Προς το περιεχόμενο

Θα χασω την εγγυηση??

Eluminator_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ηξερα που να γραψω αυτο το θεμα οποτε το βαζω εδω που πιστευω οτι ταιριαζει καπως..

Εδω και καιρο σκεφτομαι ν'αλλαξω κουτι στο pc μου (ξερεται με τζαμι, ωραιο εξωτερικα). Το pc που εχω το ειχα αγορασει απο multirama και η απορια μου ειναι επειδη που κοιταξα στο site του μουλτιραμα τα περισσοτερα ''καλα'' κουτια ειναι ακριβα (πανω απο 100€) ενω εχω βρει πολυ πιο ωραια και φθηνοτερα σε αλλα eshops ομως δν θα χασω την εγγυηση αν αλλαξω κουτι απο αλλο καταστημα εκτος μουλτιραμα??

Eυχαριστω!!

Δημοσ.

Κανονικά δεν πρέπει να χάνεις την εγγύηση αν δεν έχει αυτοκόλλητο ασφαλείας (αλλά και αν έχει πάλι δεν θα έπρεπε να την χάνεις... anyway). Πάρε ένα τηλ αύριο το πρωι στα multirama για σίγουρα. Κατά 99% είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
Δεν ηξερα που να γραψω αυτο το θεμα οποτε το βαζω εδω που πιστευω οτι ταιριαζει καπως..

Εδω και καιρο σκεφτομαι ν'αλλαξω κουτι στο pc μου (ξερεται με τζαμι, ωραιο εξωτερικα). Το pc που εχω το ειχα αγορασει απο multirama και η απορια μου ειναι επειδη που κοιταξα στο site του μουλτιραμα τα περισσοτερα ''καλα'' κουτια ειναι ακριβα (πανω απο 100€) ενω εχω βρει πολυ πιο ωραια και φθηνοτερα σε αλλα eshops ομως δν θα χασω την εγγυηση αν αλλαξω κουτι απο αλλο καταστημα εκτος μουλτιραμα??

Eυχαριστω!!

Χάνεις το δωρεάν service όχι την εγγύηση των εξαρτημάτων του pc σου.

Δημοσ.

μη πειραξεις το αυτοκολλητακι..αν κοπει χανεις την εγγυηση:-)

ειναι ετοιμο συστημα απο μουλτι ε;

Δημοσ.
μη πειραξεις το αυτοκολλητακι..αν κοπει χανεις την εγγυηση:-)

ειναι ετοιμο συστημα απο μουλτι ε;

Μόνο το service χάνεις...

Δημοσ.

To multi δίνει 3 χρόνια εγγύηση στους σταθερούς (αν θυμάμαι και στους φορητούς της multirama) με δωρεάν εργασία τον πρώτο χρόνο. Ότι αλλαγή θα κάνεις στο pc σου, θα πρέπει να γίνει μετά από συνεννόηση με την αλυσίδα απ' όσο ξέρω.

Δημοσ.
αλλα μου ελεγαν.... 3 χρονια πριν βεβαια.

Ετσι λένε οι πωλητές για δικό τους συμφέρον... δεν ισχύει στην πράξη.

Πες οτι θέλεις να κάνεις μια αναβάθμιση ή έστω να καθαρίσεις το κουτί απο την σκόνη... δεν μπορούν να σε αναγκάσουν να πας μόνο σε συγκεκριμμένο κατάστημα επειδή έχει ένα αυτοκόλλητο πάνω.

Αν ανοίξεις το κουτί, χάνεις την εγγύηση που δίνει το μουλτιράμα... αλλά όχι την εγγύηση των επι μέρους κομματιών.

Δημοσ.
Απορω ποιος εξυπνος το σκεφτηκε αυτο με το αυτοκολλητακι :-(

Αυτό με το αυτοκολλητάκι που λές...κάποιες φορές είναι χρήσιμο!

Π.χ. έρχεται ο πιτσιρικάς ο καλικάντζαρος παίρνει ένα pc και μετά απο δύο μέρες σου το φέρνει πίσω ενώ το έχει σκαλήξει πρώτα κια έχει κάψει κάτι! Του το αλλάζεις σου το ξαναφέρνει μετά απο 5 μέρες έχοντας κάψει κάτιο άλλο! Ε αυτήν την φορά του το αλλάζεις και του κοτσαρεις και το αυτοκόλλητο και του λές αν σκιστεί το αυτο κόλλητο δεν έχεις εγγύηση! και σου το φέρνει με ξανά καμμένο και το αυτοκόλλητο πίτα στην μαγιονέζα! και σου λέει αυτό απο μόνο του ξεκόλλησε!!!! (πλάκα κάνω απλά είναι ένας τρόπος να ξεκολλάς τα αυτοκόλλητα!!!!) :-D

Δημοσ.

Λοιπον, ναι εχει αυτο το αυτοκολλητο που λετε..πριν απο 3μισι μηνες τον αγορασα..ηταν αυτος με την προσφορα που εδινε δωρο ενα γραφειο αν θυμαστε. :-)

Αυτα τα 2 κουτια εμενα μου αρεσουν αρκετα (ειδικα το 2ο):

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808650

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650726

Τα οποια δν κοστιζουν και μια περιουσια..(ειναι κατω απο 100€)

Ωραια δηλαδη αν αλλαξω απο αλλο καταστημα χανω το δωρεαν σερβις απ'το μουλτιραμα αλλα σε περιπτωση που παθει κατι πχ η καρτα γραφικων εγω παλι στα μουλτιραμα δν θα παω εφοσον εχει εγγυηση ακομη κι ας εχω βγαλει αυτο το αυτοκολητο εχοντας μαζι και την αποδειξη αγορας.

Δημοσ.

Πως σας φαινεται η ιδεα να προσπαθησω να αφαιρεσω σιγα-σιγα αυτη την ταινια ασφαλειας χωρις να σκιστει και μετα να την κολλησω στο νεο κουτι??:devil:

Τελικα σε αυτο κατεληξα..:-)

Δημοσ.
Πως σας φαινεται η ιδεα να προσπαθησω να αφαιρεσω σιγα-σιγα αυτη την ταινια ασφαλειας χωρις να σκιστει και μετα να την κολλησω στο νεο κουτι??:devil:

Τελικα σε αυτο κατεληξα..:-)

Τελικα μην κανεις την βλακεια και παρεις οποιοδηποτε mid thermaltake...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...