Προς το περιεχόμενο

Sapphire 4890 VAPOR-X SVGA (1GB, PCI Express)

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω την Sapphire 4870 512mb και εχω βρει μεταχειρισμενη απο της 25/6 ουτε 15 μερες την Sapphire 4890 VAPOR-X SVGA (1GB, PCI Express) με 160ευρω...Παιζω σε 20αρα LG σε αναλυση 1680χ1050 αξιζει και τη διαφορα θα δω; Υπαρχει και μεταχειρισμενη με 210 ευρω η Asus 285GTX οποτε τι επιλεγω;

• Super Moderators
Δημοσ.

αν πουλήσεις την 4870 σε καλή τιμή ώστε να περιορίσεις την "ζημιά" ναι γιατί όχι...

Δημοσ.

Θα την δωσω. Πιστευω 100 εχω δει και αλλους που καπου εκει τις δινουν και με 60 επιπλεον την παιρνω το θεμα ειναι εαν αξιζει!!

• Moderators
Δημοσ.

Διαφορες θα δεις μονο σε παιχνιδια τυπου Crysis και μονο "με ολα τερμα".

Σε ολα τα υπολοιπα φτανει η 4870 ;)'Τι τροφοδοτικο εχεις? Και τι Pc γενικοτερα?

Δημοσ.

Μνημες: Cellshoc DDR2 800 4-4-4-12 4Gb Επεξεργαστης: Διπυρηνος στα 2,64 Μητρικη: Asus P5N32-ESLI Καρτα: 4870 Τροφοδοτικο: Silverstone στα 750 watt

Δημοσ.

Οπως γραφω ομως υπαρχει και η Αsus 285GTX στα 210 ευρο αλλα νομιζω οτι αποδιδει καλυτερα σε αναλυσεις τυπου 1900χ1200...Δεν κολλαω στα λεφτα καλη η 4870 αλλα θα ζοριζεται μαλλον απο Φθινοπωρο οποτε να εχω καβατζα γιατι και οι καινουργιες που θα βγουν θα ειναι πανακριβες(αυτες μετα απο τα Χριστουγ)...Τι λες;

Δημοσ.

Μεινε με την 4870,κρατα τα λεφτα σου,μαζεψε και αλλα λιγα και παρε οταν τα χεις μια dx11..πεταμα τα λεφτα τωρα για την 4890.

Δημοσ.
60 θα δώσει το παιδί μόνο μια χαρά αξίζει....

ε οκ εγω θα τα κρατουσα σιγα..60 μαζευει και αλλα ~120 και παιρνει μια dx11..γιατι να σπαταλαει λεφτα ?γιατι και τα 60 ευρω δεν ειναι ουτε 5 ουτε 10.τωρα αν δεν υπαρχει κανενα προβλημα τσεπης τοτε παω πασο.

Δημοσ.

Βασικα οι Vapor X ειναι τοσοοοο αθορυβος και τρεχουνε τοσο δροσερα,που συνολο μετα το overclock (950 πυρηνα) θα φτασει 20% -30% περισσοτερο σε αποδοσεις. Αν πιστευεις οτι αξηζει φυσικα.

Αμα ειχες την 1gb θα σουλεγα σιγουρα οχι,αλλα τωρα εξαρταται απο σενα. Σε μεγαλες αναλυσεις λογο της μνημης η διαφορα ισως ναναι και πιο μεγαλη.

Αλλα πραγματικα ,περα απο crysis ολα τα παιζεις Very High me 2x η ισως και 4χ ΑΑ,ποιος ο λογος:P

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι με 60 ευρο θα ειμαι καλυμμενος για 1 χρονο πιστευω ανετα γιατι να αγοραζεις με το DX11 που θα μας πιασουν στην αναγκη θα ειναι πολυ ακριβες πιστευω οι καρτες....Αφηστε που αρχικα τα παιχνιδια που θα βγουν απο Φθινοπωρο (ολα τα καλα τοτε βγαινουν) λιγο δυσκολο να το υποστηριζουν μονο η Codemasters νομιζω ανακοινωσε σιγουρα...Και για ποση βελτιωση μιλαμε; Αν ειναι της ταξης του 25% οκ αλλα αν ειναι μονο για ενα 10%...Αφηστε που επειδη ειμαι καινουργιος στο site δεν μπορω να ανοιξω topic σχετικα με την πωληση της Sapphire 4870 512mb οποτε βλεπω να μενω με αυτη..:

• Super Moderators
Δημοσ.
ε οκ εγω θα τα κρατουσα σιγα..60 μαζευει και αλλα ~120 και παιρνει μια dx11

που έχεις δει ότι θα κάνουν 200 euro πάνω κάτω οι DX11 κάρτες? :o

Δημοσ.

Τι ψυχή έχουν τα 60ευρώ ρε παιδιά μπροστά στη 4890. Μια έξοδο να κάνεις στην παραλιακή εξαφανίστηκαν τα 60....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...