doctorkostis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Εμενα δεν ειχε να μου προσφερει απολυτως τιποτα.Το θεμα ειναι αν η γνωμη σου προσεφερε κατι στο παιδι που ειχε το προβλημα. Τελος παντων,νομιζω το εξαντλησαμε το θεμα, και sorry απο ολους για το off-topic.Μπορουν καλλιστα να σβηστουν απο καποιον mod τα σχολια μου που δε χρειαζονται.... Screenshot,το τελευταιο που θα πω ειναι οτι υπαρχει δυσπνοια που δεν οφειλεται σε ψυχολογικα αιτια.Σαν συμπτωμα ομως ειναι το ιδιο,δεν διαφερει ανεξαρτητα απο την αιτιολογια...
arsenal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο όταν φας πολλά δαμάσκηνα γύρω στα 15-16 και μετά ενεργηθείς τα κόπραν σου θα είναι σε στυλ διάρροιας και θα είναι μάυρα?
Krokodilos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο όταν φας πολλά δαμάσκηνα γύρω στα 15-16 και μετά ενεργηθείς τα κόπραν σου θα είναι σε στυλ διάρροιας και θα είναι μάυρα? Δεν ξερω την απαντηση στο ερωτημα σου. Αλλά αν ολες τις προηγουμενες ημερες δεν ειχες κανενα προβλημα και τα κοπρανα σου δεν ηταν μαυρα και σε στυλ διαρροιας και την ημερα που εφαγες 15-16() δαμασκηνα εγιναν μαυρα και σε στυλ διαρροιας, τοτε ενα γιατρος θα σου ελεγε οτι για αυτο το λογο τα κοπρανα σου ειναι ετσι. Επισης τα δαμασκηνα και ειδικα τα ξερα δαμασκηνα ειναι γνωστο οτι βοηθουν στο προβλημα της δυσκοιλιοτητας. Επομενως το οτι τρωγοντας 15-16 δαμασκηνα εχεις διαρροια μπορω να το φανταστω ως λογικο επομενο.
arsenal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δεν κατάλαβα τι εννοείς?με το να λες τι σκαλώνεις
status Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο όταν φας πολλά δαμάσκηνα γύρω στα 15-16 και μετά ενεργηθείς τα κόπραν σου θα είναι σε στυλ διάρροιας και θα είναι μάυρα? Έπικ έπικ... Λουκέτο παρακαλώ.!
liopyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Και μετά λένε πως έπεσα έξω όταν έκανα λόγο περί υποχονδρισμού... Καλέ μας arsenal, μια χαρά είναι τα κακάκια σου, μην ανησυχείς, live your myth in Greece- καλοκαίρι και τέτοια, ψήσε και καμιά τουρίστρια, σκότωσε κάνα καρχαρια, μη ασχολείσαι με αυτά ffs../
screenshot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Eγω παλι μια φορα ειχα φαει πατζαρια και μετα ουρησα σε περιεργο κοκκινοπορτοκαλι χρωμα. Αρχικα τρομαξα και φοβηθηκα μηπως ειχα φαει απ τα λαδια μηχανης της Ουκρανιας που λεγαν τοτε... Μετα ομως ενημερωθηκα οτι ετσι γινεται οταν τρως πατζαρια Και μετά λένε πως έπεσα έξω όταν έκανα λόγο περί υποχονδρισμού... Ναι αλλα δεν σημαινει οτι ειναι υποχονδριος οποιος εχει αγχος και οσα προβληματα δημιουργουνται απ αυτο.
arsenal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Καλά εντάξει μπορεί βλακεία που ρώτησα γιατί 10000000% ειναι απο το δαμάσκηνα
-nick- Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δεν κατάλαβα τι εννοείς?με το να λες τι σκαλώνεις Εννοώ να μην κολλάς, να μην έχεις εμμονές,ψυχαναγκασμους και ανησυχίες για τέτοια πράγματα. Αλλιως θα σου τριβελιζουν το μυαλο ιδεες και ανησυχιες για πραγματα που δεν πρεπει να ανησυχεις. Ασε τις σκεψεις να μπαινουν και να βγαινουν απο το μυαλο σου, μην σκαλωνεις. status, γιατί λουκέτο? Καλά εντάξει μπορεί βλακεία που ρώτησα γιατί 10000000% ειναι απο το δαμάσκηνα Απο οτι και ναναι, why do you care?
arsenal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 γιατί θέλω την υγεία μου...αντε να τελειώσω φροντηστίρι να παω διακοπές με τους φλους μου να ηρεμήσω γιατί τότε σίγουρα θα ηρεμήσω...τώρα και αυτοί δουλεύουν η κανουν φροντιστίρια και δεν τους πολυβλέπω και νιώθω λίγο και μοναξιά //.χάλια χαλια
-nick- Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 γιατί θέλω την υγεία μου Αυτο ακριβώς είναι το προβλημα σου. Νομιζεις οτι δεν εχεις την υγεια σου και οτι εχει παθει κατι ο οργανισμος σου, ενω ειναι καθαρα ψυχονοητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.