Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ναι αλλά καλό είναι να πάρετε ένα μεγαλύτερο δίσκο για να μην υπάρχει στριμοκωλιά...
pc_admin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ειδα σε ξενα sites οτι οι νεοι intel εχουν πιθανη ημερομηνια αφιξης 31/7/09 . Μου αρεσει που το πλαισιο εβαλε "αναμενεται συντομα" και τους εχει τωρα 15 μερες εκει.1 μηνας ειναι "συντομα"?
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ειδα σε ξενα sites οτι οι νεοι intel εχουν πιθανη ημερομηνια αφιξης 31/7/09 .Μου αρεσει που το πλαισιο εβαλε "αναμενεται συντομα" και τους εχει τωρα 15 μερες εκει.1 μηνας ειναι "συντομα"? Γνωστες οι @@ του πλαισιου. Δεν ειναι η πρωτη φορα που κανει κατι τετοιο. Ειδικα στα πραγματα που λεει "Αναμενεται συντομα" ποτε μην εισαι σιγορος οτι θα ερθει κιολας. Και αν ερθει, ποτε θα ερθει ενας Θεος ξερει
mchrisober Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 παιδια αυτο το "αναμενετε συντομα" του πλαισιου μπορει να ειναι και 2 μηνες...
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 εγώ πάντως θα το χτυπήσω το 80αράκι σε κάνα 2μηνο μόλις γυρίσω από διακοπές για τα data υπάρχει serva με δίσκους οπότε δεν με καίει πολύ το μέγεθος
SlimData Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Γνωστες οι @@ του πλαισιου. Δεν ειναι η πρωτη φορα που κανει κατι τετοιο. Ειδικα στα πραγματα που λεει "Αναμενεται συντομα" ποτε μην εισαι σιγορος οτι θα ερθει κιολας. Και αν ερθει, ποτε θα ερθει ενας Θεος ξερει Λοιπον, ηρθε η ωρα της αποκαλυψης... ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΛΙΓΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ... Ποτε μα ποτε προιον με την ενδειξη "αναμενεται συντομα" δεν κανει 2 μηνες να ερθει, ειναι τρελη υπερβολη αυτο.. Οταν βγαζει τετοια ενδειξη στο site παει να πει οτι απο μεριας πλαισιου εχει πεσει παραγγελια.. Αυτος ειναι και ο λογος που μπορει καποια στιγμη να δεις οτι εξαφανιζεται ενα προιον απο την ιστοσελιδα... Αν εξαντληθει και δεν εχει πεσει παραγγελια το αποσυρουν. Με το που πεσει η παραγγελια, ειτε ειναι να παραληφθει σε 5 ειτε σε 15 μερες το ανεβαζουν με την γνωστη ενδειξη... Το σοβαρο προβλημα που αντιμετωπιζει το πλαισιο ειναι οντως το ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ προιοντων για αλλους λογους ομως... Οταν εχεις 20 μαγαζια ειναι δυσκολο να μπορει να υπαρχει ενα προιον σε ικανες ποσοτητες στα ραφια ολων των καταστηματων καθως και στις αποθηκες για παραγγελια... Αλλα αυτο ειναι πολυ δυσκολο να ελεγχθει... Παντως συχνα υπαρχουν θεματα που ο πολυς κοσμος δεν τα ξερει και δημιουργουν κενο σε προιοντα... Θυμαμαι φασεις με απεργιες σε τελωνεια για 2-3 μηνες, μοναδες παραγωγης κατασκευαστων να καιγονται στο εξωτερικο και αλλα πολλα... ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ... Ειμαι ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ γιατι γινονταν παρα πολλα πραγματα που με ενοχλουσαν γι'αυτο και εφυγα, αρα σας παρακαλω μην παει ο νους σας οτι παω να υπερασπιστω την εταιρια.. Απλα νιωθω οτι πρεπει να ειμαστε δικαιοι... Και κατι τελευταιο.. Κατα καιρους διαβαζω παραπονα πολλων και συμφωνω με ολους.. Οταν πληρωνεις θελεις τα χρηματα σου να πιανουν τοπο.. Το απαιτεις.. Ομως μαγκες, δεν φανταζεσται τι ταλαιπωρια και τι πιεση τραβανε οι υπαλληλοι στο πλαισιο... Anyway βγηκα εντελως offtopic και ζηταω συγνωμη γι'αυτο... Παραληρημα!!!!! :-D:mrgreen:
alexis333 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Φιλε Slimdata το πλαισιο πριν 2-3 μηνες εβγαλε ενα παιχνιδι (το Resident Evil 5 για το pc ) με την ενδειξη "Αναμενεται συντομα " για τις 5 Μαϊου και ακομα το περιμενω :lol::lol: Βασικα η αληθεια ειναι πως τα καθυστερει λιγο και μη μου πεις πως ειναι ψεμα. Το εχω παρατηρησει σε πολλα πραγματα
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 καλά μπορεί όντως να μην είναι έτσι αλλά έχω κάτσει και εγώ σε τέτοια κατάσταση είχα παραγγείλει μια blitz formula και επί 2 μήνες μου λέγανε αυτήν την βδομάδα θα έρθει...
Nightstrike Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Έχω ένα Laptop με μόνο 60 Gb σκληρό και έχω βάλει μέσα αρκετές εφαρμογές και πάλι περισσεύει χώρος. Βέβαια περισσεύει πολύ λίγος για να έχεις και αρχεία όπως μουσική μέσα… Τα 80gb ssd πιθανολογώ ότι θα είναι αρκετά καλά για προγράμματα. Ερώτηση: Χωράει SSD δίσκος και ένας HDD σε ένα laptop? Νομίζω είχα δει laptop με 2 σκληρούς, διορθώστε με!
Yperaspisths Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Eγω θα παρω τον 80αρη της Ιντελ σιγουρα. Θα μπουν μεσα windows 7 και το star wars MMO οταν βγει. Τα υπολοιπα(μουσικα αρχεια κ.τ.λ) στον 640αρη σκληρο
Vatos_locos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Έχω ένα Laptop με μόνο 60 Gb σκληρό και έχω βάλει μέσα αρκετές εφαρμογές και πάλι περισσεύει χώρος. Βέβαια περισσεύει πολύ λίγος για να έχεις και αρχεία όπως μουσική μέσα… Τα 80gb ssd πιθανολογώ ότι θα είναι αρκετά καλά για προγράμματα. Ερώτηση: Χωράει SSD δίσκος και ένας HDD σε ένα laptop? Νομίζω είχα δει laptop με 2 σκληρούς, διορθώστε με! ναι χωράει κανονικά αλλά ο intel είναι overkill για laptop λόγο αδύναμων controller πάρε κάποιον πιο φθηνό ή έναν 128Gb στα λεφτά του intel
Yperaspisths Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320640 Aυτος εδω της samsung ειναι το ιδιο καλος με της ιντελ? Κοστιζει 270 ευρο και ειναι 128gb
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 οι Postville της Intel πιάνουν 200MB/sec read...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.