ClockOrange Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Καλημέρα σε όλους.Σε μια εγκατάσταση xp sp3 προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα.Μου πετάει το εξής error στην αρχή : -For this version the following software is required WindowsXP SP3 kb319740. To κατεβάζω και όταν πάω να εγαταστήσω το αρχειάκι μου λέει: - Setup detected that the Service Pack version of this system is newer than the update you are applying there is no need to install this upddate. Δλδ το πρόγραμμα μου ζητάει να έχω κάποιο σιγκεκριμένο version sp αλλά εγώ εχω κάποιο νεότερο αλλά παρόλα αυτά το πρόγραμμα δεν μπορεί να εγκατασταθεί!!Το άλλο περίργο στην όλη υπόθεση είναι οτι σε ένα άλλο pc με Windows sp3 εγινε η εγκατάσταση κανονικά!!Καμιά ιδέα κάποιος??
ClockOrange Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Wincc λέγετε το πρόγραμμα αν το ξέρεις.
ChangeAllNow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Το Google είναι ο πρώτος βοηθός μας : https://www.automation.siemens.com/WW/forum/guests/PostShow.aspx?HTTPS=REDIR&PageIndex=1&PostID=81729&Language=en http://hi.baidu.com/andyshi/blog/item/8c1f7b605d08ff43ebf8f81a.html .
ClockOrange Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 100000000 ευχαριστώ.Το 2ο link που μου δωσες το είχα βρεί αλλά μου τα βγαζε στα Κινέζικα και το παράτησα.Προς το παρων ξεκόλισα αντε να δούμε γιατί μου έβγαλε την ψυχή.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!
machos580 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 πανε καταεβασε το απο την microsoft την αναβαθμισει για sp3 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:26 ---------- λογικα θα σου δουλευει μετα μαλλον κανα ιο θα εχει η εφαρμογη
ClockOrange Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Φίλε μου το εγκατέστησα τελικά απο τα Links δωσε παραπάνο ο changeallnow.Αυθεντικά win έχω και όταν έμπαινα στην Microsoft να κατεβάσω άλλες ενημερώσεις μου λεγε ότι είχα της καινούργιες.Το κακό με το συγκεκριμένο προγραμμα και την συγκεκριμένη version είναι ότι έχει φτιαχτεί για sp2 και δεν του έκαναν οι νεότερες.Τεσπα όπως είπα το πρόβλημα λύθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.