the_valliant Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Εγκατέστησα μία από αυτές τις 'lite' εκδόσεις των ΧΡ που κυκλοφορούν ευρέως Όταν προσπάθησα να δω ταινία με υπότιτλους αυτοί εμφανίζονταν... κινέζικοι. Φυσικά η αιτία βρισκόταν στις "Τοπικές Ρυθμίσεις και Ρυθμίσεις Γλώσσας". Όταν πήγα στην καρτέλα Advanced/Για προχωρημένους να αλλάξω τη ρύθμιση για τα non-Unicode σε Ελληνικά και πάτησα το ΟΚ μου έβγαλε μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του συγκεκριμένου locale. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή". α) είμαι ο διαχειριστής β) όποιο δισκάκι των ΧΡ κι αν έβαλα μέσα (Home, Professional, UK, GR) δεν το βρίσκει Υποθέτω ότι λείπει κάποιος φάκελος με αρχεία από τον φάκελο Windows στο σκληρό μου. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να μην ξανακάνω εγκατάσταση;
ChangeAllNow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=152878 Για πλήρη υποστήριξη ελληνικών (δηλαδή και στα προγράμματα με ελληνικά μενού) στα XP Lite χρειάζονται τα παρακάτω: 1) Αντιγράφεις τα παρακάτω αρχεία από άλλον Η/Υ στην αντίστοιχη θέση των XP Lite: C:\Windows\Inf\Intl.inf (αυτό υπάρχει ήδη, κάν' το overwrite) C:\Windows\System32\c_737.nls C:\Windows\System32\kbdhe.dll 2) Με διπλό κλικ εισάγεις το HeKbdLayout.reg στο μητρώο. Αυτό προσθέτει την επιλογή για ελληνικό πληκτρολόγιο, αν και η εγκατάστασή του γίνεται από το επόμενο βήμα. 3) Έναρξη->εκτέλεση->intl.cpl και διαλέγεις παντού, και στο advanced, Greek. edit: Το παρακάτω δε χρειάζεται, το ελληνικό πληκτρολόγιο μπαίνει αυτόματα αν διαλέξεις Greek στο advanced. Επίσης στη δεύτερη καρτέλα (Languages->Details->Add) εγκαθιστάς το ελληνικό πληκτρολόγιο. Reboot και έτοιμος. HeKbdLayout.reg : Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts\00000408] "Layout Text"="Ελληνική" "Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5046" "Layout File"="KBDHE.DLL" ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ : Θα χρειαστείς ένα CD με winXP που να περιέχει όλες τις γλώσσες. Βρες το αρχείο "intl.i__" ή "intl.inf" και αντέγραψέ το στο φάκελο C:\Windows\Inf αντικαθιστώντας το προηγούμενο. Μετά από την "Έναρξη-RUN" τρέξε το παρακάτω: rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection LANGUAGE_COLLECTION.BASIC.INSTALL 00000408 %WINDIR%\inf\intl.inf Θα ζητήσει κάποια αρχεία. Αυτά βρίσκονται στο CD, ( x:\I386). Θα αντιγράψει τα Ελληνικά και είσαι εντάξει. Πήγαινε στο Regional Settings βάλε Ελληνικά.
the_valliant Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ουπς! Δεν το βρήκα το παλιότερο ποστ γιατί όταν έκανα αναζήτηση έψαχνα με το μήνυμα γραμμένο στα ελληνικά... Ευχαριστώ πάντως. Διάβασα το ποστ που με παρέπεμψες και βρήκα όχι μία αλλά 3 λύσεις εκεί! Θα δοκιμάσω πρώτα αυτό που μου προτείνεις φυσικά Χιλια ευχαριστώ και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.