million_voices Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Χρονια τωρα τη βγαζω με παστεριωμενα Δε θυμαμαι ποτε να με πονεσε καν το στομαχι απο αυτα... (λολ κι εγω χαρηκα, αντίιιιος ) αφησε μου τα μηχανακια σου ειμαι καλο παιδι αληθεια
SweeT_DreamS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Αν δεν εχει ξαναπαστεριωθει, τι αναγραφουν? 0 ή 1 ή τιποτα? Btw ειχε γινει ντορος για ενα διαστημα με το ολο θεμα, αλλα μετα απλα το παρατησανε... Γράφουν "1"...(χωρίς να είμαι σίγουρη). Δηλαδή, ότι έχει παστεριωθεί μόνο μία φορά...(μέχρι στιγμής).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 αφησε μου τα μηχανακια σου Χμμ για να δουμε. Υπαρχουν 2 Yamaha παπακια του '70 () 50ρακια, για φτιαξιμο. 2 BMW ενας θεος ξερει τι (κι αυτες του 70-80 ), η μια αγοραστηκε αν θυμαμαι καλα ως ανταλλακτικα για την αλλη. Παντως καμια δεν δουλευει τωρα Και σε λειτουργικη κατασταση ενα Innova κι ενα Astrea, σου κανουν? Γράφουν "1"...(χωρίς να είμαι σίγουρη).Δηλαδή, ότι έχει παστεριωθεί μόνο μία φορά...(μέχρι στιγμής). Θα με βαλεις να τρεχω στο σουπερμαρκετ εσυ...
ApSiMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Όχι...δεν είναι χαραγμένος. Ο χαραγμένος αριθμός κάτω από το γάλα που πίνω τώρα λέει 2... Ο printed λεει 15..................... PS Ο χαραγμένος αριθμός είναι μέσα στο τρίγωνο της ανακύκλωσης άρα υποθέτω ότι είναι ανακυκλώσιμο....το κουτί....ή το γάλα??? Αν κ θα συμφωνήσω με τον παρα παρα παρα πάνω "η άγνοια είναι ευλογία"
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ο χαραγμένος αριθμός κάτω από το γάλα που πίνω τώρα λέει 2...Ο printed λεει 15..................... PS Ο χαραγμένος αριθμός είναι μέσα στο τρίγωνο της ανακύκλωσης άρα υποθέτω ότι είναι ανακυκλώσιμο....το κουτί....ή το γάλα??? Αν κ θα συμφωνήσω με τον παρα παρα παρα πάνω "η άγνοια είναι ευλογία" Εχω κι εγω μια υποψια οτι πρεπει να ειναι χαραγμενος, γιατι στα δικα μου κουτια δεν υπαρχει μη χαραγμενος
SweeT_DreamS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ο χαραγμένος αριθμός κάτω από το γάλα που πίνω τώρα λέει 2...Ο printed λεει 15..................... PS Ο χαραγμένος αριθμός είναι μέσα στο τρίγωνο της ανακύκλωσης άρα υποθέτω ότι είναι ανακυκλώσιμο....το κουτί....ή το γάλα??? Αν κ θα συμφωνήσω με τον παρα παρα παρα πάνω "η άγνοια είναι ευλογία" εεε 15;;; Μάλλον το "2" πρέπει να "κρατήσεις" εσύ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Εχω κι εγω μια υποψια οτι πρεπει να ειναι χαραγμενος, γιατι στα δικα μου κουτια δεν υπαρχει μη χαραγμενος yeap, και μένα στον πάτο μόνο χαραγμένος υπάρχει...
desertman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 δηλαδή σας έστειλε κάποιος ένα spam mail και εσείς το χάψατε...??? γιατί άραγε οι θεωρίες συνωμοσίας ευδοκιμούν στην ελλάδα... θα στείλω ένα και για τα γιαούρτια... προωθήστε το... μην αμφισβητείτε τίποτα... είναι αλήθεια...
million_voices Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 δηλαδή σας έστειλε κάποιος ένα spam mail και εσείς το χάψατε...???γιατί άραγε οι θεωρίες συνωμοσίας ευδοκιμούν στην ελλάδα... θα στείλω ένα και για τα γιαούρτια... προωθήστε το... μην αμφισβητείτε τίποτα... είναι αλήθεια... μηπως γιατι στο Ελλαντα ολα ειναι δυνατα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 δηλαδή σας έστειλε κάποιος ένα spam mail και εσείς το χάψατε...???γιατί άραγε οι θεωρίες συνωμοσίας ευδοκιμούν στην ελλάδα... θα στείλω ένα και για τα γιαούρτια... προωθήστε το... μην αμφισβητείτε τίποτα... είναι αλήθεια... Παρακολουθεις καθολου τηλεοραση? Γιατι πριν μηνες επι 3-4 μερες ειχε γινει μεγαλος ντορος... Δεν ειναι spam email, απλα το θεμα αυτο υπαρχει εδω και καιρο.
desertman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 μηπως γιατι στο Ελλαντα ολα ειναι δυνατα? όχι φίλε μου... δουλεύω σε πολύ γνωστή γαλακτοβιομηχανία και όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει απίστευτες ανοησίες, όπως και για αυτό το spam (βλακώδες) mail που έγραψε ο φίλος... όλα τα προιόντα που έχουν λήξει και επιστρέφονται σε εμάς απο τους πελάτες (super market, φούρνοι κτλ) καταστρέφονται... υπάρχει ειδικό τμήμα που παραλαμβάνει και καταστρέφει τα ληγμένα προιόντα... ανέκαθεν υπήρχε... όπως ξέρω πολύ καλά υπάρχει και σε άλλες γαλακτοβιομηχανίες... αλλά είπαμε οι θεωρίες συνομωσίες έχουν πέραση στην έλλάδα... αν και κανονικά έπρεπε να μιλάμε για αστικούς μύθους... όποιος δεν ξέρει τι είναι αστικός μύθος...google it...
user12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Αν δεν εχει ξαναπαστεριωθει, τι αναγραφουν? 0 ή 1 ή τιποτα? Ξερει κανεις τι ειναι η παστεριωση? Νομιζω ολα τα γαλατα παστεριονονται μια φορα τουλαχιστον.
desertman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Παρακολουθεις καθολου τηλεοραση? Γιατι πριν μηνες επι 3-4 μερες ειχε γινει μεγαλος ντορος... Δεν ειναι spam email, απλα το θεμα αυτο υπαρχει εδω και καιρο. αχαχαχαχα... όχι δεν βλέπω tv... αλλά βλέπω ότι ακόμα κάνουν την δουλειά τους (παραπληροφόρηση και τρομοκρατία) πολύ καλά... μίλησαν όλοι οι ειδικοί στην tv έτσι...?? αχαχαχα αν τα ληγμένα ξαναπουλιούντουσαν να είσαι σίγουρος ότι θα το καταλάβαινες με το που άνοιγες το μπουκάλι με το γάλα ή το κεσεδάκι με το γιαούρτι...
Praetorianos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 μηπως γιατι στο Ελλαντα ολα ειναι δυνατα? Ναι σωστά, εδώ στο Ελλάντα στα Goody's τα κοτόπουλα είναι άμορφες μάζες που πίνουν τροφή από σωληνάκια, έτσι έγραφε ένα mail. Oh wait.. Παρακολουθεις καθολου τηλεοραση? Γιατι πριν μηνες επι 3-4 μερες ειχε γινει μεγαλος ντορος... Δεν ειναι spam email, απλα το θεμα αυτο υπαρχει εδω και καιρο. Εδώ στον τύπο είχαν πει ότι ήρθε ο Ερντογάν εκεί θα κολώσουν? Επίσης 3 πολύ γνωστά κανάλια είχαν αναπαράγει ως γεγονός μια είδηση που είχε ανέβει ως χιουμοριστικό φανταστικό κείμενο από ένα blogger. Αν έγινε πριν μήνες ο ντόρος, εμένα το συγκεκριμένο mail που είχε έρθει πριν 2 χρόνια. Και δεν ξέρω ίσως αποδειχθεί αλήθεια εντέλει αλλά μόνο και μόνο που προέρχεται από forward κατάσταση με πείθει για το αντίθετο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.