Προς το περιεχόμενο

Είναι κανονικές οι θερμοκρασίες??

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά οι θερμοκρασίες που έχω είναι κανονικές για αυτή την περίοδο (καλοκαίρι)??Και τα ανεμιστηράκια δουλεύουν καλά??:rolleyes:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

post-110356-129063014266_thumb.jpg

Δημοσ.

Mια χαρα εισαι.Παρα πολυ καλες οι θερμοκρασιες αν και τα ανεμιστηρακια δουλευουν σαν σκυλια..Δοκιμασε να κατεβασεις τις στροφες τους

• Super Moderators
Δημοσ.

αν τις κατεβάσει θα αυξηθούν οι θερμοκρασίες όμως...

αν έχει πρόβλημα από την "φασαρία" η σωστή λύση είναι να τους αλλάξει

Δημοσ.

μια χαρα θερμοκρασιες εχεις....Παρεπιπτωντος εχω μια απορια: Το κουτι μου μπροστα περνει 2 8ρια fan τα οποια αν τα βαλω κανου ΤΟ θορυβο και ο ενας σκληρος βαραει 50ρες...καμια ιδεα μεχρι να μαζεψω τιποτα να παρω νεο κουτακι?

Δημοσ.

Intel Core 2 Duo E6750 έχω!!Ok σας ευχαριστώ πολύ!!Όχι εντάξει δεν έχω πρόβλημα με την φασαρία (αλλά και για πρόσθετη πληροφορία:-)) πώς θα μπορούσα να αλλάξω τις στροφές τους??

Δημοσ.

Μια χαρά είναι. Μην αλλάξεις τις στροφές τους, επειδή προφαντώς όταν ανέβασες το screenshot, ο υπολογιστής σου ήταν idle. Όταν κάνεις κάποια βαριά εργασία, τότε η θερμοκρασία ανεβαίνει, αλλά δεν μπορείς να το δεις, ούτε είναι σκοπός να έχεις πάντα ανοιχτό το everest να το κοιτάς... Κι αφού δεν σ' ενοχλεί ο θόρυβος, μένεις όπως είσαι, cool 'n' quiet...

Δημοσ.
Όταν κάνεις κάποια βαριά εργασία, τότε η θερμοκρασία ανεβαίνει, αλλά δεν μπορείς να το δεις, ούτε είναι σκοπός να έχεις πάντα ανοιχτό το everest να το κοιτάς...

Γιατί δεν μπορεί να δει τις θερμοκρασίες του σε full load??

Δημοσ.
Γιατί δεν μπορεί να δει τις θερμοκρασίες του σε full load??

Δεν ενοούσα ότι δεν μπορεί, φυσικά και μπορεί. Πάλι με το everest. Αλλά σκοπός είναι να μην το κοιτάζει συνέχεια και να χει το άγχος της θερμοκρασίας! Και το pc του δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Πόσο πρέπει να πάει για να αρχίσει να σου κλείνει ο υπολογιστής??Το λέω αυτό γιατί σιγά σιγά σαν να ανεβαίνουν λίγο οι θερμοκρασίες και χωρίς να παίζω κανένα παιχνίδι ή να κάνω καμία βαριά δουλειά!!

post-110356-129063015205_thumb.jpg

Δημοσ.
Πόσο πρέπει να πάει για να αρχίσει να σου κλείνει ο υπολογιστής??Το λέω αυτό γιατί σιγά σιγά σαν να ανεβαίνουν λίγο οι θερμοκρασίες και χωρίς να παίζω κανένα παιχνίδι ή να κάνω καμία βαριά δουλειά!!

Βοηθήστε με ρε παιδιά!!:-):-):-D

Δημοσ.

Mη φοβασαι φιλε μου.

Αν δε πιασει 100αρα ο cpu , δε σβηνει το pc

Kαλο ειναι φυσικα να μη φτανει ουτε καν κοντα στην 100αρα ;)

Οι θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα.

Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...