ioulia2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Κατέβασα το game...Έκανα εγκατάσταση... Όταν όμως το ξεκινάω, έχω μάυρη οθόνη.. Ακούω την μουσική, βλέπω τον cursora, αλλά μέχρη εκεί.. Τι μπορεί να φταίει??? Έχω καινούργιο υπολογιστή Heeeeeeeeelp
melodystyle2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Τι λειτουργικό έχεις? Update τους drivers της κάρτας γραφικών σου για αρχή και μετά αν δε λυθεί κάνε μια αναζήτηση στο google.
Johngex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Σας παρακαλω πειτε μου εχω το ιδιο προβλημα...windows vista me 9800 geforce....ελεος
Johngex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Λυση στο προβλημα με τα Vista......Οποιος παει να κανει connect στο 4story και του βγαζει μαυρη οθονη ενω εχει κανει update σε καρτα γραφικων,directx και windows ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ:ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ -> ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ NVIDIA(ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ)->ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΡΙΘΜΗΣΕΩΝ 3Δ->ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΙΘΜΥΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ 'Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.