Προς το περιεχόμενο

Σκέψη για αλλαγή επεξεργαστή

makisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Σκέφτομαι μόλις επιστρέψω από τις διακοπές να κάνω μια ψιλοαναβάθμιση στο pc μου.Σκέφτομαι αυτόν τον επεξεργαστή:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559955

Αυτή τη στιγμή έχω τον: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ στα 3.0GHz.Αξίζει να μεταπηδήσω στον παραπάνω επεξεργαστή;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Από ό,τι είδα η μητρική μου (asus m3n h/hdmi) υποστηρίζει am2 και am2+ επεξεργαστές και ο συγκεκριμένος είναι am2+ οπότε τον υποστηρίζει..

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι τον υποστηρίζει απλά φρόντισε να έχεις κάνει update με το lastest bios για να είσαι 1000% σίγουρος :-)

• Moderators
Δημοσ.

Πες μας και ποια μητρικη εχεις αλλα και για τι δουλειες τον θες τον Quad...

btw να ανοιγεις θεμα για αναβαθμιση στη σωστη ενοτητα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

μητρική είπε Asus M3N H/HDMI, φαντάζομαι ότι είναι αυτή http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=izFQDwwPZxUK0wcU&templete=2

η σωστή ενότητα είναι, το section αναβαθμίσεων είναι για αναβάθμιση πάνω από 1 hardware part...στην συγκεκριμένη περίπτωση ακόμα και αν άλλαζε μητρική θα ήταν σε σωστή ενότητα μιας και είναι για μητρικές/επεξεργαστές

• Moderators
Δημοσ.

Ah παραβλεψη για τη μητρικη. Οτιδηποτε σε "M3" παιρνει Phenom II.

Απλα οπως σου ειπε ο Thresh, δες τι BIOS εχεις, και αν χρειαστει αναβαθμισε το για να τον υποστηριξει.

Για παιχνιδια δε νομιζω να δεις καμια μεγαλη διαφορα παντως..

Δημοσ.

Α τότε από τη στιγμή που δεν θα δω και μεγάλες διαφορές στα παιχνίδια θα τα δώσω αλλού τα λεφτά,ίσως σε κάρτα γραφικών!;)

Δημοσ.

Τι κάρτα γραφικών έχεις αν επιτρέπεται??

Edit:Τώρα είδα το #10 μπορείς να πάρεις πιο φθηνό επεξεργαστή σε συνδυασμό με μια καλή κάρτα...

Δημοσ.

Πολύ καλή σκέψη μου φαίνεται, αρκεί να μην είσαι με 1gb ram + 8600GT :P

( ναι ναι, είχα πολύ ώρα ανοιχτό το tab, μια χαρά είναι η 9800GTX ακόμα :lol: )

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχω μια lg 19'' με μέγιστη ανάλυση 1280χ1024 αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό καθώς έχω την LG M2394D 23'' ως τηλεόραση και το συνδέω εκεί το pc.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...