Προς το περιεχόμενο

Intel Postville , ssd 34nm

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγώ θα χτυπήσω έναν σε λίγο καιρό , λέω να κάνω λίγο υπομονή να πέσουν λίγο οι τιμές . Μ' αρέσει το set AMD + ATI + SSD ( INTEL :P )

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οι Postville της Intel πιάνουν 200MB/sec read...

Οι ssd intel χ25 (προυγουμενης γενιας απο τους Postville) επιαναν 250mb/sec read,τωρα οι καινουριοι θα πιανουν 200m/b?:rolleyes:

Εχεις δει specifications για τους postville καπου?

Δημοσ.

Τα 250 ονομαστικη ταχυτητα παντα :-)

ειδα εδω μετρησεις απο κατι γιαπωνεζακια για τον διαδοχο , ιδιες ταχυτητες μα τον παλιοτερο :

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http://nueda.main.jp/blog/archives/004532.html&sl=ja&tl=en&history_state0=

και μερικα specifications :

onsumer PC/Mobile Segment

-Halogen Free

-32MB wear levelling buffer

-90MB/s sequential write

-AES 128-bit Encryption

-Advanced NCQ Features: Enhanced performance through status aggregation

-Advanced Smart Support: Improved drive statistics to monitor drive life

Workstation/Server

-Power Safe Write Cache

-All other features similar to Consumer/Mobile Segment(except sequential speeds of course)

παρτε και μερικες φωτο να γουσταρετε : :-D:-D

post-23533-129063016216_thumb.jpg

post-23533-129063016219_thumb.jpg

Δημοσ.

Υποστήριξη TRIM στο firmware και Windows 7. Μπράβο στην Intel που δεν αφήνει ξεκρέμαστους όλους όσους τα έσκασαν νωρίς και χοντρά για SSD.

Άντε να δούμε και τα νέα 34nm NAND απο Sammy,Toshiba με τους νέους Jmicron, να πέσουν οι τιμές...

Support for Windows 7 and the TRIM command, which improves performance when deleting files, will be available later in a firmware update. There will also be an end user tool which will help users to optimize the performance of their SSDs on the Windows XP and Windows Vista operating systems.

Δημοσ.

Εδω βλεπω για μειωση τιμων στους ssd απο την intel ,60% λεει το site ,μαλλον απο την αρχικη τιμη τους εννοει:

http://www.guru3d.com/news/intel-34nm-sds--vows-for-a-60-price-drop/

Αλλα και στο skroutz η μειωση τιμων στους ssd intel generation1 φτανει μεχρι και193ευρω ,καθολου ασχημα! :

http://www.skroutz.gr/s/73179/Intel-X25-M-Mainstream-80-GB-SSD-SATA2.html

Στο πλαισιο διαθεσιμοι οι νεοι intel απο 5-8 Αυγουστου οπως ακουγεται .

Δημοσ.

απο τα review που ειδα παντως το μονο μερος στο οποιο υστερει ειναι το seq write ,το οποιο στην τελικη δεν ειναι κ τπτ. Seq write θα χεις σε μεγαλες μεταφορες αρχειων ουσιαστικα απο dvd ή απο καποιο σκληρο κ τα 70 mb ειναι μια χαρα -παιζει να μην τα πιανεις καν αυτα λογω περιορισμου απο το read της αλλης συσκευης ( αν κ τα review κανουν λογο για 90+ κ γυρο στα 85 μετα απο degradation).Seq read ,random read/write βγαινει πρωτος καθως επίσης φαινετε να εχει λιγοτερο degradation συγκριση με αλλους ssd (ακομα κ slc) . TRIM support ,αναμενετε ( καλον Οκτωβριο). Βαλε κ οτι ειναι 80gb στh τιμη της "καλης" σειρας των 64 gb (ocz,g.skill etc) . Ψιλο no-brainer μου φαινετε η υποθεση.

Προσωπικά ακύρωσα τον falcon 64 κ παραγγειλα απο πλαισιο τον postville. Κατα της 10 Αυγουστου μου ειπαν θα ειναι διαθεσιμος.. ειδωμεν.

Δημοσ.
απο τα review που ειδα παντως το μονο μερος στο οποιο υστερει ειναι το seq write ,το οποιο στην τελικη δεν ειναι κ τπτ. Seq write θα χεις σε μεγαλες μεταφορες αρχειων ουσιαστικα απο dvd ή απο καποιο σκληρο κ τα 70 mb ειναι μια χαρα -παιζει να μην τα πιανεις καν αυτα λογω περιορισμου απο το read της αλλης συσκευης ( αν κ τα review κανουν λογο για 90+ κ γυρο στα 85 μετα απο degradation).Seq read ,random read/write βγαινει πρωτος καθως επίσης φαινετε να εχει λιγοτερο degradation συγκριση με αλλους ssd (ακομα κ slc) . TRIM support ,αναμενετε ( καλον Οκτωβριο). Βαλε κ οτι ειναι 80gb στh τιμη της "καλης" σειρας των 64 gb (ocz,g.skill etc) . Ψιλο no-brainer μου φαινετε η υποθεση.

Προσωπικά ακύρωσα τον falcon 64 κ παραγγειλα απο πλαισιο τον postville. Κατα της 10 Αυγουστου μου ειπαν θα ειναι διαθεσιμος.. ειδωμεν.

Μια χαρά τα λες. +ότι αν τους βάλεις σε raid 0, το seq write θα ανέβει κατακόρυφα. Εγώ έχω βάλει στόχο να αγοράσω το Δεκέμβριο και αν τα πράγματα είναι ακόμα έτσι (ελπίζω με χαμηλότερες τιμές) θα πάω για 2 τέτοιους.

Δημοσ.

αυτό το πράγμα που κάνει το πλαίσιο όμως με τους κράχτες μου σπάει τα νεύρα....

Ευρώπη πότε έρχονται γιατί το βλέπω να ακυρώνω από πλαίσιο να τον πάρω από έξω....

Δημοσ.

ασχημα νεα παιδες. βρεθηκε καποιο bug στο firmware του κ η intel αντεστηλε τις πωλησεις, οποτε +2 εβδομαδες η αναμονη.(απο την αλλη η ocz εριξε πολυ τις τιμες της - 190 ευρω για τον 120)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...