wgibson Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 εχω σαν δευτερο πληκτρολογιο το ms natural ergonomic keyboard 4000 μονο που δεν εχει ελληνικα γραμματα στα πληκτρα του μπορω να βαλω ? και αν πως ? εχετε καποια ιδεα? σας ευχαριστω για το χρονο σας και τον κοπο σας
konandrio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 εχω σαν δευτερο πληκτρολογιο το ms natural ergonomic keyboard 4000μονο που δεν εχει ελληνικα γραμματα στα πληκτρα του μπορω να βαλω ? και αν πως ? εχετε καποια ιδεα? σας ευχαριστω για το χρονο σας και τον κοπο σας Δεν χρειάζεται, συνηθίζετε εύκολα,λιγα ειναι τα κουμπιά που πρεπει να θυμάσαι. Εγω νομίζω οτι δεν πρεπει να μπεις κανστη διαδικασία.
@topos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Το ειχα κανει κ γω παλιοτερα αλλα δεν αξιζει τον κοπο γιατι θα σου ξεκολλησουν/ξεβαψουν σχετικα γρηγορα...
benZiDirK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Οντως δεν αξιζει τον κοπο... Στην ουσια ειναι 3-4 κουμπια που πρεπει να θυμασαι... Και αν γραφεις συχνα τοτε σε λιγο καιρο ουτε που θα τα βλεπεις... Θα πηγαινει μηχανικα το χερι σου στα σωστα πληκτρα...
dark_banishing Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Εμένα όχι μόνο δεν έχει ελληνικά αλλά έχει φινλανδικά και μου σπάνε τα νεύρα. Και όχι μόνο έχει αυτά τα περίεργα φινλανδικά γράμματα, αλλά π.χ τον χαρακτήρα & τον έχει στο shift 6 στο πληκτρολόγιο ως σύμβολο, αλλά στην πράξη είναι στο shift 7, γιατί δεν χρησιμοποιώ την φινλανδική γλώσσα στα windows! Έτσι άλλα γράφει το πληκτρολόγιο και άλλα πρέπει να πατήσω. Anyway μετά από 3 μήνες το έχω κάπως συνηθίσει αλλά αν υπάρχουν αυτοκολητάκια θα με βοηθούσε πολύ.
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 βγάλε μια φωτό να χαζέψουμε λίγο το φιλανδικό...
AlexNet Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Νομίζω είχα δει στο ebay αυτοκόλλητα γράμματα για πληκτρολόγιο.
Αδμιν Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 KANA KEYBOARD!!! alexzzz ανταλαζουμε με το ροζ ericsson μου;;; στην φωτο alexzzz ειναι φιλανδικα??? Ιαπωνικα Kana* ειναι. *Συλλαβικη γραφη.
blacksuede Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 σε μαγαζί με είδη μοντελισμού, μπορείς να βρεις αυτά που κολλάνε βουτώντας τα σε νερό...
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 alexzzz ανταλαζουμε με το ροζ ericsson μου;;; #$%@%^!@#$!@#$!@$
caution Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντα το "Ψ" ψάχνω σε τέτοια πληκτρολόγια...
epivitor Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εγω αγορασα τετοια αυτοκολλητακια για το laptop μου απο το ebay και ειναι μια χαρα, ουτε ξεκολλανε ουτε τιποτα τετοιο.
telegamesvg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Απο που μπορω να προμηθευτω αυτοκολλητους ελληνικους χαρακτηρες για πληκτρολογιο ?
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 σε μαγαζί με είδη μοντελισμού, μπορείς να βρεις αυτά που κολλάνε βουτώντας τα σε νερό...Μονο αυτή είναι μια καλή ιδέα που δεν είχα σκεφτεί όταν έψαχνα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα