Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Background

billzolo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Έχω μια ιστοσελίδα την οποία την πήρα στα χέρια μου για να την φτιάξω καλύτερα..Παλιά ήταν λευκή και είχε μονο λογότυπο πανω...Τώρα θέλησα να βάλω και background..Βρήκα ένα απο το google, το έβαλα πανω(ξέχασα να αναφερω το πρόγραμμα ==> dreamweaver 3 και 4) πάτησα προεπισκόπηση με explorer και τα έβλεπα όλα μια χαρά...Όταν όμως μετέτρεψα τα αρχεία αυτα σε html για να είναι έτοιμα για Upload και πάτησα να δω πάλι πως φαίνονται το background έλειπε και είχε ενα σκέτο χρώμα...

Η ερωτησή μου είναι Γιατι εξαφανίστηκε το background και τι πρέπει να κάνω για να το ξαναβάλω πάνω?

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να απαντήσετε στο ερωτημά μου...

Δημοσ.

εχμ...μηπως πρεπει να ανεβασεις καπου αυτη τη φωτογραφια και να κανει load τη φωτογραφια απο εκει? γιατι μαλλον δεν εχει ενσωματοσει τη φωτογγραφια στον κωδικα...

Δημοσ.

H εικονα δεν ενσωματόνεται στη σελίδα. Αλλιως αν εχεις βαλει και την εικονα και δεν παιζει ισως φταίει το path που εχεις ορίσει

Δημοσ.
Περασε την σαν background απ το css!

Βρήκα ένα background απο το google.Συγκεκριμένα http://www.allied.tv/Portals/0/Skins/Minimalist-Red-Glass/backgrounds/Orange/12_image.jpg ..

Πάω στο dreamweaver.. Πατάω page properties το οποίο βρίσκεται κάτω απο εκεί που δουλεύω και επιλέγω την φωτογραφία που έχω αποθηκεύσει στον υπολογιστη μου...Το βλέπω όλο προεπισκοπημένο μια χαρά αλλα μόνο μέχρι να τα κάνω html.. :rolleyes:

Δημοσ.

Ο τροπος που φτιαχνεις σελιδα ειναι λάθος κι απαρχαιωμενος και το λεω καλοπροαιρετα.

Πρεπει να μαθεις css και να τα οριζεις ολα απο κει ( backgrounds,fonts,height,width και απειρα αλλα) . Με το να κανεις browse απ το DW το αρχειο που θες για background θα σου βαλει το path οχι με relative τροπο , κι οταν το ανεβασεις το site στον αέρα θα ψαχνει να βρει το background στο "C:" του δισκου σου.

http://www.w3schools.com

Ριξε μια ματια εδω :-)

Δημοσ.

είναι εύκολο να "ανανεώσεις" τις γνώσεις σου, υπάρχουν δεκάδες site με συμβουλές, θα σε βοηθήσουν, εγώ έτσι έκανα κι έχω μάθει τα βασικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...