Προς το περιεχόμενο

Μικρη αναβαθμηση, τις γνωσεις σας!!!

stabill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί δεν πετάς έναν Q9550 και κανά καλό σετάκι μνήμες να τελειώνεις??Και μετά μαζεύεις χρήματα το φθινόπωρο τσιμπάς μια Dx11 κάρτα και έχεις ένα τουμπανάκι pc...

Όσο για το μέγεθος των μνημών βάλε vista x64 ή αλλιώς περίμενε win7 χ64...

O 9650 τι λεει? νομιζω ιδια τιμη εχουν...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:03 ----------

Φιλε :devil: demon δυστυχως το παλιο συστημα με evga 780i, 8400, 4gb dominator 1066 και vista home premium 32bit καηκε και δεν εχω τη δυνατοτητα να σου βγαλω sceenshot. Mην λες ομως "σε καμια περιπτωση" γιατι αυτο δεν ειναι κατι που ακουσα, μπροστα μου το εβλεπα με τα αμυγδαλωτα :lol: μου ματια!!! .... Το λειτουργικο αφου του περασα το sp1 αναγνωριζε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ 4gb ram.

Τι να πω τωρα??? Εχω μπερδευτει!!! μακαρι να ισχυει αυτο που λες, αλλα τι να κανω? να παω να αγορασω και να βλεπει 3,5??? (οχι οτι με χαλαει, αλλα το θεμα ειναι να κανω σωστη δουλεια, αλλιως να μην κανω τιποτα............. αντε να βαλω εναν καλυτερο επεξεργαστη και τελος...)

Δημοσ.

Φιλε stabill μην μπερδευεσαι, ειπα και νωριτερα, το οτι αναγνωριζε τα 4gb δεν σημαινει οτι τα εκμεταλλευοτανε κιολας. Αυτο βεβαια δεν ειναι και μεγαλο εμποδιο, εγω δεν ηθελα να βλεπω 2gb ram, με επιαναν τα ψυχολογικα μου....

• Moderators
Δημοσ.

Τα Vista (32bit SP1) που εχω βαλει θα βλεπουν 4 gb ram???????????

Βλεπουν αλλα δε χρησιμοποιουν. Μονο μεχρι 3-3,3 GB.

Δημοσ.
Εχω το μηχανημα που βλεπετε στην υπογραφη και θελω να κανω μια μικρη αναβαθμηση μετα απο 2 και βαλε χρονια (δεν θελω να το αλλαξω ολοκληρο, με καλυπτει, απλα η τρελλα μου ζηταει κατι τι παραπανω!!!)

Σταυρος

ε τοτε....+ στον grimpr

Ορίστε το upgrade σου.

29pt6ya.jpg

Σε συνδυασμό και με τα Windows 7 64bit κιόλας, απλά δεν θα το πιστεύεις.

Καλές αγορές.

και κατι αλλο....τι σκεφτοσουν οταν πηρες 850w τροφοδοτικο ;

Δημοσ.
ε τοτε....+ στον grimpr

και κατι αλλο....τι σκεφτοσουν οταν πηρες 850w τροφοδοτικο ;

Το αγορασα μαζι με την gtx8800 οταν ηταν η κορυφαια (πισω απο την αντιστοιχη ultra) καρτα γραφικων και με σκοπο να με καλυψει σε οποιαδηποτε αναβαθμηση εκανα στο μελλον (επεξεργαστη, επιπλεον δισκων - εχω φτασει τους 3 μεσα στο κουτι αυτη τη στιγμη) και γενικα με ειχαν "φοβησει" τα "εγκυρα περιοδικα του χωρου" σχετικα με την καταναλωση της συγκεκριμενης καρτας...

Δημοσ.

Δωσε βαση σ'αυτο που προτεινε ο grimpr ...

κρατα back up του συστηματος σου,περιμενε ως τις 12-13 του μηνα που θα βγει η νεα rc των 7 και κρατα τα εως τον επομενο Μα'ι'ο....τοτε αν θες ξανακανεις back up τα αρχεια σου και παιρνεις ειτε σε <<πειρατικη εκδοση>> ειτε στην original εκδοση τους τα 7....

Να δεις πως θα πεταει το συστημα σου...........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...