Blondeamon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Aντι να τον νοιάζουν οι πανελλαδικες κοιτάει προεδριλίκια...ε ρε καημούς που έχει ο καθενας. Αν αξίζεις θα βγεις αν οχι κρίμα, μη το ψάχνεις.
afentiko7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Καλά σύμφωνα με κάποιους υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων, οι super κοινωνικοί, ακομπλεξάριστοι, πρόεδροι 15μελών που το κάνουν που και που με τις ξαδέρφες τους και όλοι οι άλλοι, οι κομπλεξικοί, ακοινώνητοι σπασίκλες. Ναι, όσοι είναι στα 15μελή είναι τζιμάνια. Η πως να στο θέσω αλλιώς. Ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, όσοι ήμασταν στο 15μελές, έχουμε περισσότερες επιτυχίες, στα γκομενάκια, από ότι οι απέξω. Οχι, γιατί γράφει η μπλούζα μας, μέλη 15μελούς, αλλά για διάφορους λόγους (εμφάνισης και στυλ πρώτα απ΄όλα). Γενικα οποιος εχει διαφορετικες αντιλιψεις απο το afentiko ειναι ακοινωνιτος χοντρος μπορει και μεταλας που ακουει 24/7 μουσικη Ναι. Καταρχήν, όσους θυμάμαι, από το 15μελές το δικό μου, ήμασταν μέλη της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου ή μπασκετ. Δεύτερον, είχαμε πάει με κοπέλες. Μπορεί να ήμασταν τελείως, διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά είχαμε κάποια κοινά. Και δεν είχαμε κανένα μπούλη. Και ναι, υπήρχαν κ μεταλάδες και τρεντάδες και ξανθοί και μελαχρινοί και σκράπες και καλοί μαθητές δν ξέρω γω τι άλλο. Aντι να τον νοιάζουν οι πανελλαδικες κοιτάει προεδριλίκια...ε ρε καημούς που έχει ο καθενας. Γιατί, πανεπιστήμια εκτός ελλάδας (πολύ καλύτερα απο τα δικά μας), δεν υπάρχουν?
Blondeamon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Nαι και για να μπεις θελουν να εχεις γραψει στις πανελλαδικες βαθμους οχι μελιτζάνες. Edit: Μετα απο αυτα που βλέπω να γράφεις απο πάνω θελω να σε ευχαριστήσω. Γελάω μαζί σου εδω και αρκετή ώρα....χααχαχ ακου εκει ειχαμε επιτυχιες στα γκομενακια λογω εμφανισης!! Χαχαχαχαχαχαχ....ε ρε τι καλα που ειναι τα forum!!
afentiko7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Nαι και για να μπεις θελουν να εχεις γραψει στις πανελλαδικες βαθμους οχι μελιτζάνες. Edit: Μετα απο αυτα που βλέπω να γράφεις απο πάνω θελω να σε ευχαριστήσω. Γελάω μαζί σου εδω και αρκετή ώρα....χααχαχ ακου εκει ειχαμε επιτυχιες στα γκομενακια λογω εμφανισης!! Χαχαχαχαχαχαχ....ε ρε τι καλα που ειναι τα forum!! Καλά, είσαι εκτός πραγματικότητας, μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Το ότι εσύ, απέτυχες να μπεις σε ένα ίδρυμα της προκοπής και σε βάλανε απέναντι από τη τουρκία, δε σημαίνει πως ο υπόλοιπος κόσμος, ζει και κινείται γύρω από τα "πολυτεχνεία" και τις "πανελλήνιες". Μάθε λοιπόν, πως δεν κοιτάνε λοιπόν, τους βαθμούς στις πανελλήνιες, κοιτάνε το απολυτήριο λυκείου. Εσύ για ποιον άλλο λόγο, πιστέυεις ότι κάποιος επιτυχία, στις γυναίκες (πέραν της εμφάνισης* και του αυτοκινήτου) *μιλάμε για ηλικίες, μέχρι 25 και για φυσιολογικά άτομα, όχι γιους εφοπλιστών
slygeo87 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μα και συ να μην στηνεσαι εξω απο clubakia και τελικα να φας πορτα ντροπης σου. Δεν θα έτρωγα πόρτα. Εχω πάει σε τέτοια πάρτυζζζ απλά δεν το έκανα συστηματικά γιατί δεν γούσταρα να κάνω παρέα με τέτοιου είδους άτομα, που να συζητάνε για το τι στροφαλομπιέλα φοράει το glx τους. Απλά απέχω απ' αυτά. Δεν είμαι τέτοιου είδους. Όχι καλύτερος προς θεού. Α και άλλοι έχουν πάει με γκόμενα στα 17 τους αλλά δεν το έβγαζαν ανακοίνωση την άλλη μέρα στο διάλειμμα.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ναι, όσοι είναι στα 15μελή είναι τζιμάνια. Η πως να στο θέσω αλλιώς. Ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, όσοι ήμασταν στο 15μελές, έχουμε περισσότερες επιτυχίες, στα γκομενάκια, από ότι οι απέξω. Οχι, γιατί γράφει η μπλούζα μας, μέλη 15μελούς, αλλά για διάφορους λόγους (εμφάνισης και στυλ πρώτα απ΄όλα). Ναι. Καταρχήν, όσους θυμάμαι, από το 15μελές το δικό μου, ήμασταν μέλη της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου ή μπασκετ. Δεύτερον, είχαμε πάει με κοπέλες. Μπορεί να ήμασταν τελείως, διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά είχαμε κάποια κοινά. Και δεν είχαμε κανένα μπούλη. Και ναι, υπήρχαν κ μεταλάδες και τρεντάδες και ξανθοί και μελαχρινοί και σκράπες και καλοί μαθητές δν ξέρω γω τι άλλο. Γιατί, πανεπιστήμια εκτός ελλάδας (πολύ καλύτερα απο τα δικά μας), δεν υπάρχουν? Κάνεις λάθος. Υπάρχουν άτομα στα 15μελή που είναι σπασικλάκια, δεν έχουν πάει με κοπέλες κ.τ.λ. Συνήθως τζιμάνι (μαλάκας) είναι μόνο ο πρόεδρος, ο υποτίθεται πιο δημοφιλής (ρχίδι) του σχολείου. Και, ναι όσοι σέβονται τον εαυτό τους δεν βάζουν υποψηφιότητα για το 15μελές (μπουρδέλο). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:12 ---------- Δεν θα έτρωγα πόρτα. Εχω πάει σε τέτοια πάρτυζζζ απλά δεν το έκανα συστηματικά γιατί δεν γούσταρα να κάνω παρέα με τέτοιου είδους άτομα, που να συζητάνε για το τι στροφαλομπιέλα φοράει το glx τους. Απλά απέχω απ' αυτά. Δεν είμαι τέτοιου είδους. Όχι καλύτερος προς θεού. Α και άλλοι έχουν πάει με γκόμενα στα 17 τους αλλά δεν το έβγαζαν ανακοίνωση την άλλη μέρα στο διάλειμμα. Και εγώ που ακόμα πάω σχολείο, κάπως έτσι συμπεριφέρομαι. Είναι καλύτερο πιστεύω απο το να είσαι τα παραπάνω που ανέφερες.
Sadman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Αυτή την στιγμή, το καλοκαίρι πριν τον ερχομό της τρίτης λυκείου, νομίζω ότι έχω αυτό που χρειάζεται για να εκλεγώ πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου μου. Κατά την γνώμη σας τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας υπεύθυνος και ολοκληρωμένος πρόεδρος και κυρίως , τι ευθύνες πρέπει να αναλάβει; Δεν διαβάζω τα αλλά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πολλούς φίλους(για τους ψήφους):devil: Έτσι κι αλλιώς τα δεκαπενταμελή και τα πενταμελή πιο πολύ για μόστρα είναι. Το μόνο που κάνουν είναι να κανονίζουν τις εκδρομές αλλά ακόμα κι εκεί καμιά φορά πέφτει fail. Βασικά δεν κανονίζουν τίποτα.Ήμουν μια φορά μέλος σε 15μελές,και πρόεδρος τους 5μελούς...σκτ,αβγά και κολοκύθια,τπτ δεν κάναμε,δεν μας ρωτούσαν τπτ,ότι ήθελαν κάναν οι καθηγητές...χάλια....
afentiko7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Κάνεις λάθος. Υπάρχουν άτομα στα 15μελή που είναι σπασικλάκια, δεν έχουν πάει με κοπέλες κ.τ.λ. Συνήθως τζιμάνι (μαλάκας) είναι μόνο ο πρόεδρος, ο υποτίθεται πιο δημοφιλής (ρχίδι) του σχολείου. Και, ναι όσοι σέβονται τον εαυτό τους δεν βάζουν υποψηφιότητα για το 15μελές (μπουρδέλο). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:12 ---------- Και εγώ που ακόμα πάω σχολείο, κάπως έτσι συμπεριφέρομαι. Είναι καλύτερο πιστεύω απο το να είσαι τα παραπάνω που ανέφερες. Mένεις λευκάδα. Στην Αθήνα (ίσως και σε άλλα αστικά κέντρα), να είναι αλλιώς τα πράγματα. Και μην κολλάτε ταμπέλες. Πχ, με αυτοκίνητα, ούτε εγώ ασχολούμαι.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Mένεις λευκάδα. Στην Αθήνα (ίσως και σε άλλα αστικά κέντρα), να είναι αλλιώς τα πράγματα. Και μην κολλάτε ταμπέλες. Πχ, με αυτοκίνητα, ούτε εγώ ασχολούμαι. Δεν έχει σχέση, παντού το ίδιο είναι. Πριν απο μια δεκαετία ίσως, τώρα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας αντιγράφουν τα ίδια trends. Και δεν κόλλησε ταμπέλες. Απλά έφερε ένα συγκεκριμένο παραδείγμα, στο γενικότερο καρκινοειδές lifestyle που ζει η νεολαία σήμερα.
slipknot Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ναι, όσοι είναι στα 15μελή είναι τζιμάνια. Η πως να στο θέσω αλλιώς. Ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, όσοι ήμασταν στο 15μελές, έχουμε περισσότερες επιτυχίες, στα γκομενάκια, από ότι οι απέξω. Οχι, γιατί γράφει η μπλούζα μας, μέλη 15μελούς, αλλά για διάφορους λόγους (εμφάνισης και στυλ πρώτα απ΄όλα). Ναι, να υποθέσω πως έχεις και το mega deluxe edition American Pie box set; Βασικά δεν κανονίζουν τίποτα.Ήμουν μια φορά μέλος σε 15μελές,και πρόεδρος τους 5μελούς...σκτ,αβγά και κολοκύθια,τπτ δεν κάναμε,δεν μας ρωτούσαν τπτ,ότι ήθελαν κάναν οι καθηγητές...χάλια.... Γι' αυτό είπα πως είναι πιο πολύ για μόστρα. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι τίποτα απ' όσα έκανε το δεκαπενταμελές, μάλλον επειδή δεν έκανε τίποτα.
jason_rethymno Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο προσβοληηηηη!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Γιατι να θες να γινεις προεδρος? Ρε, σκεψου εξυπνα. Παρε οινοπνευμα και εναν αναπτηρα και καψε την καλπη. Το καναμε και εμεις, αν και δεν ειχε τοση πλακα οσο πιστευαμε οτι θα εχει. Μιξοκλεγανε οι ενεργοι μαθητες της εφορευτικης επιτροπης, επεσαν και καποιες μαπες με τους θιγμενους υποψηφιους καρεκλοκενταυρους αλλα οσο να'ναι δεν γινεται η καταντια της "πολιτισμενης" κοινωνιας να εξαπλωνεται σαν ιος και στα ευαισθητα κοματια. "Εξομοιωτης κοινοβουλευτικης σαπιλας λεγεται το μαθημα σημερα παιδια, ψηφιστε τον πιο δημοφιλη και τον πιο μαγκα γιατι αλλωστε αυτο ειναι και το νοημα της αξιοκρατιας." Το πιο ωραιο παντως ειναι που ο προερδος μαζι με τον γραματεα και τον ταμια του σχολειου επερναν μιζες. Και μετα αναρωτιομαστε γιατι ειναι σκατα η κοινωνια.
slipknot Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Εγώ προτείνω "μαύρισμα" απανταχού υποψηφίων, ψήφος σε κανένα. Ας γράψουν κάνα άκυρο πάνω στο χαρτί, μπορούν να συμπληρώσουν ένα όνομα της αρεσκείας τους και να τον ψηφίσουν. Ή ας βάλουν σταυρό σε όλους κι ας γράψουν πάνω πάνω "Γραφείο Τελετών Μπλα Μπλα".
nickarmy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Καλά, είσαι εκτός πραγματικότητας, μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Το ότι εσύ, απέτυχες να μπεις σε ένα ίδρυμα της προκοπής και σε βάλανε απέναντι από τη τουρκία, δε σημαίνει πως ο υπόλοιπος κόσμος, ζει και κινείται γύρω από τα "πολυτεχνεία" και τις "πανελλήνιες". Μάθε λοιπόν, πως δεν κοιτάνε λοιπόν, τους βαθμούς στις πανελλήνιες, κοιτάνε το απολυτήριο λυκείου. Εσύ για ποιον άλλο λόγο, πιστέυεις ότι κάποιος επιτυχία, στις γυναίκες (πέραν της εμφάνισης* και του αυτοκινήτου) *μιλάμε για ηλικίες, μέχρι 25 και για φυσιολογικά άτομα, όχι γιους εφοπλιστών για τα ξενα μεγαλα πανεπιστιμεια που πανε γνωστοι μου ,κηταζουν μεχρι και τους βαθμους δημοτικου ....
million_voices Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ρε συ αφεντικε οι φιλοι σου σε φωναζουν εμπτινες? ευχαριστω προκαταβολικα για το μπαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.