες Fiba World Championship στο Live10 και το ευχαριστηθήκαμε όσο δεν πάει. Παρ' ότι ήταν όλοι φανατικοί των NBA 2k και δεν περίμενα να ενδιαφερθούν για το Live, καταλήξαμε να το λιώνουμε σε καθημερινή βάση.

Δημοσ.

Το 2Κ10 είναι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα από το Live και φέτος, δε τίθεται θέμα σε αυτό. Εκτός φυσικά από το multiplayer online.

Δηλαδή game με 3 άτομα και πάνω είναι από δύσκολο ως αδύνατο (αν και σε λίγες μέρες βγαίνει patch). Online game με ένα φίλο μόνο, παίζεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δε ξέρω αν υπάρχει στο live, αλλά το My player mode είναι όλα τα λεφτά στο 2Κ. Μόνο για αυτό αξίζει η αγορά.

Δημοσ.

To 2k10 μπορεί να είναι καλύτερο σε -σχεδόν- όλα τα επίπεδα και να έχει και το φοβερό MyPlayer mode (που δεν υπάρχει στο Live), ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξω ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε σε τέτοια ελεεινή beta κατάσταση και να έχουμε φτάσει Γενάρη μήνα κι ακόμα να περιμένουμε το patch...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...