Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικα θα βαλουν κουτια διπλα απο τα καφαο της καθε γειτονιας,πιθανον αρχικα στην αθηνα πιλοτικα και μετα στις αλλες πολεις.

το θεμα ειναι οτι αυτη η ιστορια εχει κοστος και θελει χρονο,και ναι μεν ο ΟΤΕ εχει το χρημα αλλα ειμαι περιεργος πως θα αντιδρασουν οι αλλοι παροχοι που κοιμουνται βαθεια.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

πιλοτικά φαντάζομαι ότι έχουν αρχίσει ήδη αν σκεφτούμε ότι υπάρχει πιλοτικό vdsl εδώ και κάμποσους μήνες...

οι άλλοι πάροχοι παίζει να φάνε τρελή ήττα, το κόστος είναι χαλαρά πιο μεγάλο σε σχέση με την adsl2+

Δημοσ.

Μην είστε αρνητικοί. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο κος. ΟΤΕ, η vdsl δεν προσφέρεται ως μόνιμη και καλύτερη λύση. Μια "γέφυρα" είναι ώσπου να ξεκινήσουν οι οπτικές...(όταν με το καλό)

• Super Moderators
Δημοσ.

έτσι και αλλιώς το vdsl βασίζεται και πάνω σε οπτικές...είναι ουσιστικά το καταλληλότερο ενδιάμεσο βήμα για την πλήρη αλλαγή σε ftth συνδέσεις

Δημοσ.

Μου μυρίζουν πολλά χαμένα εκατομμύρια στην υπόθεση που επίσης μου θυμίζει ιστορικές εποχές ΙSDN.

Άλλη μια "επένδυση" του Ο.Τ.Ε. που θα πουλάει 50mbit και θα προσφέρει 10 και 20 max...

• Super Moderators
Δημοσ.
Άλλη μια "επένδυση" του Ο.Τ.Ε. που θα πουλάει 50mbit και θα προσφέρει 10 και 20 max...

αν δεν υπάρχει επαρκές bandwidth με εξωτερικό αλλα και με εσωτερικό είναι λογικό...

βέβαια η συγκεκριμένη σύνδεση δεν είναι για να προσφέρει ratio 1/1 ώστε να εγγυάται full speed 24/7

πάντως οι συγχρονισμοί θα είναι υψηλοί...

Δημοσ.

Αν περαστούν οπτικές ινες μέχρι τα ΚΑΦΑΟ της κάθε γειτονιάς, η πιο δύσκολη δουλειά για το FTTH θα έχει γίνει ούτως ή άλλως. Άρα η γραφειοκρατία είναι για το κομμάτι ΚΑΦΑΟ -> κατοικίες ? Κάτι δεν μου κολάει.

• Super Moderators
Δημοσ.

ΚΑΦΑΟ->κατοικίες θα είναι ο χαλκός που έχουμε και τώρα...

Δημοσ.

τι λέτε ρε... το καφαο είναι δίπλα μου... άλλα το κέντρο dsl είναι στον Ασπρόπυργο 5.5 χλμ μακριά!

πληρώνω 24 και έχω 1.8 mb

αν από το vdsl η απόσταση μετράει από το καφαο θα γλιτώσει πολύ κόσμο...

Δημοσ.

Παιδιά δεν νομίζω να προχωρήσει και πολύ το VDSL. Έβγαλε μια ανακοίνωση ο ΟΤΕ για να κουρδίσει το υπουργείο για το έργο με τις ίνες. Μην ξεχνάτε ότι σχεδόν όλοι οι πάροχοι δεν είναι σε τέτοια οικονομική κατάσταση ώστε να μπορέσουν να βάλουν mini DSLAM σε κάθε γειτονιά της Αθήνας. Τα οικονομικά τους στοιχεία είναι χάλια για να σκάβουν όλη την Αθήνα σε κάθε γειτονιά. Οπότε θα πιέσουν να μην προχωρήσει το θέμα vdsl.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε μου θυμίζει η ιστορία...

Δημοσ.
ενώ για FTTH είναι σε οικονομική κατάσταση να βάλουν? :P

Έλα μου ντε :P

To vdsl είναι μια ευκαιρία να ταΪστεί ο "πεινασμένος για bandwidth" λαός ώσπου να έρθει το FTTH.

Σίγουρα πολλοί από εσάς είστε μακριά από τα κέντρα και έχετε χάλια ταχύτητες αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να μην πάμε στο vdsl. Με την ίδια λογική έπρεπε να μείνουμε στiς adsl1 συνδέσεις ώσπου να φτιαχτούν όλων οι ταχύτητες...

Δημοσ.
ενώ για FTTH είναι σε οικονομική κατάσταση να βάλουν? :P

Έλα μου ντε κι από τον άλλο Χάρο. :P

Όσο για τους δυσαρεστημένους της επαρχίας, ας σκεφτούμε λίγο λογικά. Πρώτον, ζούμε χρόνια τώρα σε χώρα με έντονη αστυφιλία (όλοι ξέρουμε πού βρίσκεται το καταναλωτικό κοινό) και δεύτερον δεν πας να ρίξεις δίχτυα για να πιάσεις δέκα ψάρια.

Επίσης συμφωνώ με τη λογική του κέρδους επί του ταΐσματος που περιγράφει ο από πάνω Χάρος (γίναμε πολλές εδώ στον Αχέροντα ποταμό).

Τέλος πάντων, είδωμεν.

Υ.Γ. Το upload rate και μόνο είναι μούρλια (1,1 MB/s). :o

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...