Προς το περιεχόμενο

Περι Turbo-X...

paschalis.m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια,

ψαχνω λαπτοπ αυστηρα με nvidia (λογω linux) και επεσε το ματι μου σε κατι turbo-x prime τα οποια σε οτι αφορουν τα τεχνικα τους χαρακτηριστικα με καλυπτουν πληρως

(π.χ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1267795&Manufacturer=Turbo-X&category=69977907&catalog=21&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE12C6F42F5763BD06F4A8C785EFA34BB00C00F6C62D86A39DE890FE049092965BB25A532EB7B3E32C8AF5583B39F2F4592962201D7DBCB956DFF2EBCDFE4346A37FE8CF5DF297F5C7D9114B825BD0CF6EC87D919C37BE65B1D6406E9EA1F7B0B428D052BA349146AA366275494B31D2BAF704230FACA31F89)

αυτο ομως που δεν ξερω ειναι:

1. κατα ποσο ειναι ζημιαρικα

2. πως ειναι απο θερμοκρασιες (ειδικα τετοια εποχη)

3. και αν κανουν φασαρια οι ανεμιστηρες

αν καποιος εχει παρει καποιο απο τα συγκεκριμενα μοντελα θα εκτιμουσα ιδιαιτερα μια γνωμη.

τελος η geforce 105m τι λεει?

σας ευχαριστω

Δημοσ.

Δε ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά έχω turbox dominus και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Τουλάχιστον από θερμοκρασίες και θόρυβο δε έχω πρόβλημα.Βέβαια δεν είναι και ότι ποιοτικότερο αλλά για τα λέφτά του είναι μια χαρά.Συμβουλή μου αν πάρεις λάπτοπ κάνε επέκταση εγγύησης για να είσαι σίγουρος.Το μεγάλο ατού των turboX είναι το service τους!!!!

Δημοσ.

κι εγώ το έχω σχεδόν 3 χρόνια τώρα, του τράβηξα και μια αναβάθμιση σε σκληρό και μνήμη, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. Ίσως δεν έχει το φινίρισμα που έχει ένα επώνυμο, αλλά από ποιότητα (οθόνη, πχ) είναι πολύ καλό

Δημοσ.

οπως ειπε ο φιλος παρε το μαζι με επεκταση εγγυησης.θα σου ερθει στα ιδια λεφτα αφου δεν θα αγορασεις windows και στα τουρμπο το καλο ειναι πως αν θες το παιρνεις χωρις λειτουργικο

Δημοσ.

για εγγυηση κλπ το ξερω. το ειχα στα υποψην. αλλωστε ειναι και ενας απο τους λογους που το σκεφτομαι.

απλα αν καποιος εχει παρει κανα prime τωρα προσφατα ας μου απαντησει στις αποριες μου.

τελος αν καποιος νομιζει οτι μπορει να μου προτεινει καποιο αλλο μοντελο με nvidia θα εκτιμησω δεοντος.

Δημοσ.
αφου δεν θα αγορασεις windows και στα τουρμπο το καλο ειναι πως αν θες το παιρνεις χωρις λειτουργικο

Αυτο δεν ισχυει πια...Καποτε ναι.Απο 26/6 οσοι αγορασουν TurboX θα παρουν δωρεαν τα windows 7 οταν βγουν.

Δημοσ.

Δεν εχω προσωπική εμπειρία απο laptop Turbo X αλλα φιλος που το πήρε δεν είχε κανενα πρόβλημα (κοντα 1 χρόνο τώρα). Φυσικά απ' οτι μου εχει πεί δεν εχει και την καλύτερη οθόνη αλλα κατα τ' αλλα ειναι μια χαρά.

Δημοσ.
Αυτο δεν ισχυει πια...Καποτε ναι.Απο 26/6 οσοι αγορασουν TurboX θα παρουν δωρεαν τα windows 7 οταν βγουν.

Εκτός αν άρχισε να χαρίζει λειτουργικά η microsoft, η σωστή διατύπωση είναι "θα υποχρεώνονται να τα αγοράσουν". Δε νομίζω πως ισχύει όμως αυτό που έγραψες, καθώς μόλις προσπάθησα να φτιάξω laptop turbo x και δεν ήταν υποχρεωτικό να επιλέξω λειτουργικό, και είναι ήδη 10/7.

Δημοσ.
Εκτός αν άρχισε να χαρίζει λειτουργικά η microsoft, η σωστή διατύπωση είναι "θα υποχρεώνονται να τα αγοράσουν". Δε νομίζω πως ισχύει όμως αυτό που έγραψες, καθώς μόλις προσπάθησα να φτιάξω laptop turbo x και δεν ήταν υποχρεωτικό να επιλέξω λειτουργικό, και είναι ήδη 10/7.

22/6 που πηρε ενας φιλος αναγκαστηκα πηρε και vista home premium αζι προεγατεστημενα.

Δημοσ.

Αν το κανεις BTO( κομματι κομματι)δεν ειναι υποχρεωτικο το λειτουργικο.Αναβαθμιση για τα Win7 παιρνουν οσοι παρουν Turbo με Home Premium και πανω.:-)

Δημοσ.

Ενα παρομοιο εχω και εγω (1,6 ειναι). Υπαρχει ενα προβλημα, η καρτα γραφικων (σε εμενα) δεν εχει καλη ψυξη. Λογου ο,τι χρησιμοποιω ενα προγραμμα undervolting η cpu μου παει στους 50-60 c με αποτελεσμα το fan να σταματαει, και η καρτα να παει στους 80-100 (και βαλε) μεχρι το crash:-(.

Result:

Το fan δουλευει αναλογα της θερμοκρασιας της cpu. κακο κατα την αποψη μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...