Προς το περιεχόμενο

nba 2k10

three_brothers1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί? Για να δημιουργηθούν νέα bugs όταν θα προσπαθούν να συγχρονιστούν οι δύο εκδόσεις?? :devil:

Αυτά που ήδη έχουμε μας φτάνουν.

Δημοσ.

πολλοί λένε ότι με το τελευταίο roster update έχει ήδη διορθώσεις λιγότερο κόσμο σε γήπεδα και κάτι άλλα μικρά το AI δεν κλέβει κλπ. είναι φοβερή η ενημέρωση που σου κάνει για τα πραγματικά παιχνίδια και τα στατιστικά. έπαιξα και εγώ το σημερινό παιχνίδι cavs vs celtics και το παιχνίδι πήγε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο διαφορά οι cavs στην αρχή και μετά τους σάρωσα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, στα φόρουμ της 2k sports επικρατεί η άποψη ότι θα βγει στα μέσα Νοέμβρη, σε 2 βδομάδες από τώρα.

Δημοσ.

Παίζω με Nets στο My career είμαι level 54 και PG και έχω 35-26 νίκες-ήττες. Πολύ δύσκολα ματς όλα, τακτικά με φουλ ρεαλισμό. Ακόμα και στα settings που έχω βάλει με broadcast camera, zoom 10, πάλι ψιλοκολλάει λίγο και μου την σπάει. Ακόμα και στις βολές κάνει κολλήματα. Ελπίζω να φτιαχτουν αυτά στο update γιατί έχω πορωθεί τρελά! Άντε να φτάσω playoff να γίνει κόλαση!

Εσείς που έχετε φτάσει το career?

Πάντως νομίζω ότι αν δεν είσαι play-maker το παιχνίδι είναι βαρετό. Τί λέτε?

Δημοσ.

Βγαίνει σήμερα.

Hey guys,

Proud to announce patch will be out in just over 16 hours (2 AM PST) per Microsoft on XBOX 360.

We are waiting for Sony to greenlight PS3 patch, but we got approval this morning from Microsoft and are ready to push it out. Let me know if you have any questions. Thanks!

Ronnie

http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=245138

Δημοσ.

τλκ μιλαμε το παιχνιδι ειναι πολυ μπροστα απο το LIVE... το παιξα σε φιλο κ με τραβηξε. να φανταστειτε οτι δν παιζω "μπασκετακια"

Δημοσ.

Παιδες στο my player με ειχαν παρει οι Sixers και ερχεται ο Insider και μου λεει οτι υπαρχουν κατι ομαδες που θελουν να σε ενταξουν στο δυναμικο τους.Εψαξα λιγο αλλα δε βρηκα σε ποια καρτελα ειναι αυτες οι προτασεις ωστε να διαλεξω.

Δημοσ.

Σε όλους μας έχει συμβεί αυτό, don't worry....

Είναι μεγάλο bug που αν δεν διορθωθεί χαλάει όλο το mode...

Αν κάποιος εγκαταστήσει το patch ας πει εντυπώσεις ρε παιδιά, για να ξέρουμε να το αγοράσουμε ή όχι το παιχνίδι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...