Προς το περιεχόμενο

καηκε τωρα τι (pc)

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα το συστημα που εχω στην υπογραφή μου.

ας παρω τα γεγονοτα απο τη σειρα

ο υπολιστης ανοιξε σημερα κατα τις 10 για seed μετα μολις γυρισα απο το φροντ αρχισα να φτιαγνω τορρεντ κτλ κατα τις 4 30 αρχιζω και εγκαθηστω το Company.Of.Heroes.Tales.Of.Valo στην αρχη κανει ενα ελενχο για το συστημα (θα το ξερουν αυτοι που το εχουν) και περασαι με επιτυχια .

κατα τις 5 και κατι το ανοιγω να παιξω το tutorial παιζω για κανα 10λ και τοτε μου βγαζει ενα μηνυμα ερρορ αλλα λιγο περιεργο αφου το παιχνιδι δεν κολησε απλος εκανε μινιμαιζ (το μηνυμα δεν θυμαμε αν ηταν απο αυτο ή την καρτα γραφικων παντος ειχε το σημα της ατι ) παταω οκ και να μην αποστολη για ευνοητους λογους

και ξαναρχιζω μετα απο 10λ βγαινει κιαλο μηνυμα αλλα δεν του δινω σημασια και συνεχιζω και τοτε πουφ μοιριζει όλο το δωματιο σαν να καιω λαστιχα.

επειδη εχω παρακολουθησει μαθηματα hardware πρωτα αρχισα να βγαζω ενα ενα τα συστηματα ( καρτες ηχου ,τηλεωρασης)

αφου πρωτα ειχα δει οτι το τροφοδοτικο δινει ρευμα όπως και το λαμπακι της μητρικης ειναι αναμενω

με τη καρτα τηλεορασης το πσ δεν εκανε εκινηση (εσβηνε μεσα σε κλασματα s ) μολις την εβγαλα παιρνει μπρος και αριχζει να περνει ''φωτια'' η καρτα γραφικων την βγαζω και μεχρι τωρα καθεται εξω γιατι βρομαει ...

τωρα ο υπολογιστης κανει εκινηση (χωρις να εχω δοκιμασει να ξαναβαλω την καρτα τβ)

ακουγεται το μπιπ μπιπ οτι δεν υπάρχει καρτα γραφικων και εχω τα εξεις ερωτηματα

1) υπαρχει περιπτωση να εχει καει ο επεξεργαστης ή οτιδιποτε άλλο *

2)πειτε καμια πολυ καλη καρτα για gamers (αν δεν εχει καει η mother και τα υπολιπα

περιπου μεχρι 250

*(δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ότι περιφεριακο,σκληροι κλτ δεν καηκαν)

εδω να πω οτι ειχε επισκευαστη και τις ειχε φτιακτει ενα pin (δεν θυμαμε τι μας ειπε ο τεχνικος) αλλα σε άλλο game οπως simcity 4 delux σε υψηλα γραφικα δεν δοθηκαν σημαδια αδυναμειας

Δημοσ.

βρες αν εχει καει τιποτα αλλο...

ψαξτο μονος σου βασικα αν μπορεις γτ ο τεχνικος θα σου πει πολυ πιθανον οτι τον βολευει...

με 250ε που θες να διαθεσεις μη τα δωσεις ολα σε καρτα γραφικων..

Noname psu εχεις;(το πρωτο που θα αλλαξεις)..

τεσπα τι να λεμε αμα δε ξερεις αν εχει καει και κατι αλλο:-)

Δημοσ.

psu ο επεξεργαστης ειναι ? κολησα σοβαρα τωρα....

δεν ξερω πως να δω αν τα αλλα εχουν καει γιατι δεν εχω δευτερο tower ή φιλο (γιατι φοβαμαι μην του κανω και αυτου καμια ζυμια στο πσ του)

αν όντως psu ειναι ο επεξεργαστης τι εννοεις noname

Δημοσ.

nickarmy μπερδεμένα μας τα λες.

software errors, καμμένα λάστιχα, λαμπαδιασμένες κάρτες που βρωμάνε, κομμένα pins, what tha fuck have you done there?

Δημοσ.
psu ο επεξεργαστης ειναι ? κολησα σοβαρα τωρα....

δεν ξερω πως να δω αν τα αλλα εχουν καει γιατι δεν εχω δευτερο tower ή φιλο (γιατι φοβαμαι μην του κανω και αυτου καμια ζυμια στο πσ του)

αν όντως psu ειναι ο επεξεργαστης τι εννοεις noname

software errors, καμμένα λάστιχα, λαμπαδιασμένες κάρτες που βρωμάνε, κομμένα pins, what tha fuck have you done there?

xaxaxaxa liοpyr

psu=power supply;)(τροφοδοτικο)

Δημοσ.

Μπας και περασε απο την "τοποθεσια" σου και δεν τον πειρες χαμπαρι;:lol:

Δημοσ.

το τροφοδοτικο ειναι cooler master δεν θυμαμαι μοντελο αλλα ειναι αρκετα καλο

το ερρορ το ειπα μηπος και εδειγνε καποια προηδοποιηση για το επακολουθω

τα καμενα λαστιχα για εμφαση

το πιν οτι η καρτα ειχε επισκευαστει και ελενχθει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:23 ----------

στην περιοχη μου (στο εργαστιριο μας κυριος πολύ νομοι παραβιαζοντε)

Δημοσ.

μην τρελλιενεσαι :eek:

μαλλον τα υππολοιπα ειναι μια χαρα

παρε μια καρτα γραφικων της πλακας απο κανενα φιλο σου να τεσταρεις οτι ολα ειναι οκ και μετα τσμπα μια 4830

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510684

και τα υπολοιπα γιουρια φα'τα σε σουβλακια :P

Δημοσ.

Βασικά, αν άκουσες 1 μακρύ και 2 βραχύς ήχους ( ήχος από πρόβλημα ή απουσία κάρτας γραφικών) τότε η μνήμη και ο επεξεργαστής δουλεύουν καλά, καθώς το bios πρώτα ελέγχει τον επεξεργαστή και τη μνήμη και μετά προχωράει στα υπόλοιπα. Δεν έχεις μία κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις μήπως ανοίξει το σύστημα?? on board κάρτα γραφικών δεν έχει??

Τέλος, η μητρική σου μάλλον δεν είναι καμένη, καθώς αν ήταν, δεν θα χτυπούσε το pc speaker ( τουλάχιστον από αυτά που έχω δει).

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσ.
μην τρελλιενεσαι :eek:

μαλλον τα υππολοιπα ειναι μια χαρα

παρε μια καρτα γραφικων της πλακας απο κανενα φιλο σου να τεσταρεις οτι ολα ειναι οκ και μετα τσμπα μια 4830

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510684

και τα υπολοιπα γιουρια φα'τα σε σουβλακια :P

ε οχι και 4830!:eek:

Μηπως εισαι εντος εγγυησης;

Δημοσ.

αυτο θα το δω αυριο γιατι σημερα όταν πειρα ηταν κλειστα αλλα αν όντως ειναι τοτε ειναι στα περιθορια

(θελω καλή καρτα ....για την αναφορα στο σουβλακι)

Δημοσ.
δηλαδη προτιματε να παρει καμια GTX295 ...και να μεινει νηστικός ?:cry:

αντε παρε μια 4870 με 512 και πολλα ειναι :whistle:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513350

Και παλι εισαι λαθος :P

Και να ηθελε να παρει καρτα,σε αυτη την τιμη,βασιλευει η "αλλη μερια":devil:

Δημοσ.

κανω διαιτα

θελω μια καρτα που να κρατησει πανω απο 3 χρονια όπως αυτη (Μηχανη σχωρεστην ) αυτη θα τη κραταγα σιγουρα για αλλα δυο χρονια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...