asterias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Παιδιά προσπαθώ να στείλω ένα email σε 12 παραλήπτες, ξεχωριστά, 10 περίπου MB με Gmail και μου έρχεται συνέχεια το παρακάτω : Technical details of permanent failure: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. Δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου, μήπως θα πρέπει να αλλάξω σε windowslive ας πούμε ;
Blondeamon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν φταίει το gmail αλλα ο τυπας που πας να το στείλεις. Το πιο πιθανο ειναι να εχεις το λαθος email ή απλά να έχει πρόβλημα ο mail server τους. "it was rejected by the recipient domain" δεν φταίς εσύ αλλα αυτος που το δέχεται
Nexus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν φταίει το gmail αλλα ο τυπας που πας να το στείλεις. Το πιο πιθανο ειναι να εχεις το λαθος email ή απλά να έχει πρόβλημα ο mail server τους. Ή να μην μπορεί να δεχτεί μηνύματα με τόσο μεγάλο επισυναπτόμενο αρχείο
asterias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν ξέρω... τα έστειλα σε 12 διαφορετικούς. Είναι δυνατόν να έχουν και οι 12 πρόβλημα; Και τα στέλνω και σε Info@... που δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα με τον χόρο...
fabio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Το οτι δεν το πηραν και οι 12 ειναι οντως περιεργο αλλα οπως σου ειπαν και οι υπολοιποι με βαση το σφαλμα που σου βγαζει το προβλημα ειναι στους παραληπτες Δεν ειναι απαραιτητο οτι φταιει το μεγεθος του αρχειου, Μπορει να φταιει το ειδος πχ , ή οτι δεχεται μεν 10 mb attachments αλλα οχι σε ενα αρχειο (στη δουλεια μου ετσι εχουν κανει στο εταιρικο mail server)
Mika Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 τι ειδους αρχειο ειναι; μερικες φορες μπλαρονται πχ τα .exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.