Προς το περιεχόμενο

Αγορά ΑΘΟΡΥΒΟΥ Laptop

lamarko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θα ήθελα να αγοράσω ένα λάπτοπ που να είναι αθόρυβο, να μην ακούγεται κιχ...

Δεν με νοιάζει αν είναι apple ή windows... για δουλείες office, internet, movies και music.

δεν μας ενδιαφέρει το κόστος, οθόνη μέχρι 15αρα...

thanks

Δημοσ.

αμα δεν σε ενδιαφερει το κοστος εχω να σου προτεινω τη τελευταια μου αγορα: Toshiba Qosmio F50-10k απλα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι ανοιχτος και απο θερμοκρασιες ψυγειο!!!

ποιοτητα κατασκευης, απλα τελεια οπως καθε Toshiba Qosmio.

Δημοσ.

Να συνεχίσω στο thread του φίλου για να μην ανοίγω νεό. Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά laptop που να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

i) μεγεθος οθόνης από 13.3 εώς 15.4 (προτιμώ τα 13.3 αν είναι δυνατόν)

ii) να είναι αθόρυβο σε idle/internet/ταινίες (όταν παίζουν από τον σκληρό δίσκο)

iii) να έχει μονοκόμματο "case" στο στυλ του macbookpro (unibody)

iv) να έχει μία μέτρια+ κάρτα γραφικών ώστε να μπορεί να σηκώσει το WoW αξιοπρεπώς (όχι όλα low σε 800χ600 ανάλυση με 5 frames πχ)

v) όχι macbook pro γιατί δεν έχω το κουράγιο να μαθαίνω από την αρχή νέο λειτουργικό :)

Κοίταξα μερικά laptops της Sony αλλά η κάρτα γραφικών τους είναι πολύ αδύναμη νομίζω (HD3470) και σε ένα review που διάβασα οι ανεμιστήρες λειτουργούν πάντα. Έχετε να προτείνετε κάτι;

Δημοσ.

Κοίταξα μερικά laptops της Sony αλλά η κάρτα γραφικών τους είναι πολύ αδύναμη νομίζω (HD3470) και σε ένα review που διάβασα οι ανεμιστήρες λειτουργούν πάντα. Έχετε να προτείνετε κάτι;

Σε ολα σχεδον τα λαπτοπ οι ανεμιστηρες λειτουργουν παντα..

Απλα σε idle στα ποιοτικα-αθορυβα λαπτοπ λειτουργουν σε χαμηλη ταχυτητα και δεν τους ακους.

Το sony sr 13.3" ειναι αθορυβο,σε idle/θεαση ταινιων δεν ακουγεται τιποτα.

Επισης , σε 13.3" δεν θα βρεις ευκολα πολυ καλυτερη καρτα γραφικων(κ η καρτα του αρκει για wow). Η τιμη του ειναι απαιχτη:

απο 920 ευρω!

Για λιγο καλυτερη καρτα γραφικων κοιτας το πιο ακριβο μοντελο:

http://www.skroutz.gr/s/82103/Sony-Vaio-VGN-SR41M-S-P-W.html

ή αυτο το lg σε 13.3" με 9600m gt:

http://www.skroutz.gr/s/77537/LG-P310-S-CB11HS.html

Δημοσ.
Το LG είναι πολύ καλή περίπτωση :)

(Btw, γνωρίζετε κάποια από τα καταστήματα που εμφανίζονται με διαθεσιμότητα στο skroutz αν είναι αξιόπιστο, γιατί δεν ξέρω κανένα)

Play247, acorn, shop21, myshop ειναι σιγουρα μια χαρα καταστηματα..

Αλλωστε τι στραβο μπορει να συμβει? Για σιγουρα (αν εισαι υπερβολικα καχυποπτος) πας κ το παιρνεις απο το καταστημα κ πληρωνεις εκεινη την ωρα.

To lg ειναι κ παναλαφρο! Μολις 1.6kg , πχ μισο κιλο ελαφυτερο απο το apple macbook!

Εδω review του:

http://www.notebookcheck.net/Review-LG-P310-Camini-Notebook.15859.0.html

Οπως καταλαβαινειςι τετοια δυνατη καρτα γραφικων σε τοσο μικρο λαπτοπ εχει ως αποτελεσμα να μην ειναι τελειως αθορυβο.

Κανει λιγο θορυβο σε idle.

Δημοσ.
Play247, acorn, shop21, myshop ειναι σιγουρα μια χαρα καταστηματα..

Αλλωστε τι στραβο μπορει να συμβει? Για σιγουρα (αν εισαι υπερβολικα καχυποπτος) πας κ το παιρνεις απο το καταστημα κ πληρωνεις εκεινη την ωρα.

To lg ειναι κ παναλαφρο! Μολις 1.6kg , πχ μισο κιλο ελαφυτερο απο το apple macbook!

Εδω review του:

http://www.notebookcheck.net/Review-LG-P310-Camini-Notebook.15859.0.html

Οπως καταλαβαινειςι τετοια δυνατη καρτα γραφικων σε τοσο μικρο λαπτοπ εχει ως αποτελεσμα να μην ειναι τελειως αθορυβο.

Κανει λιγο θορυβο σε idle.

αθορυβο μπορει να ειναι αλλα απο θερμοκρασιες δεν ειναι και οτι καλυτερο....

Δημοσ.
αθορυβο μπορει να ειναι αλλα απο θερμοκρασιες δεν ειναι και οτι καλυτερο....

Αυτο λεω..

Οτι λαπτοπ με τον εξης συνδυασμο 1.6kg(οταν τα 13" ειναι συνηωθς μισο κιλο βαρυτερα) , , 13.3" αλλα κ καρτα γραφικων 9600m gt(ενω τα 13" εχουν συνηωθς καρτες γραφικων 3 φορες πιο αργες) ειναι δυσκολο να ειναι τελειως αθορυβο κ φυσικα να ειναι δροσερο.

Δημοσ.

Αν και χρήστης-fun αρκετών toshiba τα τελευταία χρόνια, πιστεύω ότι το sony είναι από τις καλύτερες επιλογές, αφού πλεον ειναι στα 2 χρόνια η εγγύηση (με βλέπω να ετοιμάζομαι για αλλαγές:-D)

Δημοσ.

άστα, ο θόρυβος είναι πολύ βασικός και δυστυχώς οι εταιρείες τον έχουν αφήσει σε 3η μοίρα, τόσο οι κατασκευαστές, όσο και οι retailers που θα έπρεπε να αναγράφουν σε decibel τον ήχο

εγώ έχω περάσει με 3 desktop, τα 2 που τα πήρα από τον ίδιο έκαναν τρελή φασαρία και δεν μπορώ να δουλέψω

ελπίζω όσοι προτείνουν λαπτοπ παραπάνω να τα έχουν δοκιμάσει γιατί αλλιώς δεν μπορείς να πεις ποιο κάνει φασαρία και ποιο όχι

Δημοσ.

Από ήχο σε idle από ότι βλέπω το P310 έχει 33-34 dB. Για σύγκριση το macbook 13.3 έχει 30 dB και το Sony SR41 με την 4570 33 dB. Σε load οι αριθμοί είναι 38 dB, 44 dB και 38-40. Δεν ξέρω τώρα ακριβώς πόσο φασαρία είναι το 34 αλλά υποθέτω θα έχει ένα ελαφρύ θόρυβο;

Στις θερμοκρασίες είναι τώρα το πρόβλημα αφού το κομμάτι που είναι το CPU/GPU πιάνει 47 C (δεν θέλω να φανταστώ πόσο θα πιάνει χωρίς A/C το καλοκαίρι).

Για το κατάστημα, το μόνο που με προβληματίζει είναι το aftersales. Νομίζω ότι η εγγύση για τα Sony είναι απευθείας από την Sony αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί στα LG.

Δημοσ.

MacBook Pro 15,4 Aluminium . Μονο σε περιβάλλον OsX επίπεδα θορύβου 0 .

Ο ανεμηστήρας παίρνει μπρός μόνο μετα απο 10λεπτο παιξιμο σοβαρού 3D game για να κρυώσει την δέυτερη κάρτα γραφικών 9600GT.

Εαν δεν πάιζεις παιχνίδια δεν προκειτε να τον ακούσεις ποτέ δεν πα΄να ναι 100 μέρες ανοιχτός. Θόρυβος 0. Μπορει να στο επιβαιβεώσει

και άλλος χρήστης MacBook

Δημοσ.

Όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα δεν θέλω να αγοράσω Apple γιατί δεν με ενδιαφέρει να μάθω νέο λειτουργικό από την αρχή.

Δημοσ.
Όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα δεν θέλω να αγοράσω Apple γιατί δεν με ενδιαφέρει να μάθω νέο λειτουργικό από την αρχή.

Ο πρώτος που ξεκίνησε το Post αναφέρθηκε σε Macbook.

Anyways το να πας σε OsX μόνο καλό μπορεί να σου κάνει , σε ~2 μήνες θα

το έχεις μάθει , εκτός και εάν ασχολησε με εφαρμογές που παίζουν μόνο σε Γουιντουζ (Autocad και τέτοια). Κατα τα αλλά είναι μια πολυ καλή επένδυση από θέμα ποιοτιτας και θορύβου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...