Προς το περιεχόμενο

Περιεργο πραγμα με τις οθονες

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας...

Εχω τρεις φορητους...

Οι δυο δεν παιζουν καλα με linux, ο αλλος που ειναι και ο πιο απλο παιζει μια χαρουλα...

Του εχω βαλει ολες τις διανομες και τις διαβαζει τελεια... αλλα υπαρχει ενα προβλημα.. εχει σπασμενη οθονη:X:X:X

οποια διανομη και να του βαλω την βγαζει στην εξωτερικη οθονη που του εχω βαλει... μολις εβαλα την διανομη backtrack 3 final ολα καλα στην αρχη... προς το τελος του φορτοματος ομως μου το γυριζει στην (σπασμενη) εσωτερικη οθονη ενω τοση ωρα ειναι στην εξωτερικη...

Υπαρχει τροπος να το γυρισω παλι στην εξωτερικη οθονη στα τυφλα??? ή πριν τελειωσει το load....

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.... :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα μήπως υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων που να το κάνει αυτό. Ή κάποια; ρύθμιση στο b.i.o.s.

θα το ψαξω το βραδυ :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:24 ----------

κάπου πήρε το μάτι μου, Fn+F5 ή κάτι τέτοιο

γειά σου θρανίο

.

ετσι καπως ποιανει στα windows...στα linux ειναι το ιδιο??? ή δεν παιζει ρολο το λειτουργικο επιδι αυτο ειναι ρυθμιση hardware???

ναι μονο σε αυτην...

σε ubuntu-mint, sidux, debian και σε μια αλλη ακομα που δεν θυμαμαι τα δειχνει στην εξ. οθονη... μονο στην backtrack 3 final γινεται να μου το δειχνει στην εσωτερικη...

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=761177

External Monitor setting through xorg.conf

The LCD screen of my Laptop is broken and I use an external VGA monitor and using the Laptop as a Desktop.

Till Gutsy Gibbon there was no problem and the VGA monitor was automatically detected without any manual settings. I also use other distributions like Mandriva, Fedora, Puppy, DSL, Slax and no settings are required to be done in any of them.

.....

http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=4925434&postcount=4

I installed Ubuntu Hardy Heron and there was same problem. Finally, I could resolve it by writing xorg.conf file and using vesa driver. See my post here.

ελπίζω να βγάλεις άκρη !

ο Ινδός (κ. kagashe), εγκατέστησε το linux και μετά πείραξε το xorg.conf

αν κατάλαβα καλά

το backtrack στηρίζεται στο slax

ψάξε και προς τα εκεί

.

κατα πασα πιθανοτητα θα βαλω τη ν 4 γιατι! η 3 δεν υποστιζει την καρτα δικτυου μου λογω module :)

οσο για το προβλημα με την οθνονη??? πολυ απλα την εβγαλα και αφου δεν εχει αλλη επιλογη την στελνει την εικονα στην εξωτερικη χαχαχαχχιχαοχοαχοα

οσο για την εγκατασταση κτλ χαιρω πολυ! αν εβλεπα την οθονη καλα θα ηταν! εκτος και ξερει κανεις απο εδω μεσα να κανει εγκατασταση και μετα ρυθμιση του xorg...αν ξερει μπραβο του.. δεν νομιζω ομως να γινεται κατι τετοιο :P:P:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...