Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ανοιγμένες καρτελες και Youtube

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το Youtube.Όταν έχω δυο καρτελες ανοιχτες στον firefox στην μια ειναι πχ το Ινσομνια και στην άλλη το youtube ,οταν περιφερομαι στο insomnia ξαφνικά απο το Youtube κοβεται ο ήχος (ενω συνεχιζει να κυλάει ο χρονος)

Ξέρει κανείς καμμια λυση?

Δημοσ.

Δοκιμασε να βαλεις τον τελευταιο flash player.Οσο για το οτι το λαπτοπ ειναι καινουργιο δε παιζει ρολο,αλλωστε θεμα λογισμικου ειναι.

Δημοσ.
Εχω ενα προβλημα με το Youtube.Όταν έχω δυο καρτελες ανοιχτες στον firefox στην μια ειναι πχ το Ινσομνια και στην άλλη το youtube ,οταν περιφερομαι στο insomnia ξαφνικά απο το Youtube κοβεται ο ήχος (ενω συνεχιζει να κυλάει ο χρονος)

Ξέρει κανείς καμμια λυση?

(Να σημειώσω οτι είναι σε λαπτοπ 1 μηνα αγορασμενο αυτο το πρόβλημα)

Ναι, το παρατήρησα κι εγώ χθες...

Δεν ξέρω πώς μπορείς να το διορθώσεις...:rolleyes:

Απλά, όταν καταλάβεις πως "κόβεται" ο ήχος από το τραγούδι στο youtube,πήγαινε στη σελίδα του YouTube και προχώρησε λίγο το τραγούδι...

Τώρα θα μου πείς "αυτό θα κάνω όλη την ώρα";...Τι να σου πω...:rolleyes:Αν βρω καμία καλύτερη λύση,θα σ'ενημερώσω.

Δημοσ.

Φαίνεται ο ήχος θα είναι ρυθμισμένος να ακούγεται μόνο στο ενεργό παράθυρο, αυτό μπορείς να το καταλάβεις άν ξαφνικά πάς απο την καρτέλα του Insomnia στην καρτέλα του Youtube.

Δημοσ.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα στο κάνει και με άλλους browsers?

Με ΙΕ δοκίμασες?

Με Internet Explorer δοκίμασα και έχει πρόβλημα κι αυτός τελικα

Δημοσ.

εγω εχω ενα διαφορετικο πρόβλημα, οταν παω στο utube ολα τα βιντεο που με ενδιαφέρουν τα βαζω σε διαφορετικά tabs, πως γινετε να μην ξεκινανε απο μονα τους ομως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...