Προς το περιεχόμενο

matlab kai mnimi

deathlok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

egatestisa to matlab kai to problima einai kanonika(prin to egatstiso) meta apo boot ixa 110mb elefteris ram tora meta apo kathe boot exo mono 50mb.diladi 60mb mion.meta apo ligo psaximo brika oti trexei ena matlab.exe katholi tin diarkia pou leitourgi to pc kai afto mou troi tin mnimi.molis apegatestisa to matlab ola kala.to thema einai oti perasa to system mexhanic pou sou leei pia prog trexoun sto startup kai den edeixe na trexei kanena pou na exei sxesi me to matlab (prin to kano unistall enoite).meta epsaxa mesa sto matlab mipos ixe kana option na fortonete stin mnimi gia na anoigi pio grgigora na to apenergopioiiso pali tipota.opoios xerei kamia lisi as apantisi giati to xreiazomai to matlab alla oxi kai na mou xantakonei etsi to pc.

Δημοσ.

To matlab asxoleitai me to priksimo twn akatanomastwn mas edo sto Portsmouth!! :grin: :grin: :grin: Sobara tora, einai as poume ma8hmatiko programma me to opoio mporeis na kaneis diafora simulations, grafikes parastaseis ktl..Mporeis na to xrhsimopoihseis pantou, arkei na to ksereis! Ela omws pou den to ksero kai exo 7 ergasies se matlab se 2 ebdomades!!!!!

Δημοσ.

akoma to matlab exei peribalon programmatismou to opoio moiazei poli me fortran.

to thema einai oti se ena manual pou diavaza elege pos boreis na dimiourgis script gia na xekinaei to matlab pio grigora alla den elege oute pos boreis na ta dimiourgisis oute pos na ta sbisis.

matlab 6,5 ??ego apo peirati to pira kai einai 6,1 release 12 an thimame kala alla toulaxiston einai full dio cd gemata!

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...