Προς το περιεχόμενο

GPS που να κλειδώνει σήμα γρήγορα

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω GPS γύρω στα 120 ευρά, το οποίο να βρίσκει σήμα σχετικά γρήγορα. Το ζητάω αυτό γιατί είχα περιεργαστεί ένα (δε θυμάμαι τι μάρκα) το οποίο έκανε 3-4 λεπτά να βρει σήμα, ενώ στο δικό μου pocket pc είναι θέμα λίγων δευτερολέπτων.

Το OP GPS NAVPOINT 4301 το έχει κανείς; Φαίνεται καλό για τα λεφτά του.

Αλλιώς το Navigon 1200? ή το Mio Moov 150?

Ψάχνω για αξιόπιστη λύση, όχι πειραματισμούς!

Εννοείται οτι σε όλες αυτές τις συσκευές μπορούμε να περάσουμε Destinator έτσι;

Δημοσ.

οσο πιο συχνα ανοιγεις ενα gps τοσο πιο γρηγορα θα κανει να κλειδωσει...

γιατι οποτε συνδεετε καταγραφει κ την τροχια των δορυφορων

Δημοσ.

Τα PNA καθυστερουν σχετικα οταν εχεις καιρο να τα ανοιξεις, γιατι ανανεωνουν τα στοιχεια των δορυφορων, κατι απαραιτητο και ταυτοχρονα λιγο χρονοβορο.

Στα PDA και τα κινητα με GPS και wifi εχεις τη δυνατοτητα να ανανεωσεις τα στοιχεια αυτα και μεσω ιντερνετ κατι που μειωνει πολυ τον παραπανω χρονο.

τα mio moov εχουν το SiRFStarIII chipset με InstantFixII που επιταχυνει λιγο την κατασταση, αλλα οχι με καποια μεγαλη διαφορα (εχω το 200)...

Δημοσ.

Δεν το γνώριζα αυτό...

Όταν είχα πρωτοαγοράσει gps receiver για pocketpc έβρισκε σήμα αμέσως.

Δηλαδή όλα τα PNA κάνουν ώρα να βρουν σήμα; Πόση ώρα περίπου;

Δημοσ.

Αναλόγως του σήματος που θα έχεις και των διαθέσιμων δορυφόρων,μπορεί να πάρεις στίγμα οπουδήποτε απο 30sec έως 2min+

Δημοσ.

Για ένα μοντέλο της navigon το navigon starter navi kit,το αγόρασε πρόσφατα φίλος μου και βρήκε σήμα έξω σε μια αυλή(Γερμανία) ίσως και λιγότερο από μισό λεπτό,σφαίρα άνοιξε.Φυσικά μπορεί και να είχε τις ιδανικές συνθήκες,δεν ξέρω,αλλά έπαθα πλάκα με το κλείδωμα δορυφόρου.Πάντως όσο πιο παλιά pna τόσο πιο χάλια πάνε.To δικό μου medion με rom flash και software της navigon αργεί μερικά λεπτά.Με εξωτερική κεραία πάει αρκετά καλύτερα.

Δημοσ.

Όχι φίλε μου,δεν υπάρχει ελλάδα,μόνο γερμανία,αλλά το σύστημα φαίνεται ίδιο με του 1200/1300.Δεν σε αφήνουν να το δεις πως κλειδώνει τους δορυφόρους σε κανα κατάστημα που να έχει το μηχάνημα ή την βιτρίνα δίπλα στον δρόμο;Πιστεύω να σε καλύψει σε αυτό που θες.

Πάντως να ξέρεις τα navigon λίγο υστερούνε στον χάρτη της Ελλάδας,είχανε 83% κάλυψη στο Q1 2009,αλλά κάτι ακούγεται ότι στα κοντά θα είναι πλήρης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...