Προς το περιεχόμενο

Εχω δύσπνοια?...τι να κάνω?ανησυχώ

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει,μαλλον αγχωδη διαταραχη εχεις.Εισαι ζορισμενος και οσο το σκεφτεσαι τοσο ειναι μεσα στο μυαλο σου.Τελειωσε με τα μαθηματα σου και μετα πηγαινε ζησε το καλοκαιρι σου ανετος και ξενοιαστος και η ιστορια με τη δυσπνοια θα ξεχαστει απο μονη της.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικα μόνο εγω το ειχα βρει τι ειχες!

Λογικο, γιατι το ειχα περασει:-)

χ-cuse me, αλλά άργησες πολύ.

:P

(ή δεν διάβασες τα post πριν το δικό σου).

Η σωστή διάγνωση μου ανήκει δικαιωματικά.

Υποτροφία.

Τώρα/

Δημοσ.
χ-cuse me, αλλά άργησες πολύ.

(ή δεν διάβασες τα post πριν το δικό σου).

Η σωστή διάγνωση μου ανήκει δικαιωματικά.

Υποτροφία.

Τώρα/

Την πρώτη απάντηση δεν την είδατε ? :P

Δημοσ.
nick[;2818231'']Την πρώτη απάντηση δεν την είδατε ? :P

Way too obvious, ή το ένα ή το άλλο θα ήταν έτσι κι αλλιώς.

Χρήσιμο thread πάντως, μάθαμε τι είναι και το ΓΟΠΝ.

Δημοσ.

Mα εσυ ρε liopyr ειχες πει οτι ειναι υποχονδριακο... Εδω μιλαμε για μια κατασταση που δεν ευθυνεται ο πασχων, ουτε ειναι υποχονδριος. Εγω την ειχα παθει οταν ημουν στο στρατο. Η δυσπνοια αυτη σου ερχεται ασυνειδητα και ειναι καθαρα ψυχολογικο.

Οσο για τον φιλο ]nick[ εχει δικιο, εβγαλε αμεσως τη διαγνωση τωρα που το προσεξα, αν και δεν καταλαβαινω τι σημαινει "σωματομορφο αγχος"...

Δημοσ.

Οτι ο liopyr και ο ]nick[ κανουν χαβαλε το καταλαβες?Εχεις τα πρωτεια δε λεω,αλλα διαγνωσεις σε φορουμ του στυλ "τα εχω περασει εγω και ξερω" σηκωνουν χαβαλε,δε συμφωνεις?

Δημοσ.

Mαλλον εσυ κανεις χαβαλέ...

Το οτι το ειπαν πρωτοι το εννοουσαν.

Αλλα και οποιος χαβαλες εγινε, δεν εγινε για μενα. Βλεπεις στρεβλα τα πραγματα.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι εγινε για σενα ο χαβαλες.Ειπα οτι τα παιδια που μιλησαν περι πρωτιας προφανως εκαναν χαβαλε και καλα εκαναν,δεν το κρινω αυτο.Αν δεις υφος μηνυματων,με :Ρ κλπ,ειναι ευνοητο νομιζω...

Εσυ προφανως δεν κανεις πλακα,δικαιωμα σου...

Τι ακριβως βλεπω στρεβλα?

Επετρεψε μου παντως να θεωρω τουλαχιστον αστεια τη διαγνωση για τη δυσπνοια μεσα απο το φορουμ...

Δημοσ.

screenshot το ότι το εννοούσαμε, δεν σημαίνει πως το πήραμε και ιδιαίτερα σοβαρά.

Από εκεί και πέρα, ο υποχονδρισμός είναι ψυχολογική ασθένεια.

Δημοσ.
Δεν ειπα οτι εγινε για σενα ο χαβαλες.Ειπα οτι τα παιδια που μιλησαν περι πρωτιας προφανως εκαναν χαβαλε και καλα εκαναν,δεν το κρινω αυτο.Αν δεις υφος μηνυματων,με :Ρ κλπ,ειναι ευνοητο νομιζω...

Εσυ προφανως δεν κανεις πλακα,δικαιωμα σου...

Τι ακριβως βλεπω στρεβλα?

Επετρεψε μου παντως να θεωρω τουλαχιστον αστεια τη διαγνωση για τη δυσπνοια μεσα απο το φορουμ...

Οk αλλα ειπες οτι "διαγνωσεις σε φορουμ του στυλ τα εχω περασει εγω και ξερω σηκωνουν χαβαλε,δε συμφωνεις?" Δεν ξερω γιατι θεωρεις οτι αυτο ειναι χαβαλετζιδικο... Αφου εχω εμπειρια, τι να κανουμε? Δεν πρεπει να την πω?

ο υποχονδρισμός είναι ψυχολογική ασθένεια.

Δεν μιλαμε για υποχονδρισμο εδω. Ουτε θεωρειται υποχονδριος οποιος εχει ψυχολογικα προβληματα, τοτε οι μισοι ανθρωποι θα ηταν υποχονδριοι.

Εδω μιλαμε για παροδικο προβλημα δυσπνοιας λογω του αγχους.

Δημοσ.

Οχι,δεν πρεπει να την πεις κατα τη γνωμη μου,γιατι δεν προσφερει τιποτα.

Ειναι αστειο να νομιζεις οτι επειδη μια κατασταση που περασες μοιαζει σε ενα συμπτωμα με μια αλλη,σημαινει οτι ο αλλος εχει το ιδιο πραγμα.Απλα doesn't work like this...

Δημοσ.

Οk, στο εξης πριν γραψω θα σε ρωταω πρωτα. Για να ειμαστε σιγουροι οτι θα γραψω κατι που θα προσφερει.

Τα συμπτωματα της δυσπνοιας λογω αγχους τα εχουν πολλοι ανθρωποι στο κοσμο μας.

Και οπως βλεπεις, και ο φιλος μας αυτο το προβλημα φαινεται οτι εχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...