antonisid Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Γειά σας,σε 2 eshop που εχω θελω να βαλω επιλογη για πληρωμη με paypal.Εχω κανει τις απαραιτητες ρυθμησεις αλλα δε ξερω τι πρεπει να κανω στο paypal account μου.προφανως καποιες αλλαγες ωστε αντι για πληρωμες να μπορω να δεχομαι χρηματα. Γνωριζει κανεις?
Blondeamon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 H χρήση paypal για πληρωμή σε eshop δεν ειναι οτι καλύτερο, δεν δίνει καμία αίσθηση ασφάλειας ή σοβαρότητας. Τα eshop πρεπει να δουλευουν με πιστωτικη/αντικαταβολη.
antonisid Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν εχω δει σοβαρη σελιδα παντως που να μην εχει paypal.Ολο το ebay επισης με Paypal δουλευει.Δεν γινεται να μην ειναι ασφαλης η συναλλαγη μεσω paypal και να ναι με πιστωτικη καρτα,ακουγεται άτοπο.
xalia Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Προσωπικά και εγώ είμαι υπέρ του paypal. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις περιγράφονται εδώ. https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_wp-standard-overview-outside
Blondeamon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Οχι οχι, με παρεξήγησες.Ασφαλές είναι 100% απλά δεν είναι σοβαρή λύση για προτίμηση. 1000 φορές πιστωτική κάρτα παρά να τρέχω να βρω άκρη με το paypal.Αλλιώς είναι το όνομα VISA απο πίσω. Αν κατάλαβα καλά θα βάλεις ΜΟΝΟ paypal έτσι? Αν έχεις και visa τοτε ΟΚ, κανε ignore το post μου. Απλά αγοράζω χρόνια απο eshop και σαν αγοραστής δε θα προτιμούσα ποτε να πληρώσω κάτι με paypal αντι visa.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν εχω δει σοβαρη σελιδα παντως που να μην εχει paypal.Ολο το ebay επισης με Paypal δουλευει.Δεν γινεται να μην ειναι ασφαλης η συναλλαγη μεσω paypal και να ναι με πιστωτικη καρτα,ακουγεται άτοπο. Μα τον Paypal είναι της E-bay
antonisid Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δε σε παρεγηξω κουβεντα κανουμε Δε θα εχω μονο PayPal.Θα εχω επισης αντικαταβολη,πιστωτικη και ταχυδρομικη επιταγη !!!
djpaul1963 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Εγώ πάλι με τις τόσες απάτες εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο το paypal από οποιαδήποτε πιστωτική που δεν σε εξασφαλίζει ότι θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω αν πέσεις σε απατεώνες (όπως κάνει το paypal). Σίγουρα είναι καλό να έχεις και τα δύο, αλλά προσωπική μου άποψη ότι από το paypal θα έχεις 5 φορές περισσότερες παραγγελίες από την visa.
bikey77 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Το ιδανικό είναι να υπάρχουν 3 τρόποι, Paypal, πιστωτική και αντικαταβολή. Το πρώτο δε χρειάζεται ιδιαίτερο σχολιασμό, είναι τέρας αξιοπιστίας. Για την κάρτα δεν είναι απλό το θέμα όσο αφορά την αξιοπιστία. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ως καταναλωτές ότι η συναλλαγή με την κάρτα γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας και όχι στο e-shop. Παράλληλα, ως ιδιοκτήτες κάποιου e-shop πρέπει να το τονίζουμε αυτό και να είναι ξεκάθαρο, ότι δηλαδή τα στοιχεία της κάρτας δε γίνονται ποτέ γνωστά στο κατάστημα αλλά μόνο στην τράπεζα. Τέλος, κάθε νέο e-shop είναι καλό (και σωστό) να προσφέρει και δυναντότητα αντικαταβολής ώστε, αρχικά, που ακόμα οι πελάτες δεν ξέρουν κατά πόσο είναι αξιόπιστο, να τους δώσουμε και αυτή την επιλοή ώστε να "δοκιμάσουν" πρώτα.
antonisid Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Καμμια ιδεα για το αν χρειαζεται καποια ρυθμιση ο paypal account?
StavrosD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δεν εχω δει σοβαρη σελιδα παντως που να μην εχει paypal.Ολο το ebay επισης με Paypal δουλευει.Δεν γινεται να μην ειναι ασφαλης η συναλλαγη μεσω paypal και να ναι με πιστωτικη καρτα,ακουγεται άτοπο. Για να χρησιμοποιήσεις με ασφάλεια πιστωτική κάρτα με ασφάλεια πρέπει να έχεις πιστοποιητικό SSL. Τα πιστοποιητικά που προορίζονται για συναλλαγές με κάρτες άνετα φτάνουν τα 1500$ το χρόνο (http://www.verisign.com/ssl/buy-ssl-certificates/extended-validation-pro-ssl-certificates/index.html) Αν δεν έχεις πιστοποιητικό τέτοιο, και δεν σου εμφανίσει το λουκέτο κάτω ο browser και την πράσινη μπάρα σε κάποιους browser, το να δίνεις τα στοιχεία της πιστοτικής σου είναι σαν να λες στους χάκερ "ψωνίστε και εσείς".
antonisid Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Λαθος κανεις.Η μεση τιμη πιστοιητικου ειναι κοντα στα 10 ευρο τον χρόνο.Για να παρεις αυτο της verisign Που εχεις στο λινκ πρεπει να σαι κανας οργανισμος ή κατι τετοιο. Τα περισσοτερα eshop εχουν πιστοποιητικα απλα και φυσικά βγαζει την κλειδωνια που πιστοποιει το προτοκολλο https.
StavrosD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Λαθος κανεις.Η μεση τιμη πιστοιητικου ειναι κοντα στα 10 ευρο τον χρόνο.Για να παρεις αυτο της verisign Που εχεις στο λινκ πρεπει να σαι κανας οργανισμος ή κατι τετοιο.Τα περισσοτερα eshop εχουν πιστοποιητικα απλα και φυσικά βγαζει την κλειδωνια που πιστοποιει το προτοκολλο https. Το απλό πιστοποιητικό δεν επαληθεύει τα στοιχεία της εταιρείας που το χρησιμοποιεί, καθώς και το domain, και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Και εγώ μπορώ να φτιάξω SSL. Το Μ400 που έχω έχει και δυνατότητα δημιουργίας self signed certificates. Με απλά λόγια ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγάλει ένα απλό πιστοποιητικό, αλλά μπορεί π.χ. το site να είναι το www.mitsos.gr και η επιχείρηση να είναι μούφα μόνο για phishing στοιχείων πιστοτικών καρτών. Αν ο υποψήφιος (ψαγμένος) πελάτης δεν δει το λογότυπο από κάποιο third party authority, δεν δει το λουκέτο και δεν γίνει πράσινη η μπάρα, δεν θα δώσει τα στοιχεία πιστωτικής κάρτας. Αγορά από site χωρίς πιστοποιημένο SSL είναι σαν επιταγή χωρίς υπογραφή. Αν δεν θέλει ο άλλος δεν την πληρώνει. Από περιέργεια, που βρήκες ssl με 10 ευρώ;
advANCED` Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Γιατι να μην το παραγγελνες κανον1κα να μην εκανες και το ποστ αυτο το ιδιο ειναι το paypal συνηθως χρεισημοποι1τε για να αγωρασεις κατι σε ξενες εταιριες .
antonisid Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Γιατι να μην το παραγγελνες κανον1κα να μην εκανες και το ποστ αυτο το ιδιο ειναι το paypal συνηθως χρεισημοποι1τε για να αγωρασεις κατι σε ξενες εταιριες . Δε καταλαβα τίποτα !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.