Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών για αναβάθμιση

Redvampire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. ‘Εχω έναν Intel Core Duo E8400 πάνω σε μία ASUS P5K PRO καθώς και μία Geforce 8800 GT. Θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση στο Η/Υ και σκεφτόμουν μια νέα κάρτα γραφικών. ‘Εχω όμως την υποψία ότι η motherboard μου δεν υποστηρίζει τις καινούριες κάρτες που έχουν βγει στην αγορά. Ποιά θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για το σύστημά μου; Να άλλαζα και motherboard; Το μπάτζετ είναι γύρω στα 250€ οπότε δεν ξέρω αν θα αξίζει.

Δημοσ.

Το pci-e 2.0 ειναι backwards compatible με το pci-e 1.0,οπότε δέν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας.Απο πλευράς απόδοσης οι διαφορές είναι απο αμελητέες έως μηδαμινές.

Α σκέφτεσαι να διαθέσεις όλο το ποσό,κάνε υπομονή μέχρι το τέλους του έτους για την έλευση των νέων καρτών απο Nvidia/Amd(dx11) και επέλεξε μια high-end λύση τότε.Μνήμη καλό είναι να έχεις 4+gb μιας και οι τιμές είναι χαμηλές πλέον για τις ddr2.Αν δέν έχεις ήδη,μπορείς να το εντάξεις στην λίστα σου σάν μελλοντική αναβάθμιση.

Το τροφοδοτικό με προβληματίζει.Wattage/brand;;;

Δημοσ.

Πουλάς ένα τάληρο την GT και παίρνεις 4890/GTX275, μνήμες (αν δεν έχεις 4GB) και μια hammer, και καταλαβαίνεις που το πάω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...