witty Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα, Προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργεί ένα USB LAN, DM 9601 Usb to Fast Ethernet Adapter. Έχω στο Η/Υ του γραφείου καρφωτή IP Address και συνδεόμαι κανονικά με το ιντερνετ. Οταν όμως συνδέσω το καλώδιο δικτύου στoν Η/Υ μέσω του παραπάνω USB, τότε δεν μπορώ να συνδεθώ. Δοκίμασα repair, δοκίμασα με καρφωτή IP, δοκίμασα με την επιλογή obtain IP address automatically αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει καμία ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος? Ή τι άλλο μπορώ να δοκιμασω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
aGka8l Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 καλησπερα!το καλωδιο π συνδεεις ειναι καποιο καλωδιο δικτυου που καταληγει σε ενα SWITCH οπου με τη σειρα του παει σε ενα ρουτερ!ο0λα καλα μεχρι εδω.το usb Π εχχεθς ειναι μια καρτα δικτυου και αυτη αλλα ασυρματη,αντι για θεση rj45 να βαλεις καλωδιο εχει καποια εσωτερικη καιρεα π ανηχνευει δικτυα.Πρεπει πρωτα να κανεις σκαν να βρεις το AP ΣΟΥ να βαλεις καποιο κωδικο αν εχει και μετα αναλογα αν εχει ανοιχτο dhcp h οχι να πραξεις για καρφωτες ή μη καρφωτες IP γτ απο τι καταλαβα νομιζες πως θα δουλευε με το π συνδεες συχωρεσε με αν καταλαβα λαθος
witty Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, Ακριβώς αυτό νόμιζα. Πίστευα ότι θα έπαιζε χωρίς πρόβλημα. Το USB Lan έχει αναγνωριστεί σα συσκευή και έχω περάσει και τους σχετικούς drivers. Δε θα έπρεπε να συνδέομαι στο διαδίκτυο? Τι ακριβώς μου ξεφεύγει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:26 ---------- Αυτό που έφταιγε ήταν το εξής : Από το Network Connections έπρεπε να αλλάξω την Local Area Connection 1 σε κατάσταση "disabled". Έτσι, τώρα η Local Area Connection 2 που είναι μέσω USB Lan δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.