katsikoula Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Παιδια ειμαι συνδρομητης Cosmote Mobile Internet με 3G USB Modem. σημερα εκανα format το laptop κ εχασα κ το προγραμμα Cosmote Internet on the go Connect. Επειδη το CD το εχει σπασει η ξαδερφη μου (:judge:) που μπορω να βρω το λογισμικο γιατι χωρις αυτο δεν μπορω να συνδεθω στο internet... αν μπορει να το ανεβασει καποιος ή να μου δωσει ενα download link απο το site της cosmote (αν υπαρχει) Υ.Γ. μενω κεντρο Αθηνας
gear Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Παιδια ειμαι συνδρομητης Cosmote Mobile Internet με 3G USB Modem. σημερα εκανα format το laptop κ εχασα κ το προγραμμα Cosmote Internet on the go Connect. Επειδη το CD το εχει σπασει η ξαδερφη μου (:judge:) που μπορω να βρω το λογισμικο γιατι χωρις αυτο δεν μπορω να συνδεθω στο internet... αν μπορει να το ανεβασει καποιος ή να μου δωσει ενα download link απο το site της cosmote (αν υπαρχει)Υ.Γ. μενω κεντρο Αθηνας το προγραμμα ειναι μεσα στο usb modem stick της cosmote.μολις το συνδεσεις στο pc σου θα σου πει να κανεις εγκατασταση αμεσως. ισως να το εχεις βρει ειδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.