chvet Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το wordpress και από το ξεκίνημα της εγκατάστασης μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Your PHP installation appears to be missing the MySQL extension Σε άλλους σέρβερ τόσες φορές έχω κάνει εγκατάσταση το wordpress αλλά πρώτη φορά έχω αυτό το πρόβλημα και δεν ξέρω πως να το λύσω. Εάν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει τι πρέπει να κάνω. Έχω Centos 5.3 στον σέρβερ
chvet Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Οκ το έλυσα το πρόβλημα. Είχε να κάνει με το kloxo και όχι με τον σέρβερ ή mysql κλπ Ευχαριστώ την απάντηση
CyberCr33p Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Το μήνυμα αυτό στο έβγαζε γιατί δεν είχες φορτώσει στην php το extension για να παίζει η mysql.
chvet Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Το μήνυμα αυτό στο έβγαζε γιατί δεν είχες φορτώσει στην php το extension για να παίζει η mysql. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά καμιά σχέση. Απλά έπρεπε να σβήσω κάποια αρχεία του kloxo panel και να τα κάνω update /script/upcp από την αρχή και μερικές άλλες αλλαγές. Έτσι όλα ήταν οκ μετά.
CyberCr33p Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Πολύ πιθανό αυτά που έκανες να διόρθωσαν αυτό ακριβώς που σου είπα. Παρεπιπτώντος το kloxo πιθανότατα να έχει κάποια προβλήματα ασφαλείας που ίσως ακόμα δεν έχουν διορθωθεί. Εάν είσαι ο μοναδικός χρήστης του συστήματος τότε εντάξει, εάν έχεις και άλλους χρήστες πάνω θα ήμουν επιφυλακτικός με τη χρήση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.