Finn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ειδα το πρώτο μισάωρο και με κούρασε. But i ll give it a try
tzinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 μολις το τελειωσα. Μοιαζει λιγο κουραστικο, δεν βοηθαει και η προφορα του πρωταγονιστη, κατι σαν french-canadian-london cockney φαση! Ενοχλητικα ειναι και τα aliens και η ομιλια τους. ΑΛΛΑ σαν εφε η ταινια ειναι φανταστικη, δεν εχω ξαναδει τοσο καλο interraction εφφε και ανθρωπον.Πραγματικα νιωθεις οτι βλεπεις μια εισβολη εξωγιηνον, οτι αυτο που βλεπουμε ειναι ντοκυμαντερ! λολ. Μου αρεσε πολυ και η σκοτεινη ιστορια, η εντελως διαφορετικη ματια στους εξωγιηνους και η μεταχειρηση που τους κανουν οι ανθρωποι. Θα ελεγα η ταινια εχει γυριστει απο καποιον με εμπειρια σε αστυνομικο τμημα αλλοδαπων λολ. Σιγουρα εχει πολλα κοινωνικα μυνηματα, αλλα αμα αναφερω τιποτα θα αρχισει παλι ο pavelx να λεει οτι ηταν απλα μια ταινια για εξωγιηνους. Τελος παντων για το ολο συνολο, τα εφφε, την ιστορια, τα μυνηματα, την σκηνοθεσια, το οτι βασιζεται επι το πλειστον σε αγνωστους ηθοποιους και τελος επειδη για μενα ηρθε απο το πουθενα (δεν ηξερα χριστο για την ταινια μεχρι προχτες!), ενα μεγαλο 9/10. Κατι ειδα οτι γυριστικε και με μια καινουρια σονυ καμερα, μαλλον βγαζει εντυποσιακα αποτελεσματα, φοβερη ευκρινεια στις σκηνες.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μολις τωρα το τελειωσα και εγω (what the odds?). Φοβερο. Δεν με κουρασε καθολου ενω αντιθετως ειχα και μια δοση αγωνιας οταν αρχιζε το "μαρτυριο". 8,65/10 tzinos, η ταινια, ναι περναει κοινωνικα μηνυματα (στη αρχη τουλαχιστον). Η αλλη ταινια, οχι δεν περναει κανενα ειδους "ανορεξικο" μηνυμα.
PavelX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 αλλα αμα αναφερω τιποτα θα αρχισει παλι ο pavelx να λεει οτι ηταν απλα μια ταινια για εξωγιηνους αχαχαχαχαχαχαχαχα μέτρησε Συμφωνώ με τον BaLsAmoMenos
Finn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Αναθεωρώ.Απ το 40 και μετά αρχίζει να έχει ενδιαφέρον!
fearwhatnow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Την ειδα ηδη 3 φορες και θα περιμενω και το sequel.Ελπιζω να μην κανει παλι 10 χρονια ο Peter Jackson να το βγαλει.
parisb Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Best topic για το District 9 στο IMDB! Και η αρχικη ερωτηση αλλα και οι απαντησεις ολα τα λεφτα! http://www.imdb.com/title/tt1136608/board/thread/144807067?d=144807067&p=1#144807067
Predatorkill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Best topic για το District 9 στο IMDB! Και η αρχικη ερωτηση αλλα και οι απαντησεις ολα τα λεφτα! http://www.imdb.com/title/tt1136608/board/thread/144807067?d=144807067&p=1#144807067 Ακομα γελαω: Thanks for the answer. I was afraid it was going to be like 'The Taking of Pelham 123' where all three movies are combined into one. Or is District 9 more like Leonard Part 6?
soturin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρα πολύ ωραία ταινία. Αποδεικνύει πως εάν μια ταινία περιλαμβάνει εξωγήινους, δε είναι ανάγκη να είναι "ταινία με εξωγήινους", if you know what i mean. Η ιδέα ενός sequel θα με ξενέρωνε πάρα πολύ. Όταν κάτι είναι ωραίο, δεν χρειάζεται να συνεχιστεί πάντα, ειδικά όταν είναι ωραίο επειδή είναι ξεχωριστό.
zenso Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Frakkin' awesome. Περίμενα καιρό μια sci-fi ταινία που να μ'αρέσει τόσο (εξαιρώντας το Sunshine). Αν και συμφωνώ εν μέρει με soturin στο σχόλιο για τα sequels,ομολογώ πως δε με χαλάει πολύ η ιδέα, κυρίως επειδή είναι "φρέσκος" ο σκηνοθέτης. Ίσως θα προτιμούσα μια άτυπη συνέχεια,ή έστω ένα τετράωρο director's cut.
soturin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πιο πολύ με χάλασε το ότι ο σκηνοθέτης είπε "αν πάει καλά, μάλλον θα γίνει sequel" και μου βρωμάει αρπαχτή. Εκ παραδρομής ανέφερες κάτι άλλο με το οποίο διαφωνώ κάθετα. Director's cut. Κάθε ταινία, ως έχει, θα έπρεπε να είναι το director's cut. Αν αυτό που βλέπουμε στο cinema δεν είναι, τι σκατά κάνει ο director; (μην το πάρεις προσωπικά, γενικά μου το θύμισες )
FarCry Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πωωωω δεν ηξερα οτι εχει βγει σε τοση καλη ποιοτητα ειδα καλα λογια και στο imdb θα τη δω και θα σας πω
zenso Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εκ παραδρομής ανέφερες κάτι άλλο με το οποίο διαφωνώ κάθετα. Director's cut. Κάθε ταινία, ως έχει, θα έπρεπε να είναι το director's cut. Αν αυτό που βλέπουμε στο cinema δεν είναι, τι σκατά κάνει ο director; Συμφωνώ μαζί σου. Κάθε ταινία θα έπρεπε να προβάλλεται ως director's cut. Αλλά ο λόγος που δε συμβαίνει αυτό,δεν είναι απαραίτητα πως οι σκηνές που κόπηκαν δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία,ή πως είναι οι "χειρότερες". Υπάρχει (δυστυχώς) πάντα ένας χρονικός περιορισμός από τις εταιρίες παραγωγής,προφανώς για λόγους marketing. Και πράγματι,πολύς κόσμος δυσανασχετεί όταν μια ταινία ξεπερνά τις δύο-τρεις ώρες σε διάρκεια. Προσωπικά,είμαι στην αντίθετη φάση. Θυμάμαι πως είχα διαβάσει κάπου ότι μετά το πρώτο μοντάζ του LOTR 3,η ταινία είχε διάρκεια έξι ώρες. Ειλικρινά,δε θα με χάλαγε καθόλου,αλλά φυσικά δε θα μπορούσε να δουλέψει κάτι τέτοιο στους κινηματογράφους. Ένα πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το Watchmen. Παρ'όλο που μ'άρεσε πολύ και η theatrical version,βρήκα ακόμα καλύτερο το director's cut,καθώς είχε σκηνές που κόπηκαν τις οποίες βρήκα εξαιρετικές. Εν ολίγοις,δεν αντιμετωπίζω τα director's cuts ως τις ταινίες που περιέχουν και τις σαβούρες που κόπηκαν,αλλά ως το αρχικό,ολοκληρωμένο όραμα του σκηνοθέτη,που περιορίστηκε για οικονομικούς λόγους. Φυσικά,υπάρχουν και εξαιρέσεις. (μην το πάρεις προσωπικά, γενικά μου το θύμισες ) report & ban request =P
soturin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Mα ούτε εγώ θεωρώ σαβούρα τα υπόλοιπα, αλλά θλιβερό το ότι η εταιρία παραγωγής κάνει κουμάντα.
Cue Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Την είδα χθες στο σινεμά. Όντως το πρώτο μισάωρο είναι κάπως κουραστικό αλλά στη συνέχεια ανεβαίνουν οι τόνοι. Δεν θα το παρομοίαζα με το Cloverfield σε καμμία περίπτωση (ας έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά) γιατί διαπραγματεύονται 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Σκηνοθετικά ήταν πολύ καλή, η μουσική επένδυση επίσης, το σενάριο και το πως χειρίστηκε την υπόσταση των εξωγήινων ήταν thought provoking αλλά…, δε ξέρω υπάρει ένα αλλά το οποίο δε το έχω προσδιορίσει ακόμα. Ήμουν κουρασμένος η αλήθεια είναι και προς το τέλος είχα χάσει το focus. Ένα temp 7/10 από μένα με κάθε επιφύλαξη για το second viewing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.