Προς το περιεχόμενο

Intel Postville , ssd 34nm

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To χρησιμοποιεί κανεις σε καθημερινη βάση? ειναι αξιόπιστα?

Θα άξιζε να αλλάξω τον σκληρό δισκο του μηχανήματός μου (250GB 7200) και να βάλω αυτόν?

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι μου κάνετε τώρα...

Έχω 2 x Savvio 15K σε Perc 5/i 512MB Cache

Το ATTO μου βγάζει sequencial read 181MB/sec (το HD Tune 200+ max) και sequencial write 171.33MB/sec

Αcc. Time: Read 5.480ms, write 0.627ms

Να πάω για αγορά intel ssd ή να βάλω άλλον ένα savvio ώστε οι επιδόσεις να αυξηθούν 50%;

Το καλό με αυτόν τον SSD είναι ότι πλέον όλοι οι άλλοι θα πιεστούν να ρίξουν τις τιμές τους. Ποιός θα πάρει 32GB δίσκο με πάνω από 100€ ή 64GB με πάνω από 150€, από την στιγμή που της intel έχει τέτοια τιμή και επιδόσεις;

Δημοσ.
Τωρα ο δισκος των windows (wd320aaks) εχει 40gb data ,ολα τα αλλα ειναι σε 2 δισκους ,1 εσωτερικο 1TB κ 1 usb 500GB.

Αρα θα μεινει ο μισος δισκος αδειος :-)

Σε 32 gb παντως δεν θα χωρανε τα 7... Για κανενα λογο ομως!!! Τεραστιο λαθος να παρει καποιος 32 ssd βασικα! Απορω καποιους που λενε οτι δεν χρειαζονται χωρητικοτητα,και οτι με 32 gb ειναι οκ... Τιποτα δεν εκανα εγκατασταση στα 7,τεμπς σε αλλα partition etc και εφτασε 40/40 gb...

Ο σκληρος απλα τα σπαει... Κατω απο 150 δεν υπηρχε τιποτα αξιολογο και τωρα με 200 παιρνεις τον καλυτερο... Και οχι 64ρι αλλα 80ρι..

Δημοσ.

εμενα παλι γιατι τα 7 μου τρωνε 13gb? :P

32gb ειναι οντως λιγα παντως (δεδομενου οτι ενα game πλεον τρωει κοντα 10gb).Παντως με τον 64αρη κανεις δουλεια (συνηθισμενος απο τον 74αρι raptor).Εξαλλου αν μιλαμε για desktop θα χεις κ αλλο σκληρο για χωρητικοτητα.Αλλα για laptop πραγματι χρειαζεσαι 120αρι για να πεις οτι εισαι οκ.

Επισης υπενθυμιζω οτι η ocz εριξε τις τιμες της κ αναμενετε ο 120αρης να φτασει τα 200 μεσα στις επομενες εβδομαδες.-επειδη μιλησες για χωρητικοτητα σε χαμηλη τιμη δλδ.

Δημοσ.

Eμενα δεν με φτανουν ουτε τα 80gb ,γιατι θελω να βαλω και ενα παιχνιδι στον ssd. Για παραδειγμα το WoW που επαιζα ξεπερναει πλεον τα 30gb. Οποτε θελω απο 120gb και πανω :P

Δημοσ.

Σε 64GB partition χωράνε τα Windows 7, Visual Studio 2008, SQL Server 2008, Expression Studio 3, όλα τα απαραίτητα βοηθητική προγράμματα και SDK και μένουν και 15GB ελεύθερα.

Δημοσ.

μολις με ειδοποιησαν απο πλαισιο οτι ο postville θα ερθει στα μεσα Σεπτεμβρη (αυτο παει να πει "συντομα" :P).μαλλον πατατα εκανα που ακυρωσα τον falcon.τεσπα ,μαλλον σε καλο θα μου βγει στην τελικη, στανταρ θα εχουν πεσει γενικως οι τιμες μερι τοτε.

Δημοσ.

Παιδιά, μόλις πήρα στα χέρια μου τον 80αρη G2 στη Θεσ/νίκη. Εχω τρεις WD 640, εκ των οποίων σε έναν είναι τα Vista 64bit και σε εναν τα WinXP 32bit. Ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για να κανω image και τους δύο δισκους σε partitions του intel με boot menu κανονικά(εγκαταστασεις και των 2 λειτ. <65GB), χωρίς να χρειαστεί να κανω επανεγκατάσταση σε κανένα λειτουργικό? Το f/w επάνω λεει 02g2, pack date 09/07 είναι μάλλον αυτο που εχει πρόβλημα με το password, αλλα δεν με απασχολεί καθόλου, κι επίσης έχει ενα αυτοκολλητάκι που λεει mySSD ROCKS! :)

Δημοσ.

δοκιμασε το acronis. απο που το πηρες τον σκληρο ?

εχε υποψιν σου οτι δε πρεπει να βαλεις κωδικο στο bios γιατι παιζουν προβληματα. εχε το νου σου για το firmware που θα βγαλει η intel.

Δημοσ.
δοκιμασε το acronis. απο που το πηρες τον σκληρο ?

εχε υποψιν σου οτι δε πρεπει να βαλεις κωδικο στο bios γιατι παιζουν προβληματα. εχε το νου σου για το firmware που θα βγαλει η intel.

Thanks. Αυτο δίνει και η Kingston αν δεν κάνω λαθος με τους κλωνους intelSSD που πουλάει. Για τον κωδικό το ξέρω και ουτως ή άλλως το BIOS του ASUS P5E δεν έχει επιλογή τέτοια.

Το δίσκο τον πήρα απο το κέντρο: http://www.matsoukasbros.com. Δεν νομίζω να έχει φερει παραπάνω από μερικα κομμάτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...