andreaseto Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Είναι εφικτό (μιας και βγαίνει στους υπολογιστές) να παιχτεί online παιχνίδι μεταξύ κατόχου PS3 και κατόχου PC;
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γιατί? Για να δημιουργηθούν νέα bugs όταν θα προσπαθούν να συγχρονιστούν οι δύο εκδόσεις?? Αυτά που ήδη έχουμε μας φτάνουν.
andreaseto Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Χαχα! Απλώς το έχω σε PS3 και σκεφτόμουν αν μπορούσα να παίξω με ένα φίλο μου που το έχει σε PC!
Fronimitis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πως δίνουμε alley hoop πάσα στο xbox360;Τι κουμπιά πατάμε;
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν έχεις αλλάξει κάτι, τότε είναι LT+A (αρκεί οι παίχτες να είναι στη σωστή θέση).
Fronimitis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν έχεις αλλάξει κάτι, τότε είναι LT+A (αρκεί οι παίχτες να είναι στη σωστή θέση). Ωραιος σε ευχαριστω!
butcher13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ποτε θα βγει το πατσακι; Πολλα BUGS εχει το ατιμο.
deus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 πολλοί λένε ότι με το τελευταίο roster update έχει ήδη διορθώσεις λιγότερο κόσμο σε γήπεδα και κάτι άλλα μικρά το AI δεν κλέβει κλπ. είναι φοβερή η ενημέρωση που σου κάνει για τα πραγματικά παιχνίδια και τα στατιστικά. έπαιξα και εγώ το σημερινό παιχνίδι cavs vs celtics και το παιχνίδι πήγε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο διαφορά οι cavs στην αρχή και μετά τους σάρωσα.
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, στα φόρουμ της 2k sports επικρατεί η άποψη ότι θα βγει στα μέσα Νοέμβρη, σε 2 βδομάδες από τώρα.
polakis21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Παίζω με Nets στο My career είμαι level 54 και PG και έχω 35-26 νίκες-ήττες. Πολύ δύσκολα ματς όλα, τακτικά με φουλ ρεαλισμό. Ακόμα και στα settings που έχω βάλει με broadcast camera, zoom 10, πάλι ψιλοκολλάει λίγο και μου την σπάει. Ακόμα και στις βολές κάνει κολλήματα. Ελπίζω να φτιαχτουν αυτά στο update γιατί έχω πορωθεί τρελά! Άντε να φτάσω playoff να γίνει κόλαση! Εσείς που έχετε φτάσει το career? Πάντως νομίζω ότι αν δεν είσαι play-maker το παιχνίδι είναι βαρετό. Τί λέτε?
nzeppos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Βγαίνει σήμερα. Hey guys,Proud to announce patch will be out in just over 16 hours (2 AM PST) per Microsoft on XBOX 360. We are waiting for Sony to greenlight PS3 patch, but we got approval this morning from Microsoft and are ready to push it out. Let me know if you have any questions. Thanks! Ronnie http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=245138
Obiwan88 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 τλκ μιλαμε το παιχνιδι ειναι πολυ μπροστα απο το LIVE... το παιξα σε φιλο κ με τραβηξε. να φανταστειτε οτι δν παιζω "μπασκετακια"
polakis21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ελπίζω να είμαστε οκ μετά το patch το μεσημέρι. Για να απολαύσουμε την πόρωση που λέγεται ΝΒΑ2Κ10...
speedy23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Παιδες στο my player με ειχαν παρει οι Sixers και ερχεται ο Insider και μου λεει οτι υπαρχουν κατι ομαδες που θελουν να σε ενταξουν στο δυναμικο τους.Εψαξα λιγο αλλα δε βρηκα σε ποια καρτελα ειναι αυτες οι προτασεις ωστε να διαλεξω.
fkaragian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Σε όλους μας έχει συμβεί αυτό, don't worry.... Είναι μεγάλο bug που αν δεν διορθωθεί χαλάει όλο το mode... Αν κάποιος εγκαταστήσει το patch ας πει εντυπώσεις ρε παιδιά, για να ξέρουμε να το αγοράσουμε ή όχι το παιχνίδι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.