Προς το περιεχόμενο

G-fail

asterias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ να στείλω ένα email σε 12 παραλήπτες, ξεχωριστά, 10 περίπου MB με Gmail και μου έρχεται συνέχεια το παρακάτω :

Technical details of permanent failure:

Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error.

Δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου, μήπως θα πρέπει να αλλάξω σε windowslive ας πούμε ;

Δημοσ.

Δεν φταίει το gmail αλλα ο τυπας που πας να το στείλεις. Το πιο πιθανο ειναι να εχεις το λαθος email ή απλά να έχει πρόβλημα ο mail server τους.

"it was rejected by the recipient domain"

δεν φταίς εσύ αλλα αυτος που το δέχεται

Δημοσ.
Δεν φταίει το gmail αλλα ο τυπας που πας να το στείλεις. Το πιο πιθανο ειναι να εχεις το λαθος email ή απλά να έχει πρόβλημα ο mail server τους.

Ή να μην μπορεί να δεχτεί μηνύματα με τόσο μεγάλο επισυναπτόμενο αρχείο ;)

Δημοσ.

Δεν ξέρω... τα έστειλα σε 12 διαφορετικούς. Είναι δυνατόν να έχουν και οι 12 πρόβλημα; Και τα στέλνω και σε Info@... που δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα με τον χόρο...

Δημοσ.

Το οτι δεν το πηραν και οι 12 ειναι οντως περιεργο αλλα οπως σου ειπαν και οι υπολοιποι με βαση το σφαλμα που σου βγαζει το προβλημα ειναι στους παραληπτες

Δεν ειναι απαραιτητο οτι φταιει το μεγεθος του αρχειου, Μπορει να φταιει το ειδος πχ , ή οτι δεχεται μεν 10 mb attachments αλλα οχι σε ενα αρχειο (στη δουλεια μου ετσι εχουν κανει στο εταιρικο mail server)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...