antonios_1980 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 σκεφτομαι να αγορασω ενα κινεζικο κινητο, απο αυτα που μοιαζουν με τα iphone, κυριως λογω υποστηριξης 2 σιμ και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης 1) ειναι αξιοπιστα? 2) εχω ακουσει οτι δεν δεχονται μυνηματα στα ελληνικα!!! αληθευει? 3) υπαρχει υποστηριξη, service, κλπ, και αν ναι ποσο καλο ειναι? 4) εχει αγορασει κανεις για να μου πει την γνωμη του? σας ευχαριστω προκαταβολικα
xolloth Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 εχω παρει εγω πριν 2 χρονια ενα απο αυτα και το οποιο βγηκε μια χαρα,αλλα δεν υπαρχει υποσρηριξη εργοστασιακη σε περιπτωση βλαβης,μηνυματα δεχεται στα ελληνικα αλλα δεν μπορεις να στειλεις στα ελληνικα. σε τελικη αναλυση εαν ξεπερασεις αυτα τα 2 ,ειναι μια χαρα κινητα για τα λεφτα τους.
Eluminator_91 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 κι εγω τις ιδιες πανω-κατω αποριες εχω + ακομη μια για το σαρ. Θα σου απαντησω μονο σε καποιες ερωτησεις απ' οσα εχω διαβασει στο ιντερνετ καθως ακομη δν ετυχε να αποκτησω ενα τετοιο τηλεφωνο 2) Οσες συσκευες υποστηριζουν την ελληνικη γλωσσα συνηθως δεχονται και μηνυματα στα ελληνικα 3)Στα περισσοτερα υπαρχει, κυριως εξαρταται απ'το καταστημα. Δες κι εδω http://www.1ena.com/ Παντως αργα ή γρηγορα αυτα τα κινητα θα κατακλυσουν ολες τις αγορες λογω του χαμηλου τους κοστους..ή ηδη της εχουν κατακλυσει.. Υ.Γ καλυτερα ας απαντησει και καποιος που ειχε στην κατοχη του κινεζικο κινητο.. EDIT: Να απαντησε καποιος οσο εγω εγραφα το ποστ μου..
xolloth Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ειχα το p168 c ,το οποιο ειχε αυτα που αναφερω πιο πανω. υπαρχουν ομως και καποια μοντελα που υποστηριζουν και ελληνικη γλωσσα. το sar δεν προκειται οσο και να ψαξεις να το βρεις,δεν θα σου πει κανεις τι sar εχουν.
Tigran Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 1. Αν δουλεύει σωστά εξ'αρχής(δηλαδή δεν είναι DOA), το πιθανότερο είναι να μη σου παρουσιάσει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια. 2. Δεν ισχύει! Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα που μοιάζουν με το iPhone. Κάποια δέχονται ελληνικά, κάποια όχι. Το V800 ας πούμε, έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών. 3. Αν το αγοράσεις από εξωτερικό είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα με την εγγύηση(αποστολή πίσω και επαναποστολή). Αν το αγοράσεις πάλι από Ελλάδα, πρέπει να δεις αν το κατάστημα προσφέρει after sales εξυπηρέτηση. Αρκετά δίνουν 2 χρόνια εγγύηση για επισκευή ή άμεση αντικατάσταση(βλ. http://www.1ena.com, http://www.mbit.gr κτλ) 4. Έχω και προσωπικά μου βγήκε πολύ καλό. Λίγο η ελληνική μετάφραση είναι περίεργη στα κινέζικα, αλλά συνηθίζεται.
fabio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ακομα και καλυτερα απο τα επωνυμα να ειναι δεν υπαρχει η παραμικρη εγγυηση για θεματα ασφαλειας δεν το ακουμπαω ... και δεν λεω μονο για sar. το σκασει πχ στα χερια μου ενω το βαζω για φορτιση δεν ειναι και πολυ ευχαριστο .... ενα σιδερο κινεζικο noname φοβασαι να παρεις ....
Eluminator_91 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ακομα και καλυτερα απο τα επωνυμα να ειναι δεν υπαρχει η παραμικρη εγγυηση για θεματα ασφαλειας δεν το ακουμπαω ... και δεν λεω μονο για sar. το σκασει πχ στα χερια μου ενω το βαζω για φορτιση δεν ειναι και πολυ ευχαριστο .... ενα σιδερο κινεζικο noname φοβασαι να παρεις .... Στο τελευταιο που λες για το σιδερο θα συμφωνησω γτ ετσι ειναι..δν εμπιστευομαστε ενα κινεζικο σιδερο θα εμπιστευτουμε κινητο απ'την μακρινη κινα το οποιο θα το κουβαλαμε συνεχεια μαζι μας..?? Απ'την αλλη ειναι και θεμα ατυχιας. Εκει στα εργοστασια παραγωγης τους παραγουν ενα τεραστιο αριθμο τετοιων κινητων, ε καποιο μπορει να τους ξεφυγει λιγο..δες και αυτο απ'το myphone: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=210917
xolloth Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 και μην ξεχναμε οτι τα περισσοτερα ανταλλακτικα των μεγαλων εταιρειων κινητης,ειναι κιναζικα. ο κινδυνος ειναι ο ιδιος.
fabio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 δεν διαφωνω ... σκαρτες παρτιδες εχουν και βουνα οπως η νοκια , σονυ κτλ .... Ποσο μαλλον ο noname κινεζος που μαλιστα δεν μου δινει ολα τα στοιχεια για τη συσκευη! το οικονομικο ειναι σιγουρα σημαντικος παραγοντας και κατα καιρους ψαχνω και εγω κατα κει για διαφορα πραγματα αλλα κινητο με τιποτα! Δεν ειμαι κανενας φανατικος πολεμιος της ακτινοβολιας (το αντιθετο μαλιστα) αλλα σε καθε περιπτωση το ολο θεμα αφου δεν εχει ξεκαθαρισει δεν βλεπω το λογο ρισκου.
tarantules Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 δεν διαφωνω ... σκαρτες παρτιδες εχουν και βουνα οπως η νοκια , σονυ κτλ .... Ποσο μαλλον ο noname κινεζος που μαλιστα δεν μου δινει ολα τα στοιχεια για τη συσκευη! το οικονομικο ειναι σιγουρα σημαντικος παραγοντας και κατα καιρους ψαχνω και εγω κατα κει για διαφορα πραγματα αλλα κινητο με τιποτα! Δεν ειμαι κανενας φανατικος πολεμιος της ακτινοβολιας (το αντιθετο μαλιστα) αλλα σε καθε περιπτωση το ολο θεμα αφου δεν εχει ξεκαθαρισει δεν βλεπω το λογο ρισκου Άλλο όμως να σου βγεί σκάρτο ένα επώνυμο κινητό πχ να σκάσει στα χέρια σου η μπαταρία και μετά να τους τρέχεις δικαστικώς και με τεράστιες αποζημιώσεις και άλλο να σου σκάσει στα χέρια το κινέζικο.Εκεί άντε να τους βρεις.... Η Nokia ,Samsung κλπ κλπ δεν είναι μαλάκες να σου βάλουν υλικά επικίνδυνα για την υγεία σου. Από δείκτη SAR στα κινέζικα? Άστο καλύτερα...
antonios_1980 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 τελικα που καταληγουμε? να παρω κατι κ να δω αν μου βγει καλο? ποιο θα μου προτεινατε για αγορα?
Eluminator_91 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 τελικα που καταληγουμε? να παρω κατι κ να δω αν μου βγει καλο? ποιο θα μου προτεινατε για αγορα? Aν τελικα παρεις καποιο κινεζικο κινητο οπωσδηποτε bluetooth handsfree.. δν γνωριζει κανεις το σαρ τους οποτε μην ψηθει και ο εγκεφαλος σου.. Βεβαια αυτα δν ισχυει μονο για τα κινεζικα αλλα και για τα περισσοτερα επωνυμα με την διαφορα οτι αυτα λενε τις τιμες στα σαρ των κινητων που βγαζουν..
Tigran Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν πολλά κινέζικα τα οποία έχουν έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ελέγχου, το λεγόμενο 'CE Certification'. http://en.wikipedia.org/wiki/CE_mark Τα περισσότερα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά είναι εγκεκριμένα, μιας και περνάνε από τελωνείο και ελέγχονται.
Eluminator_91 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν πολλά κινέζικα τα οποία έχουν έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ελέγχου, το λεγόμενο 'CE Certification'. http://en.wikipedia.org/wiki/CE_markΤα περισσότερα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά είναι εγκεκριμένα, μιας και περνάνε από τελωνείο και ελέγχονται. Ναι, τωρα που το λες θυμήθηκα οτι και στο easybuyworld ελεγε κατι τετοιο στα κινεζικα κινητα. Αλλα το σαρ ομως γτ δν το ανακοινωνουν καπου??..εχω ακουσει οτι ουτε στα manuals τους το εχουν.. Όλα τα κινητά του EasyBuyWorld είναι εγκεκριμένα με πιστοποίηση CE απο την Ευρωπαική ένωση και συμμορφώνονται με τις σχετικές διατάξεις περι εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Για όλα τα κινητά μπορείτε να ζητάτε επέκταση εγγύσης στα 2 χρόνια με 20 euro έξτρα χρέωση και όλα τα κινητά συνοδεύονται απο δώρο φοριτιστή αυτοκινήτου USB. απο ebw.gr
Tigran Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Ναι δεν το γράφει σε κανένα manual. Μάλλον δεν έχουν αξιόπιστες συσκευές στη Κίνα να το μετρήσουν... (το SAR )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.