Προς το περιεχόμενο

nba 2k10

three_brothers1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληροφορίες για την εγκατάσταση του patch, προς κάθε ενδιαφερόμενο:

1. Συνδέουμε το σκληρό του 360 με το PC, χρησιμοποιώντας το transfer cable που δίνεται μαζί με κάθε νέο 120άρη δίσκο
  2. Κατεβάζουμε και τρέχουμε το xplorer360 beta5 (για 20άρηδες δίσκους) ή το xplorer360 beta6 (για 120άρηδες). Εναλλακτικά παίζει και το xplorer360 beta xtreme2
  3. Αν έχετε Vista ή Win7 ίσως χρειαστεί να το τρέξετε σαν administrator (δεξί κλικ και "run as administrator")
  4. Πάτε στο File->Hard disk ώστε να συνδεθείτε με το δίσκο και στη συνέχεια στο partition3\cache
  5. Δεξί κλικ στον φάκελο cache (στο αριστερό μέρος της οθόνης) και "insert file". Επιλέγουμε το -αποσυμπιεσμένο- update που κατεβάσαμε από το link που ανέφερε ο deus
  6. Τέλος! Βάζετε το δίσκο πίσω στο 360, το ανάβετε και παίζετε (δεν θα δείτε κάποιο μήνυμα περί αναβάθμισης ή εγκατάστασης)
  7. Το δοκίμασα πριν λίγο (για 1-2') και το patch δούλεψε γιατί το κλασικό γήπεδο του My Player (στο οποιο είχα πάντα απίστευτα slowdowns) παίζει μια χαρά
  8. Μένει να δοκιμάσω τίποτα sliders της προκοπής από το operation sports

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχει βγει ακόμα.

Έπαιξα λίγο στο 360 χθες βράδυ (εννοείται έχοντας βάλει το patch) και σαν πρώτη άποψη μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα λίγο, κυρίως από δύο πράγματα.

Είχα ήδη -προ patch- παίξει κάπου 20 αγώνες στη D-league χωρίς να καταφέρω να πιάσω τα 3 συνεχόμενα Α ώστε να πάω στο ΝΒΑ. Βάζω το patch, ελάχιστα slowdowns/framedrops με την default myplayer camera, όλα καλά όλα ωραία. Παίζω έναν αγώνα και παίρνω C+ και τσουπ, με στέλνει στο ΝΒΑ! Πάω στους Jazz και παίζω πρεμιέρα με Spurs. Στο At&T center επανήλθαν τα slowdowns! Ίσως όχι τόσο χάλι όσο πριν το patch αλλά και πάλι σέρνεται και είναι εκνευριστικό.

Επίσης οι αλλαγές του coach ήταν πάλι ελαφρώς αλλοπρόσαλλες, καθώς δεν με ξεκίναγε βασικό αλλά με έβαζε μετά από... 9 δευτερόλεπτα! (και μάλιστα το έκανε όχι μόνο στην πρώτη περίοδο, αλλά και στη δεύτερη και στην τρίτη)

Όπως και να 'χει δεν με πολυπειράζει, ούτε έχω σκοπό να κάτσω να διαβάσω τους λόγους για τους οποιους κράζουν πάλι οι χρήστες του 360 (παρά το patch), γιατί έχω σκοπό να περιμένω το patch του PC.

Δημοσ.
Δεν έχει βγει ακόμα.

Έπαιξα λίγο στο 360 χθες βράδυ (εννοείται έχοντας βάλει το patch) και σαν πρώτη άποψη μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα λίγο, κυρίως από δύο πράγματα.

Είχα ήδη -προ patch- παίξει κάπου 20 αγώνες στη D-league χωρίς να καταφέρω να πιάσω τα 3 συνεχόμενα Α ώστε να πάω στο ΝΒΑ. Βάζω το patch, ελάχιστα slowdowns/framedrops με την default myplayer camera, όλα καλά όλα ωραία. Παίζω έναν αγώνα και παίρνω C+ και τσουπ, με στέλνει στο ΝΒΑ! Πάω στους Jazz και παίζω πρεμιέρα με Spurs. Στο At&T center επανήλθαν τα slowdowns! Ίσως όχι τόσο χάλι όσο πριν το patch αλλά και πάλι σέρνεται και είναι εκνευριστικό.

Επίσης οι αλλαγές του coach ήταν πάλι ελαφρώς αλλοπρόσαλλες, καθώς δεν με ξεκίναγε βασικό αλλά με έβαζε μετά από... 9 δευτερόλεπτα! (και μάλιστα το έκανε όχι μόνο στην πρώτη περίοδο, αλλά και στη δεύτερη και στην τρίτη)

Όπως και να 'χει δεν με πολυπειράζει, ούτε έχω σκοπό να κάτσω να διαβάσω τους λόγους για τους οποιους κράζουν πάλι οι χρήστες του 360 (παρά το patch), γιατί έχω σκοπό να περιμένω το patch του PC.

Eμ θα σερνεται, δεν θα σερνεται?Ας κοιταξει η M$ να βγαλει νεα κονσολα.Σε λιγο θα ονομαστει αυτη x1821.Δεν φταιει αποκλειστικα η 2κ που δεν σηκωνει το παιχνιδι η κονσολα εδω και 2 χρονια.Μεχρι και στα pc διετιας παει σφαιρα το παιχνιδι.

Δημοσ.

Νεο roster update βγηκε.Επαιξα πριν λιγο ακομη εναν αγωνα NBA Today και οσο παει γινεται και καλυτερο το dynamic commentary.Βομβαρδισμος στατιστικων σε ολες τις κατηγοριες, καινουριες φρασεις, σε καποια στιγμη μιλουσαν κανα 2 λεπτο για το ξεκινημα των Celtics φετος με 7-1, αναφορες εκτεταμενες σε scores των προηγουμενων ημερων, βαθμολογιες σε ΟΛΑ τα team stats απο ppg μεχρι FG%.Εκπληκτικα πραγματα.Ας ξυπνησουν εκει σε ΕΑ και ΚΟΝΑΜΙ να δουν ποιο ειναι το μελλον του sports gaming.

Δημοσ.
Τελικά ρε παιδιά ποια είναι η καλύτερη έκδοση;

Έχω PC και ps3....Τι προτείνετε;;

PC κυριως λογω των mods.Το εχω τιγκαρει με νεα γηπεδα, αληθινες διαφημισεις, cyberfaces απιστευτα.Δεν συγκρινονται οι εκδοσεις.Αν θες το παιχνιδι να ειναι σε γραφικα πιστη αναπαρασταση του κοσμου του ΝΒΑ παρε την εκδοση για pc.

Δημοσ.

το patch για ps3 έχει βγει εδώ και λίγες μέρες.δεν έχουν διορθωθεί όλα αλλα εντάξει μην ζητάμε πολλα.to παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο τώρα.πάντως για να ξέρετε,για να δουλέψει τέλεια στο 100% πρέπει να σβήσετε από το ps3 ότι έχει σχέση με το 2k.ακόμα και τα saves σας και να σβήσετε και την cache από τον explorer του ps3.δυστυχώς τα χάνουμε όλα και άντε πάλι από την αρχή αλλα πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μου λέει ο manager ότι έχω προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά δεν τις βλέπω πουθενά! Έχω κάνει το update! Ξέρει κανείς κάτι?

Δημοσ.

Παιδια Nba live 2010 vs 2k10 ποιο κερδιζει? Επαιξα το Live σημερα και μου αρεσε? Γενικα απο τις συζητησεις εδω που εχετε καταληξει? Ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο?

Δημοσ.

Η πρότασή μου είναι να τα παίξεις και τα δύο. Έχουν διαφορετική λογική όμως προσφέρουν και τα δύο άφθονη διασκέδαση. Εγώ για παράδειγμα παίζω My Player mode στο 2k10 και φιλικά με την Εθνική Ελλάδος στο Live10.

Αν μιλήσουμε με όρους simulation, το 2k10 είναι σαφώς καλύτερο και πιο αληθοφανές αλλά μεταξύ άλλων υπολόγισε τα άπειρα bugs που έχει, τα slowdowns, την ανύπαρκτη άμυνα που παίζουν οι συμπαίχτες σου και το αμφιλεγόμενο online (για άλλη μια χρονιά). Βγήκε patch βέβαια που υποτίθεται ότι διορθώνει τα περισσότερα από τα προβλήματα αυτά αλλά δεν έχουν λυθεί όλα ακόμα...

Το Live από την άλλη αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση, έχει λίγο πιο ανθρώπινο gameplay (παίζεις πιο χαλαρά δηλαδή), δεν είναι τόσο arcade όσο παλιότερα και κυρίως έχει εθνικές ομάδες με κανονισμούς FIBA (έστω και αν τα roster είναι ψιλοάθλια).

Προσπάθησε να τα δοκιμάσεις και τα δύο (έστω με ένα demo). Αν δεν έχεις επιλογή να τα αγοράσεις και τα δύο, προτίμησε το 2k10.

Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι δεν βγαινει για pc το Live. Οποτε για να παιχτει πρεπει να τα σκασεις χοντρα για ps3 version.

Απο κει και περα καποιος μου ανεφερε οτι το 2κ10 σε pc ειναι χαλια σε σχεση με ps3?

Ξερετε αν ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Όχι καθόλου. Ίσα ίσα που σε PC έχει καλύτερα γραφικά από τις κονσόλες και θα γίνει ακόμα καλύτερο με τα διάφορα mods που κυκλοφορούν. Αρκεί φυσικά να έχεις σχετικά καλό PC... (edit: τώρα είδα την υπογραφή σου και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα)

Σε PC όμως δεν έχει βγει ακόμα το περίφημο patch, το περιμένουμε εντός των επόμενων 10 ημερών (υπ' όψιν ότι η έκδοση του PC έχει περισσότερα bugs από τις κονσόλες, αφού μπαίνουν στη μέση και κρασαρίσματα κλπ. Τουλάχιστον δεν έχει slowdowns).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...