privateer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Γαμάτο http://movies.yahoo.com/summer-movies/district-9/1809961221/trailers/215
john1987 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια δεν εχετε βαρεθει αυτου του ειδους τις ταινιες?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Το πρώτο teaser είχε "σκάσει μύτη" στις αρχές Μαΐου και ήταν ακόμη καλύτερο. Ρε παιδια δεν εχετε βαρεθει αυτου του ειδους τις ταινιες? Δεν ξέρω πώς θα χειριστούν το θέμα αλλά, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Ελπίζω να μην γίνει άλλη μία ταινία δράσης και εκρήξεων. Έχει τις προοπτικές να γίνει εξαιρετικό κοινωνικό σχόλιο, άλλωστε δεν πρέπει να είναι τυχαίο που διαδραματίζεται στο Johannesburg της Νότιας Αφρικής. Σκέψου το...
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Η ταινία θα είναι βασισμένη στην ομώνυμη μικρού μήκους ταινίας του Neill Blomkamp. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZlgtbEdqVsk]link[/ame] για όποιον θέλει να τη δει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Η ταινία θα είναι βασισμένη στην ομώνυμη μικρού μήκους ταινίας του Neill Blomkamp.[...] Thanks για το βίντεο. Για την ακρίβεια, η μικρού μήκους ταινία του Blomkamp λέγεται Alive in Joburg (γυρισμένη το 2005). Έχει δε πρόσθετο συμβολισμό γιατί διαδραματίζεται στο Johannesburg το 1990, εποχή κατά την οποία το apartheid υφίστατο ακόμη ως επίσημη πολιτική της Νότιας Αφρικής.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια δεν εχετε βαρεθει αυτου του ειδους τις ταινιες? Υποτίθεται πως όσοι γράφουν εδω ασχολούνται με ταινίες sci-fi. Αν εσένα δεν σου αρέσουν αρέουν, σε κάποιους άλλους Ετσι δεν είναι;
john1987 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Υποτίθεται πως όσοι γράφουν εδω ασχολούνται με ταινίες sci-fi. Αν εσένα δεν σου αρέσουν αρέουν, σε κάποιους άλλους Ετσι δεν είναι; Μου αρεσαν παλαιοτερα αλλα πλεον τις εχω σιχαθει. Αφηστε που συνηθως βλεπεις το trailer και πορωνεσαι και μετα η ταινια ειναι μαπα Γενικα πιστευω οτι ταινιες καταστροφης/wow/aliens κτλ εχουν κουρασει γενικα. Αποψη μου παντα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μου αρεσαν παλαιοτερα αλλα πλεον τις εχω σιχαθει. Αφηστε που συνηθως βλεπεις το trailer και πορωνεσαι και μετα η ταινια ειναι μαπα Γενικα πιστευω οτι ταινιες καταστροφης/wow/aliens κτλ εχουν κουρασει γενικα. Αποψη μου παντα. Aπό το trailer αλλά και από την μικρού μήκους ταινία που παρέθεσε το μέλος pappous_soulis συνάγεται ότι ίσως και να μην είναι ταινία "καταστροφής/wow/aliens" αλλά πιθανόν να κρύβει κάτι πιο βαθύ κάτω από την επιφάνεια. Ανέφερα, ειρήσθω εν παρόδω, παραπάνω κάποιους more than obvious συμβολισμούς... Τώρα, εάν κάθε ταινία που έχει εξωγήινη ζωή είναι, κατ' εσέ, ταινία καταστροφής/wow/aliens, πάω πάσο. Άσχετο: Πρόσφατα κάθισα και ξαναείδα σε DVD το αριστουργηματικό πρώτο Alien (1978) και θαύμασα πραγματικά την ιδιοφυΐα του Ridley Scott...
john1987 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 paredwse δεχομαι αυτο που λες. Ωστοσο,οι περισσοτερες που εχω δει με εξωγηινους ειναι για γελια κυριως. Το Alien ειναι κατηγορια απο μονο του,δε συγκρινεται.Ειναι αλλου ειδους ταινια ομως,πιο ατμοσφαιρικη.
Finn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Γαμάτο http://movies.yahoo.com/summer-movies/district-9/1809961221/trailers/215 wow! Εγώ την περιμένω πως και πως πάντως μετά απ αυτό που είδα.
DimAslan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ναι αλλά πότε έρχεταιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!! Δεν μπορώ να βρω πουθενά release date gmtttttmouuuououououou...!!!!!! Στο αμέρικα έχει βγεί ήδη και πάει και τρελλά! Στο Ελλάντα πότε;;;;; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!;!;!;!;!;!; ;(εσκεμμένο shouting λόγω έλλειψης)
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δυστηχώς θα αργήσει πολύ ακόμα. Σύμφωνα με το Imbd release date έχουμε στις 22 Οκτωμβρίου. http://www.imdb.com/title/tt1136608/ Προβλέπω να έρθει πρώτα το dvdrip
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε, ίσως να έχω συνηθίσει σε άλλο είδους ταινίες με εξωγήινους... σίγουρα πάντως δεν τις έχουμε βαρεθεί μιας και η συγκεκριμένη διαφέρει αρκετά...
sheik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 89% στο rotten....! Οχι οτι σημαινει κατι, αλλα ειναι μια 1η ενδειξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.