Th3Beh0ldeR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πραγματικά μια ταινία για εξωγήινους διαφορετική από τις άλλες. Παρουσιάζει τις σχέσεις μεταξύ των δύο φυλών σε μια διαφορετική διάσταση με πολύ ωραία εφέ και μπόλικη δράση. 8/10
Members gsarig Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Την είδα κι εγώ... γενικά σαν ταινία δράσης μου άρεσε, ενώ και η αλληγορία της είχε κάποιο ενδιαφέρον (αν και δεν θα την έλεγα πρωτότυπη). Αυτό που με χάλασε λίγο είναι ότι η πλοκή από ένα σημείο και μετά έγινε αρκετά προβλέψιμη, όπως και το οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι δεύτεροι χαρακτήρες μου φάνηκαν αρκετά μονοδιάστατοι. Γενικά πάντως τη βρήκα καλύτερη από τις περισσότερες ταινίες φαντασίας που έτυχε να δω τελευταία...
giorgosa5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 καλλη ταινια κατα την γνωμη μου και πρωτοτυπη.
Fan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αρκετά καλή ταινία. Αξίζει κάποιος να αφιερώσει ένα διωρο για να τι δει. Σίγουρα θα έχει και sequel. Δεν θυμίζει και λιγο Mad Max με εξωγηινους? Πολύ ωραία εφέ και ήχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.