Προς το περιεχόμενο

Yparxei programmatakia gia Call Waiting?

martyras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Psaxnw kapoio programma pou na se enimerwni otan kanei kapoios klisi tin wra pou eisai internet. Gia apli statheri syndesi kai na ypostirizei to elliniko call waiting (anamoni) - caller id (anagnwrisi) den me endiaferei afou to modem mou den tin ypostirizei exallou.

Thanks.

Δημοσ.

Mpa mhn psaxneis den uparxei tetoio pragma, sthn Ellada vriskesai! Poli paliotera pou epsaxna kati tetoio uphrxe Amerikh alla plhrwnes h kati tetoio..Bale kalutera ISDN grammh kai mpaine me modem pali, ta idia lefta 8a dineis pano kato kai 8a exeis kai 2h grammh xwris na allakseis noumero..

Δημοσ.

Martyra, όπως σου είπε ο kavaliotis, αυτό που ζητάς υπάρχει εξωτερικό, γίνεται μέσω proxy και υποστηρίζει clid, εφόσον το υποστηρίζει to modem σου. H εταιρία που μου έστειλε το διαφημιστικό e-mail κρατάει τη σύνδεση σου σε κατάσταση hold, & σου στέλνει το τηλ. με voice over ip, όπου διαλέγεις άν θα το απαντήσεις ή όχι. Αν μου στείλουν e-mail όπως είπαν όταν ξεκινήσουν την υποστήριξη για Ελλάδα θα το κάνω post. (απίθανο το βλέπω, έχει περάσει 1,5 χρόνος).

Πάντως αν δε δώσεις τίποτα στα dialing properties του control panel σου θα σε πετάει απ' έξω όταν κάποιος σου κάνει κλήση μετά από μερικούς χτύπους. Αν δώσεις *70 στο disable call waiting για Ελλάδα δεν θα σε πετάει έξω.

sc

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote madsc:</font><hr> Πάντως αν δε δώσεις τίποτα στα dialing properties του control panel σου θα σε πετάει απ' έξω όταν κάποιος σου κάνει κλήση μετά από μερικούς χτύπους. Αν δώσεις *70 στο disable call waiting για Ελλάδα δεν θα σε πετάει έξω.

sc

<hr /></blockquote>

A nai??? Den to iksera auto! Gia pes pou akribos to bazoume auto? Oxi oti 8a mporw na to testarw bebaia mias kai eimai Agglia, apla gia na to exw upopsh otan gyrisw ellada gia xmas!

Δημοσ.

Στα 98 είναι control panel => telephony & στο tab [My Locaions] τσεκάρεις το disable call waiting & από την drop down list δίνεις την τιμή *70. Τώρα για Αγγλία δεν ξέρω αν δουλεύει και ποιά τιμή πρέπει να δώσεις αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και τις υπόλοιπες τιμές από την drop down list (ή την ανάλογη εντολή που έχει στο λειτουργικό που χρησιμοποιείς).

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...