Redvampire Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. ‘Εχω έναν Intel Core Duo E8400 πάνω σε μία ASUS P5K PRO καθώς και μία Geforce 8800 GT. Θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση στο Η/Υ και σκεφτόμουν μια νέα κάρτα γραφικών. ‘Εχω όμως την υποψία ότι η motherboard μου δεν υποστηρίζει τις καινούριες κάρτες που έχουν βγει στην αγορά. Ποιά θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για το σύστημά μου; Να άλλαζα και motherboard; Το μπάτζετ είναι γύρω στα 250€ οπότε δεν ξέρω αν θα αξίζει.
Tenshi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Το pci-e 2.0 ειναι backwards compatible με το pci-e 1.0,οπότε δέν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας.Απο πλευράς απόδοσης οι διαφορές είναι απο αμελητέες έως μηδαμινές. Α σκέφτεσαι να διαθέσεις όλο το ποσό,κάνε υπομονή μέχρι το τέλους του έτους για την έλευση των νέων καρτών απο Nvidia/Amd(dx11) και επέλεξε μια high-end λύση τότε.Μνήμη καλό είναι να έχεις 4+gb μιας και οι τιμές είναι χαμηλές πλέον για τις ddr2.Αν δέν έχεις ήδη,μπορείς να το εντάξεις στην λίστα σου σάν μελλοντική αναβάθμιση. Το τροφοδοτικό με προβληματίζει.Wattage/brand;;;
caution Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Πουλάς ένα τάληρο την GT και παίρνεις 4890/GTX275, μνήμες (αν δεν έχεις 4GB) και μια hammer, και καταλαβαίνεις που το πάω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.