pc_admin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Edit: Πηρα τον intel Gen2 απο e-shop ,εβαλα και το μαραφετι της OCZ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320624 , αψογος ! Ta windows 7 στηθηκαν σε χρονο DT ...μου λειπει του γρου γρου του aaks μου τωρα χεχε
BillGS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Edit:Πηρα τον intel Gen2 απο e-shop ,εβαλα και το μαραφετι της OCZ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320624 , αψογος ! Ta windows 7 στηθηκαν σε χρονο DT ...μου λειπει του γρου γρου του aaks μου τωρα χεχε Ο δισκος που δινουν τα e-shop ειναι σε retail η σε bulk συσκευασια? Καπου διαβασα οτι στην retail δινουν και τα brackets μαζι, μπορεις να μου πεις εαν τελικα ειχε η εαν θα πρεπει να τα παραγγειλω ξεχωριστα?
StavrosD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Πόση βελτίωση μπορεί να δω αν πάω σε intel SSD; Σε καθημερινή χρήση τα αρχεία που χρησιμοπιώ είναι μικρά και λίγο πολύ τα ίδια (Visual Studio Projects), οπότε τα 100ΜΒ στα οποία έγινε το crystalδισκmark υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις. update: έκανα το τεστ και με 1000ΜΒ
pc_admin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ο δισκος που δινουν τα e-shop ειναι σε retail η σε bulk συσκευασια? Καπου διαβασα οτι στην retail δινουν και τα brackets μαζι, μπορεις να μου πεις εαν τελικα ειχε η εαν θα πρεπει να τα παραγγειλω ξεχωριστα? Η συσκευασια δεν εχει brackets , γιαυτο παρε αυτα της OCZ . Παντως και χωρις brackets μπορεις να τον βιδωσεις χωρις προβλημα στο κουτι απο την μια πλευρα μονο αφου ειναι πολυ ελαφρυς !πουπουλο επιπλεον δεν εχει κινουμενα μερη οποτε και ετσι δεν εχεις προβλημα. Βεβαια με τα brackets OCZ ειναι η τελεια δουλεια! @stavros D : ο intel μου δινει σε read : sec :250 512k : 170 4 k: 22,5
Nomedor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά δεν άντεξα κι εγώ και τον παρήγγειλα από το eshop αλλά προς δυστυχώς θέλουν 5 εργάσιμες μέρες για να τον παραδώσουν. Σύμφωνα με το site έχουν τον Postville αλλά αυτό μόνο από το model type φαίνεται. Δεν θα ήταν λίγο πιο ορθό και προς όφελός τους να το τονίζουν για να μην κουράζουν κι εμάς και να ξέρει και ο κόσμος τι παίρνει;
assaya Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 μίλησα μόλις με έναν τύπο που πήρε αυτόν: http://www.lambda-tek.com/componentshop/index.pl?prodID=B246052 μοιάζει ανώτερος και από του Postville με 50ε extra. το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα... καμιά ιδέα;
Kapatsos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα... καμιά ιδέα; Εδώ έχει μπόλικους, όχι βέβαια στην Ελλάδα.Μην είσαι σίγουρος για την απόδοση του, το ότι δεν παίζει πολύ στην ελληνική αγορά δεν είναι καλό!!!
caution Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Χειρότερες τιμές από overclockers.co.uk και τελωνεία :thumbs_down:
EddieObscurant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια πήρα και γω επιτέλους τον ιντελ με το καινουριο firmware και έχω 3 ερωτησουλες. 1) Ενδειξη θερμοκρασίας έχετε γιατι εμένα δεν μου βγάζει σε abit ix38 και σκέφτομαι μήπως φταιει ο controller ich9r και απο την abit δεν έχει τπτ να κατεβάσω γιατι έκλεισε... Τις υπολοιπες ενδειξες smart τις έχω πάντως. Περιεργο παντως και σε μένα όταν ήρθε ο δίσκος είχε 15 ωρες χρησης, αν και η συσκευασια ηταν κανονικα κλειστη. Μαλλον αυτο με το firmware φταιει. 2) Τα νουμερα είναι πανω-κατω ιδια με αυτα που έχετε και σεις εκτος απο όταν χρησιμοποιώ 2 προγραμματα. Το hdtune 3.50 professional kai to hdtach 3.0.4.0 όπου to read δεν παει πανω απο 220 mb/s ενω σε όλα τα αλλα τα προγραμματα (crystaldiskmark, as ssd benchmark,atto ) παει ανετα μέχρι 255-265mb/s . 3)Επισης με το intel matrix storage manager/console ver 8.8 που κάνει κολληματακια οταν το ανοιγω και έχω την εντύπωση οτι μου το κάνει και όταν ειναι κλειστο (βεβαιa τρεχει στο background) για κλάσματα του δευτερολεπτου αλλα ίσως είναι και ιδέα μου. Ελεγα να βάλω την 8,9 (τελευταια) αλλα άκουσα ότι καθε λιγο σου χαλαει το raid1 (σε άλλους δισκους) και κάνει verify και λεω να μην το βαλω. Καμια ιδέα? Ολα αυτα σε win 7 x64 (λειτουργικο σε ssd) και σε vista x64 (λειτουργικο σε αλλο δίσκο).
assaya Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω ότι τώρα βγήκαν και για αυτό δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Αν ξέρει κανείς πότε έρχονται με το καλό... Η μόνη μου σκέψη με τον intel είναι ότι τα 80GB δεν μου φτάνουν. Θα το βάλω στο main στο laptop και κάποιες φορές θα τύχει να ξεχάσω τον εξωτερικό σίγουρα...
Feigen Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 αυριο ερχεται σε μενα :-) Τελικα αυτοι με 9.5mm παχος εχουν επιπλεον ενα spacer που ειναι βιδωμενο πανω για να εφαρμοζει ακριβως σε καποια laptop .Στην ουσια δεν εχουν καμια αλλη διαφορα οι 7 με τους 9,5mm παχος εκτος απο αυτο το spacer που αφαιρειται αν θελεις Eίναι σίγουρο αυτό? Σκέφτομαι κι εγώ να τον παραγγείλω, αλλα φοβάμαι μήπως δεν ταιριάζει ακριβώς στην υποδοχή του laptop όπου γενικά το standard είναι τα 9,5mm
Nomedor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Eίναι σίγουρο αυτό?Σκέφτομαι κι εγώ να τον παραγγείλω, αλλα φοβάμαι μήπως δεν ταιριάζει ακριβώς στην υποδοχή του laptop όπου γενικά το standard είναι τα 9,5mm Το έξτρα πλαίσιο που έχει αφαιρείται εύκολα, δεν ξέρω πως και τι αλλά δεν πιστεύω ότι δεν θα κάνει σε λάπτοπ!!! Κατά τα άλλα είναι μια αγορά που αξίζει και το τελευταίο cent.
Toufas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 ο crucial 128gb ειναι πιο καλη αγορα παντως.
Nomedor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 ο crucial 128gb ειναι πιο καλη αγορα παντως. Αυτό είναι σχετικό γιατί ο crucial υπερτερεί σε εγγραφή μεγάλων αρχείων αλλά ο ίντελ υπερτερεί σε ανάγνωση μικρών και μεγάλων και ειδικά αν μιλάμε για δίσκο που έχεις του λειτουργικό αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία πιστεύω. Αν και δεν ξέρω την τιμή του crucial. crucial ----------------------------------------------- intel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.