Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστήρες - υγραντήρες κτλ - Κάνουν δουλειά ?

ChaniaMania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

Καλό το καλοκαίρι αλλά άμα φτάνεις σε σημείο να μη μπορείς να πάρεις ανάσα από την ζέστη, άστα να πάνε!

Σίγουρα η λύση είναι air-condition αλλά το μέγα πρόβλημα στην περίπτωση μου είναι ότι δεν μπορώ να τρυπήσω :(

Η ερώτηση τώρα

θα κάνω δουλειά με έναν σύγχρονο ανεμιστήρα - υγραντήρα (πως τους λένε) η με κάποιο φορητό air condition?

Έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις???

Δημοσ.
Καλησπέρα!!!

Καλό το καλοκαίρι αλλά άμα φτάνεις σε σημείο να μη μπορείς να πάρεις ανάσα από την ζέστη, άστα να πάνε!

Σίγουρα η λύση είναι air-condition αλλά το μέγα πρόβλημα στην περίπτωση μου είναι ότι δεν μπορώ να τρυπήσω :(

Η ερώτηση τώρα

θα κάνω δουλειά με έναν σύγχρονο ανεμιστήρα - υγραντήρα (πως τους λένε) η με κάποιο φορητό air condition?

Έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις???

Πήρα φορητό κλιματιστικό πριν από λίγες ημέρες συγκεκριμένα το F&U το 12αρι και μπορώ να σου πω πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα:

1) Εξαιρετική απόδοση, ίσως και καλύτερη και από αντίστοιχο 12αρι τοίχου. Στο χώρο που το έχω τον ψύχει σε ελάχιστα λεπτά.

2) Το μεταφέρεις όπου θέλεις άνετα.

3) Το νερό εξατμίζεται μόνο του.

Μειονεκτήματα:

1) Τιμή, ποιο ακριβό σε σχέση με αντίστοιχα 12αρια τοίχου

2) Πρέπει να έχεις ένα παράθυρο η πόρτα μισάνοιχτη για να βγαίνει έξω ένας σωλήνας για την αποβολή του θερμού αέρα. Αυτό πάντως δεν επηρεάζει την απόδοση του.

3) Κάνει αρκετό θόρυβο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...