Προς το περιεχόμενο

Απεγκατασταση microsoft office 2003

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσθεσα δυνατοτητα στο ηδη εγκατεστημενο προγραμμα και απο τοτε οταν παω να ανοιξω το outlook για πααρδειγμα εκτελει ρυθμισεις του προγραμματος και στο τελος κλεινει η εφαρμογη.Εκανα πληρη απεγκατασταη και επανεγκατασταη αλλα το προβλημα παραμενει.Υπαρχει καποιο εργαλει για πληρη απεγκατασταση και καθαρισμο του προγραμματος μηπως βοηθησει ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αυτο ειαι σαν το YourUnistaller νομιζω που χρησιμοποιησα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ----------

Δοκιμασα και με το Revo αλλα οταν μετα την εγκατασταση παω να νοιξω ενα αρχειο .....

62001788.jpg

Kαι στο τελος ....

46893964.jpg

Δημοσ.

γιατι δεν αφαιρεις το outlook μεσα απο την επιλογη "αλλαγη" στην προσθαφαιρεση προγραμματων>οfiice..κ.λ.π.και μετα να το επαναγκαταστησεις απο την ιδια διαδικασια;

Δημοσ.
γιατι δεν αφαιρεις το outlook μεσα απο την επιλογη "αλλαγη" στην προσθαφαιρεση προγραμματων>οfiice..κ.λ.π.και μετα να το επαναγκαταστησεις απο την ιδια διαδικασια;

Μα δεν το ειχα εγκαταστησει καθολου και απο οταν το προσθεσα εχω το προβλημα.

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα ειπες οτι προσθεσες στο outlook καποιες επιπλεον δηνατοτηες,καποιο προγραμματακι και τωρα σου κλεινει μονη της η εφαρμογη.

εαν ειναι ετσι απεγκαθιστωντας το outlook απεγκαθισταται και το προγραμμα πουλες η ειναι κατι ξεχωριστο;

η λογικη που σκεφθηκα και σου ειπα ειναι οτι εαν βγαλεις το outlook και το ξαναβαλεις μεσα απο την επιλογη "αλλαγη" του office,θα ξαναεγκατασταθει οπως ηταν πριν σου δημιουργηθει το προβλημα.

Δημοσ.
αν καταλαβα καλα ειπες οτι προσθεσες στο outlook καποιες επιπλεον δηνατοτηες,καποιο προγραμματακι και τωρα σου κλεινει μονη της η εφαρμογη.

εαν ειναι ετσι απεγκαθιστωντας το outlook απεγκαθισταται και το προγραμμα πουλες η ειναι κατι ξεχωριστο;

η λογικη που σκεφθηκα και σου ειπα ειναι οτι εαν βγαλεις το outlook και το ξαναβαλεις μεσα απο την επιλογη "αλλαγη" του office,θα ξαναεγκατασταθει οπως ηταν πριν σου δημιουργηθει το προβλημα.

Ευχαριστω.Οχι δεν προσθεσα δυνατοτητες αλλα εξ ολοκληρου την εφαρμογη και απο τοτε....

Ξανααπεγατεστησα το 2003 και εβαλα το 2007 πληρες....

Μια απο τα ιδια δυστυχως !!!!:cry::cry::cry::cry:

Πρωτη φορα μου μουλαρωνει το Office αλλα φαινεται για τα καλα.

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ.Ειχα αρχισει να απελπιζομαι....Εκανα επαναφορα συστηματος σε πρωινη ωρα που δεν ειχα πειραξει κατι και παλι ειχα προβλημα ενω το outlook δεν υπηρχε στις εφαρμογες.

Ετρεξα τον Installer πηγα να ανοιξω το word μου ζητησε το cd το εβαλα , εκανε κατι ρυθμισεις και απο τοτε ολα ανοιγουν κανονικα.

Να ξαναπροσθεσω το outlook ? Και παλι ευχαριστω.

Εdit

Τελικα ξαναβαλα και το outlook οι αλλες εφαρμογες δουλευουν αλλα αυτο συνεχιζει να κανει ρυθμισεις οταν το ανοιγω.

Δημοσ.

Δε μπορώ να εκφέρω άποψη, γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα ακριβώς την κατάσταση που περιγράφεις στα προηγούμενα μηνύματά σου, παρά την φιλότιμη προσπάθεια του xolloth.

Χρειάζεσαι μεταξύ άλλων και το Outlook απ' ό,τι κατάλαβα. Ωραία μέχρι εδώ. Αυτήν τη στιγμή ξεκινάς με καθαρό από Offices [sic] σύστημα; Αν εγκαταστήσεις εκ νέου Office (είτε το 2003 είτε το 2007, αν και δε μπορώ να φανταστώ λόγο για τον οποίο να θέλεις την παλαιότερη έκδοση από τη στιγμή που έχεις αγοράσει άδεια χρήσης και για τη νεότερη), δε μπορείς κατά τη διάρκεια των ρυθμίσεων της εγκατάστασης να επιλέξεις να συμπεριληφθεί και το Outlook; Πρέπει σώνει και καλά να μπει σε 2ο χρόνο... ;

Δημοσ.

Να τα ξαναπω....Πραγματι χρειαζομαι το outlook για το Itunes

Εχω εγακατεστημενο office 2003 (το προτιμω υποκειμενικα απο το 2007) χωρις το outlook.Βαζω το cd επιλεγω προσθαφαιρεση δυνατοτητων περναω και το outlook και να το προβλημα.

Αφαιρω ολο το office το επαναεγκαθιστω χωρις το outlook και πριν εγκαταστησω τον Installer δεν δουλευει καμμια εφαρμογη του.

Μετα δουλευουν ολες. Οταν ομως ξαναπερναω το outlook το συγεκριμενο κανει προβλημα.

Δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα κατι παρομοιο μου κανει αλλα ανοιγει τελικα το itunes.

Aν τα διευκρηνησα.

Σας ευχαριστω.Παω για υπνο γιατι ξημερωματα φευγω για Θεσσαλονικη για 3ημερο.

Απο Κυριακη θα ξαναπροσπαθησω.

Δημοσ.

Ακούγεται για πρόβλημα στο σύστημα MSI των Windows. Το σύστημα είναι πλήρως updated από Windows Update; Αν δεν κάνω λάθος, η πιο πρόσφατη έκδοση που μπαίνει μέσω Update είναι η 3.1 v2 (KB893803), αλλά υπάρχει redistributable package και για την πολύ νεότερη 4.5.

Δημοσ.
Ακούγεται για πρόβλημα στο σύστημα MSI των Windows. Το σύστημα είναι πλήρως updated από Windows Update; Αν δεν κάνω λάθος, η πιο πρόσφατη έκδοση που μπαίνει μέσω Update είναι η 3.1 v2 (KB893803), αλλά υπάρχει redistributable package και για την πολύ νεότερη 4.5.

Καλημερα.Εχω vista με sp2 .Θα δοκιμασω μεθαυριο που γυριζω απο Σαλονικα.

Δημοσ.

Συμφοριτες ελεος !!!!

Γυρισα πισω τον υπολογιστη με ghost (= format) δυο μηνες πισω που δεν ειχα δοκιμασει να περασω το outllok. Αφαιρεσα ολο το Office το ξαναεγκατεστησα ολοκλρο με πληρη εγκατασταση αλλα αποτελεσμα μηδεν..Οι εφαρμογες του office δεν ανοιγουν !!!

Η ιδια διαδικασια στη δουλεια το πρωι χωρις να γυρισω με ghost ειχε επιτυχια...Μονο ενα format θα με γλυτωσει ?

Δημοσ.

Τελικα δεν βρηκα λυση...Το απογευμα εφθασε φαινεται η τρισκαταρατη ωρα που λεγεται format.

Μονο για τετοιο λογο δεν το περιμενα....Η προηγουμενη ηταν για περασω ελληνικο μενου στο pinnacle studio.Aλλη μια γελοια αιτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...