Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Τόσα χρόνια γαλατάς τέτοιο πάτο δεν έχω ξαναδεί
soturin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 εγώ το γάλα που παίρνω είναι famous, και τελειώνει κάθε μέρα, άρα δεν παίζει να είναι αναπαστεριωμένο νια-νια νιανια-νια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 το κεσεδάκι με το γιαούρτι... total με γεύση ροκφόρ δλδ? γμτ γιατί την απέσυραν?
desertman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 γιατί φίλε μου προφανώς έγινε κάποιο λάθος στην παραγωγή, δεν ήταν ληγμένο γάλα κτλ.. και όπως φαντάζομαι θα ξέρεις είναι σύνηθες να αποσύρονται προιόντα απο την αγορά.. αυτοκίνητα για λόγους ασφαλείας λόγω λάθους στην παραγωγή ή σχεδιάσης, κράνη, προιόντα πληροφορικής, ηλεκτρονικές συσκευές κτλ κτλ το ίδιο ισχύει και στα τρόφιμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ναι δεν διαφωνώ, απλά δεν γίνεται να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη...
Ros_Original Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 όχι φίλε μου...δουλεύω σε πολύ γνωστή γαλακτοβιομηχανία και όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει απίστευτες ανοησίες, όπως και για αυτό το spam (βλακώδες) mail που έγραψε ο φίλος... όλα τα προιόντα που έχουν λήξει και επιστρέφονται σε εμάς απο τους πελάτες (super market, φούρνοι κτλ) καταστρέφονται... υπάρχει ειδικό τμήμα που παραλαμβάνει και καταστρέφει τα ληγμένα προιόντα... ανέκαθεν υπήρχε... όπως ξέρω πολύ καλά υπάρχει και σε άλλες γαλακτοβιομηχανίες... αλλά είπαμε οι θεωρίες συνομωσίες έχουν πέραση στην έλλάδα... αν και κανονικά έπρεπε να μιλάμε για αστικούς μύθους... όποιος δεν ξέρει τι είναι αστικός μύθος...google it... Δεδομένης της ενασχόλησης σου με τον τομέα θα ήταν περισσότερο επικερδές να μας εξηγήσεις τι σημαίνουν οι συγκεκριμένοι αριθμοί? Έτσι θα μάθουμε όλοι περί τίνος πρόκειται και θα μπορούμε να αντικρούσουμε τα αντίστοιχα επιχειρήματα.
random Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Παρακολουθεις καθολου τηλεοραση? Ουουουου... κάθε μέρα, 24χ7χ365. γι' αυτό δεν πίνω πιά γάλα, έκοψα τα ιντερνετς (δεν δελω καμια σχέση με παιδόφιλους), και έσκαψα ενα υπόγειο καταφύγιο κάτω απο το σπίτι για να είμαι έτοιμος :
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Η απάντηση από την Δελτα: "Αγαπητέ κύριε, Έχουμε λάβει το email σας και θα θέλαμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι τα όσα αναφέρονται είναι ψευδή και αποτελούν ανεύθυνες διαδόσεις που στοχεύουν στην υποβάθμιση της αξίας του γάλακτος. Ο αριθμός που αναγράφεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας των προϊόντων γάλακτος είναι ο αριθμός του γεμιστικού της μηχανής που εμφιαλώθηκε η συγκεκριμένη συσκευασία. Ο αριθμός αυτός είναι απαραίτητο να αναγράφεται στα πλαίσια του συστήματος ιχνηλασιμότητας που πρέπει εφαρμόζεται από όλες τις εταιρίες. Το φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ παράγεται από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, το οποίο συλλέγεται καθημερινά από επιλεγμένες φάρμες σε όλη την Ελλάδα και παστεριώνεται στα 2 εργοστάσια μας στον Ταύρο Αττικής και στην Σίνδο Θεσσαλονίκης λίγες ώρες πριν διατεθεί στα καταστήματα. Κάθε συσκευασία φέρει πάνω της τον αριθμό ταυτότητας ο οποίος μας επιτρέπει να γνωρίζουμε μέχρι και την φάρμα παραγωγής του γάλακτος που περιέχεται. Όταν το γάλα φθάσει στην ημερομηνία λήξης του, αποσύρεται από τα καταστήματα, επιστρέφεται στην εταιρία και στην συνέχεια αποστέλλεται στις χωματερές για καταστροφή ή σε μονάδες λιπασμάτων ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Τα πρωτόκολλα καταστροφής αποδεικνύουν στους τακτικούς ελέγχους που γίνονται από τις κρατικές υπηρεσίες την απόλυτη εφαρμογή της διαδικασίας. Τέλος, η εταιρία μας θα καταφύγει σε κάθε νόμιμο μέσο για τον περιορισμό των ανωνύμων που θίγουν την φήμη και την αξιοπιστία ολόκληρου του κλάδου. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση οι σύμβουλοι ενημέρωσης του Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ είναι στην διάθεσή σας στο τηλ. χωρίς χρέωση 800-1199-800. Έλενα Αργυράκη Υπεύθυνη Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ" Και απο την ΦΑΓΕ: "Αγαπητέ κύριε, Σε απάντηση του ερωτήματος που θέσατε, σας ενημερώνουμε ότι το γάλα ΦΑΓΕ όπως και όλα τα άλλα προϊόντα που επιστρέφονται στην εταιρία, σε οποιαδήποτε συσκευασία, συγκεντρώνονται σε ειδική εγκεκριμένη εγκατάσταση καταστροφής, όπου, με τη βοήθεια σπαστήρα, συνθλίβονται και το μεν υλικό συσκευασίας απορρίπτεται το δε περιεχόμενο διατίθεται αποκλειστικά για χρήση ως ζωοτροφή όπως επιτάσσει ο κανονισμός 79/2005 ΕΕ και για καμία άλλη χρήση. Η ανωτέρω διαδικασία επιτηρείται από τις αρμόδιες αρχές. Με εκτίμηση, Αλέξης Αλεξόπουλος Marketing & Communications Director" http://arkoudos.com/blog/?cat=16&paged=2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ουουουου... κάθε μέρα, 24χ7χ365. γι' αυτό δεν πίνω πιά γάλα, έκοψα τα ιντερνετς (δεν δελω καμια σχέση με παιδόφιλους), και έσκαψα ενα υπόγειο καταφύγιο κάτω απο το σπίτι για να είμαι έτοιμος : Παντως δε θα μου φαινοταν καθολου παραξενο να γινεται αυτο που αναφερθηκε στο πρωτο ποστ... Ειχε καταπιαστει με το συγκεκριμενο θεμα και ο ακατονομαστος? Ωχ τοτε επεσα θυμα πλανης
freedubus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω πετάξει γάλα, πίνω και ληγμένο μιας βδομάδας, και είμαι εδώ, ολοζώντανος, ακμαίος και καραμπουζουκλής. Πίνω ακόμα και Μίλκο, που ως γνωστόν φτιάχνεται από "τα ληγμένα γάλατα που τα στέλνουν πίσω στο εργοστάσιο, τους βάζουν κακάο και ζάχαρη και τα πουλάνε σα Μίλκο, ναι σου λέω μου το είπε ο Βάγγος ο περιπτεράς, ξέρει αυτός"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω πετάξει γάλα, πίνω και ληγμένο μιας βδομάδας, και είμαι εδώ, ολοζώντανος, ακμαίος και καραμπουζουκλής. ταυτόχρονα με τον καφέ και την ζάχαρη που μασάς? (αχτύπητος φραπές)
freedubus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Οχι. Το γάλα το πίνω με το φαγητό (ταυτόχρονα). Τον αχτύπητο πρίν και μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.