Προς το περιεχόμενο

internet on the go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Χτες έκανα σύνδεση με το internet on the go των 5GB και μου έδειξε η κοπελα πως να βλέπω πότε φτάνω στο όριο για να μην χρεωθώ παραπάνω. Όλα καλά, μέχρι που σήμερα ξαφνικά βλέπω από τις ρυθμίσεις για το πόσα ανεβάζω ή κατεβάζω, στην χρήση, ιστορικό, τρέχουσα, ότι μου γράφει

εστάλησαν 12 GB, ελήφθησαν 12GB με συνολικό χρόνο σύνδεσής μου μέχρι τώρα 3 ώρες και κάτι λεπτά. Πως βγήκε αυτό; Τα 12 GB συν τα άλλα 12 GB απο΄που προέκυψαν;;;; Δεν έχω κατεβάσει ούτε ανεβάσει τίποτα. Το μόνο που έκανα χτες είναι να μπω στο μειλ μου, στο μπλογκ μου, στο φεισμπουκ και σε άλλο ένα φόρουμ και να μιλήσω στο msn. Δεν κατέβασα αρχεία ούτε τίποτα. Και να κατέβαζα δηλαδή, σιγά μην έφτανα τα 12GB. Να αγχωθώ ή όχι; Τώρα ο Γερμανός είναι κλειστός για να πάω να ρωτήσω. Έχω ψιλοπανικοβληθεί γιατί το άνοιγμα σελίδας, ε δεν θα έφτανε και τα 12 GB. Τι ακριβώς είναι αυτό που μου δείχνει; Μήπως πρέπει να κάνω διαγραφή για να ξεκινάει να μετράει σωστά;

Δημοσ.

Κάποια έκδοση του προγράμματος που μετράει τον όγκο έχει πρόβλημα. Το είχε και ένας φίλος. Πήρε τηλέφωνο την cosmote και του είπαν που να βρει το update.

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις δει βιντεάκια (youtube, facebook);

Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα για torrent;

Δημοσ.
Κάποια έκδοση του προγράμματος που μετράει τον όγκο έχει πρόβλημα. Το είχε και ένας φίλος. Πήρε τηλέφωνο την cosmote και του είπαν που να βρει το update.

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις δει βιντεάκια (youtube, facebook);

Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα για torrent;

Είμαι σίγουρη :) Δεν ρισκάρω να ανοίξω βιντεάκια ούτε από facebook ούτε από youtube και να πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου!!! Το πήρα το πρόγραμμα για τις βασικές λειτουργίες που ανέφερα και παραπάνω. mail, blog, facebook και msn. Torrent και συναφή δεν έχω εγκαταστήσει στο laptop.

Θα μου έρθει παραπάνω χρέωση τώρα με αυτό; Περιμένω μπας και ανοιξει σε λίγο ο Γερμανός για να τον επισκεφτώ. Ούτε 24 ώρες δεν έχω κλείσει που το πήρα.

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στο 1212 (εξυπηρέτηση πελατών cosmote) και θα σε εξυπηρετήσουν. Μου φαίνεται αδιανόητο σε 1 μέρα 12GB.

Πρέπει να έχεις και τον αριθμό κινητής της κάρτας που έχεις στο στικάκι. Αν δεν τον ξέρεις, στείλε ένα SMS από το τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας πρόγραμμα της cosmote στο κινητό σου. Στον αποστολέα του μηνύματος που θα λάβεις θα έχει το νούμερο.

Δημοσ.
Πάρε τηλέφωνο στο 1212 (εξυπηρέτηση πελατών cosmote) και θα σε εξυπηρετήσουν. Μου φαίνεται αδιανόητο σε 1 μέρα 12GB.

Πρέπει να έχεις και τον αριθμό κινητής της κάρτας που έχεις στο στικάκι. Αν δεν τον ξέρεις, στείλε ένα SMS από το τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας πρόγραμμα της cosmote στο κινητό σου. Στον αποστολέα του μηνύματος που θα λάβεις θα έχει το νούμερο.

Πήρα τηλέφωνο και θα επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος τεχνικός σε λίγο. Τώρα έχει ανέβει στα 16GB συνολικά απο χτες μέχρι τώρα (στο ιστορικό). Και εστάλησαν και ελήφθησαν 16GB. Εκτός και αν έκανε λάθος η κοπέλα και μου είπε άλλα ντ άλλων.

Όταν πηγαίνω στην τρέχουσα σύνδεση (που έχει επιλογή) μκου δείχνει στον όγκο:

αποστολή 1,3 ΜΒ

λήψη 5,4 ΜΒ

Αυτά μου φαίνονται λογικές τιμές.... όχι τα 16GB. Εύχομαι να μου το έδειξε λάθος η κοπέλα και να είναι αυτές οι σωστές τιμές μέχρι σήμερα.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

να ρωτησω κατι???

για να μπαινω msn με καμερα καθημερινα για να συνομιλω 2-3 ωρες ποια συνδεση θα με καλυπτε???ποσο ογκο θα κατεβαζω???χωρις να κατεβαζω ταγουδια η τπτ αλλο.μονο συνομιλώντας μεσω msn με καμερα.

Δημοσ.

Για το MSN το απαιτούμενο bandwidth μόνο για ήχο είναι έως 32Kbit/sec ( http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms997607.aspx )

Άρα θα καταναλώνεις 8KB/sec (32Κbit/sec upload & 32Kbit/sec download)

Την ώρα θα καταναλώνεις 60min*60sec*8KB/sec=28800KB/hour ή 28,125ΜΒ/hour

Με 1 ώρα κουβέντα την ημέρα επί 30 μέρες φτάνεις στα 30*28,125=843ΜΒ τον μήνα. Προφανώς για 2-3 ώρες την ημέρα δεν φτάνει σίγουρα το 1GB

Δημοσ.

βασικά εγώ πιστεύω πως είναι μεγάλη κοροϊδία αυτό με τα bites στο internet on the go γιατί σίγουρα παίζει ρόλο το σήμα που θα πιάνεις σε αυτό εδώ δεν μπορούμε να πιάσουμε φουλ με το ασύρματο μέσα στο σπίτι

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια μιε ερωτηση..

Πηρε φιλος το full πακετο με τα 50 ευρω και θελησα να του το εγκαταστησω στον υπολογιστη αλλα να μην ξεκινησει απο σημερα ο χρονος των 7 ημερων.

Δεν βρηκα ομως στο πακετο καρτα με κωδικο για ενεργοποιησης οπως το δικο μου αντιστοιχο πακετο της Vodafone που χρειαζοταν για να ξεκινησει η συνδεση και να μετραει ο χρονος.

Δεν χρειαζεται κατι τετοιο ? Δεν προχωρησα να δοκιμασω συνδεση γιατι φοβαμαι μηπς συνδεθει και μετρησει απο τωρα ο χρονος.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Παιδια μιε ερωτηση..

Πηρε φιλος το full πακετο με τα 50 ευρω και θελησα να του το εγκαταστησω στον υπολογιστη αλλα να μην ξεκινησει απο σημερα ο χρονος των 7 ημερων.

Δεν βρηκα ομως στο πακετο καρτα με κωδικο για ενεργοποιησης οπως το δικο μου αντιστοιχο πακετο της Vodafone που χρειαζοταν για να ξεκινησει η συνδεση και να μετραει ο χρονος.

Δεν χρειαζεται κατι τετοιο ? Δεν προχωρησα να δοκιμασω συνδεση γιατι φοβαμαι μηπς συνδεθει και μετρησει απο τωρα ο χρονος.

Ευχαριστω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνωμη αν είμαι λιγο εκτός θέματος αλλα μιας και μιλατε για internet on the go, τωρα τελευταια μου ωγαζει το μηνυματακι "connection failed. make sure your settings aare correct"... Εχει κανεις αρομοιο προβλημα;;

(Σημ.:εχω win7 και χρησιμοποιω το stick κοντα ενα χρονο χωρις προβληματα...)

Δημοσ.
Παιδια μιε ερωτηση..

Ευχαριστω.

και αντιστροφα ο χρονος μετράει... και αγκαλιαζόμαστε... οπ σορι..

Μήπως έχει αρχίσει ήδη ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...